Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Mahou Shoujo Ore | Magical Girl Ore

fantasy magic comedy mahou shoujo Pierrot + spring 2018 anime

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 30 April 2018 - 13:11

Untitled_1.png

 

MAL // Anime News Network // AniDB

 

 

Η Uno Saki είναι άλλη μια δεκαπεντάχρονη μαθήτρια που ονειρεύεται να κάνει καριέρα ως idol χωρίς μεγάλη επιτυχία ώστε να έρθει πιο κοντά στον παιδικό της έρωτα και αδερφό της καλύτερης της φίλης, τον Mikage. Η ζωή της θα αλλάξει όταν μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα προώθησης του album της επιστρέφει σπίτι και στην εξώπορτα του σπιτιού της αντικρίζει έναν τύπο με όψη μαφιόζου να χτυπάει απειλητικά την πόρτα. Σύντομα όμως μαθαίνει την πραγματική αλήθεια, δηλαδή ότι η μητέρα της ήταν επί χρόνια magical girl, ωστόσο δηλώνει ότι έχει μεγαλώσει, έχει βαρεθεί τη δουλειά και επιτέλους πρέπει να αποκοπεί από αυτό γιατί έχει και μια μέση που την πονάει.

 

6947fd75f60422b8695f988e499ed732.jpg?res

 

 

Ο μαφιόζος-μασκότ δεν φαίνεται να πτοείται ωστόσο και προτείνει η Saki να πάρει τη θέση της μιας και υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε magical girls. Η Saki αρχικά αρνείται όμως σύντομα θα αναγκαστεί να αλλάξει γνώμη όταν βλέπει τον Mikage να βρίσκεται σε κίνδυνο. Κάπως έτσι αναγκάζεται να συνάψει συμφωνία χωρίς να έχει πολλά περιθώρια όταν οι δαίμονες απειλούν να απαγάγουν την αγάπη της. Η Saki μεταμορφώνεται δηλώνοντας δυνατά τον έρωτά της για τον Mikage όμως το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένει και η ίδια μεταμορφώνεται σε έναν μυώδη άνδρα ντυμένο σαν magical girl. Τα προβλήματα της όμως δεν σταματούν εκεί αυτού το ραβδί αποδεικνύεται άχρηστο και για να αντιμετωπίσει τους δαίμονες πρέπει να καταφύγει σε σωματική βία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Mikage φαίνεται να είναι πολύ πιο θετικός απέναντι στην ανδρική μορφή της και η φίλης της μεταμορfώνεται και εκείνη σε magical girl όταν εξομολογείται την αγάπη της για την Saki και ο ατζέντης τους που λατρεύει τα magical girl προσπαθεί να τους προωθήσει στην βιομηχανία του τραγουδιού .

 

vlcsnap_4347_11_24_13h36m55s127.png

 

 

Το anime που θα αποτελείται συνολικά από 12 είχε ανακοινωθεί αρκετό καιρό πριν. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Crunchyroll με τη μεταφορά του να έχει ανατεθεί στο studio Pierrot+. Το manga αποτελείται από μόλις δύο τόμους, οπότε το anime θα καλύψει όλη την ιστορία. Την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Itsurou Kawasaki (Sengoku Basara, Rental Magica) ενώ στη σειρά ακούγονται πολύ γνωστοί ηθοποιοί φωνής όπως ο Ishikawa Kaito, o Wataru Hatano, ο Toyonaga Toshiyuki κ.α..

 

Η σειρά έχει μηδενικό βάθος από άποψη σεναρίου, βασίζεται κυρίως σε meta χιούμορ και παρωδεί συνηθισμένα στοιχεία των mahou shoujo οπότε, όσοι αποφασίσετε να του δώσετε μια ευκαιρία, βλέπετε μόνο για την παρωδία και για κανέναν άλλον λόγο.


ySss0UF.jpg


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 April 2018 - 13:24

ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΦΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Ε και ναι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι παραπάνω από 12 επεισόδια. Είχα δει το trailer αλλά δεν ήξερα πόσα επεισόδια. Μια χαρά, ελπίζω να μην είναι πολύ meta το humor του και χάνω τα μισά αστεία βλέπε Arakawa! =_=


rsrGbGx.gif

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 30 April 2018 - 13:29

Καμία σχέση με το Arakawa στο χιούμορ, δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. 


ySss0UF.jpg


#4 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 April 2018 - 13:41

Είχα δει το πρώτο επεισόδιο. Ωραίο concept αλλά το humour του μου φάνηκε too much για τα γούστα μου. Ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αν ολοκληρωθεί και ακούσω πολύ καλά λόγια.
phmava.php

#5 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 April 2018 - 20:24

ANIME OF SEASON!!

 

Nα πω την αλήθεια όταν το πρωτοείδα που θα βγαινε δεν περίμενα να ναι τόσο καλό, επική παρωδία και γέλιο! απτη μαφία στο ρεβερς μ.σότζο! :dazed:  :blush2:

Πιθανόν να αφήσω να ολοκληρωθεί κιεγώ να το χώσω μαζεμένα να χαρώ, too much αναμονή για τέτοιου είδους ανιμίδια. Τα πρώτα 3 που είδα πολύ καλά πάντος! πολύ ευχάριστη κατ'εκπλήξεως σειρά...


フカフカ

#6 giorgos1313

giorgos1313

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 26 June 2018 - 17:16

Διαμαντακι απο τα λίγα :P
Αγαπάω τα ανιμε που σου καίνε τα εγκεφαλικά κύτταρα xD

#7 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 26 June 2018 - 19:05

Μόλις το τελείωσα κι εγώ αφού από τη μέση σχεδόν και μετά τα είδα όλα μαζεμένα. Είχε τις καλές του στιγμές όταν έσπαγε το τέταρτο τοίχο, νομίζω το καλύτερο του ήταν όταν ο "κακός" μετέτρεψε τον κόσμο τους σε κόσμο με κακό animation και έπρεπε να το σώσουν από αυτό, νομίζω όταν τα close ups σε εκείνο το επεισόδιο ήταν gold. Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν πάντως να κάνουν πιο εκτεταμένο adaptation τόσο μικρού manga και να νιώθω ότι έλλειπαν κάποια κομμάτια εδώ κι εκεί. Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν πολύ οκ για να περάσει η ώρα.


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: fantasy, magic, comedy, mahou shoujo, Pierrot +, spring 2018, anime