Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Mahoutsukai no Yome ( The Ancient Magus' Bride)

Anime Studio Wit Fantasy Mystery Magic Romance Shounen

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 April 2018 - 23:29

fcd25c135faf173a4d8a67a82b3400b715072409

 

MyAnimeList// Anime News Network// AniDB

 

 

Υπόθεση

 

 

''Η Chise Hatori είναι μία δεκαπεντάχρονη Γιαπωνέζα, η οποία με την συναίνεση της πουλήθηκε για πέντε εκατομμύρια λίρες σε έναν ψιλό μασκοφόρο τζέντλεμαν. Εγκατελελειμμένη από μικρή ηλικία και δακτυλοδεικτούμενη από τους συνομήλικούς της, κατέληξε να προσφέρει τον εαυτό της σε οποιοδήποτε αγοραστή, αν αυτό σήμαινε πως θα έχει ένας μέρος να αποκαλεί σπίτι. Αλυσοδεμένη στον δρόμο της για ένα άγνωστο ριζικό, ακούει ψιθύρους από τους αγοραστές τριγύρω της, κουτσομπολιά και παράπονα για το πως μία ''Sleigh Beggy'' κατέληξε στα χέρια ενός τέτοιου ατόμου.

 

Αγνοώντας τους, ο μυστηριώδης άντρας οδηγεί την κοπέλα στο δωμάτιο του, όπου της αποκαλύπτει πως είναι ο Elias Einsworth- ένας μάγος. Ύστερα από λίγα περιεκτικά λόγια και ένα ξόρκι τηλεμεταφοράς, η Chise αντικρίζει ένα γραφικό εξοχικό στην ύπαιθρο της Αγγλία, όπου περιτριγυρίζεται από περίεργα και πανέμορφα πλάσματα, μεταξύ των οποίων και νεράιδες. Αυτά τα γεγονότα σηματοδοτούν το ξεκίνημα της ιστορίας της Chise ως μαθητευόμενη μάγισσα και υποτιθέμενη νύμφη του αρχαίου μάγου.''

 

(πόσο μου αρέσουν αυτές οι μεταφράσεις μου)

 

 

Συντελεστές

 

 

Το σχετικά νεαρό Studio Wit έφερε στην ζωή το έργο. Τίμιο στην δουλειά του με αρκετό μεράκι στο τεχνικό κομμάτι, έγινε γνωστό για την εμπορική επιτυχία του Sasageyo Attack on Titan, και άλλα έργα όπως το Koutetsujou no Kabaneri, Owari no Seraph και Hoozuki no Reitetsu.

Σκηνοθέτη και στην σύνθεση της σειράς έχουμε τον Naganuma Norihiro, ο οποίος έχει εργαστεί  σε έργα όπως η ταινία του Yοwamushi Pedal και το Blood C: The Last Dark ως κύριος υπεύθυνος και βοηθός σκηνοθέτη στα Kimi no Todoke και Hoozuki no Reitetsu. Αυτή ήταν η πρώτη του πραγματικά μεγάλη του δουλειά.

Ο σχεδιασμός έγινε από Katou Hirotaka, ο οποίος έχει συμμετάσχει στα Hoozuki no Reitetsu και Eyeshield 21. Στην μουσική έχουμε τον Matsumoto Jun' ichi στην παρθενική του δουλειά σε άνιμε.

Opening της σειράς είναι τα ''Here'' και ''You'' από JUNNA και May'n αντίστοιχα, και ending το ''Wa- cycle-'' από Hana Itoki, το ''Tsuki no mou Hanbun'' από AIKI & AKINO των bless4 και το ''The Legend of Ancient Magus Bride'' στο τελευταίο επεισόδιο από Jessica.

 

 

Trailer

 

 

Προφανώς και θα βάλω οπτικό υλικό, αν και το έργο έχει ολοκληρωθεί. Το trailer περιμένατε για να σας πείσω να το δείτε. Ορίστε το επίσημο του Crunchyroll. 

 

Youtube Video

 

 

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 19 April 2018 - 08:36

Πω, πως μας ξέφυγε αυτή η σειρά, όλοι γι αυτήν μιλούσαν το χειμώνα. Guns, congrats για τα dibs! :riiight:


rsrGbGx.gif

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 April 2018 - 15:45

Το είδα πρόσφατα και ήταν εξαιρετικό, δικαιολογημένα μιλούσαν πολυ γι'αυτό. Η πρωταγωνίστρια συμπαθητική κι αυτή και το animation είχε εξαιρετικές στιγμές.


ySss0UF.jpg


#4 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 22 April 2018 - 15:03

 συμπαθητικό ταφή 

 
H αλήθεια είναι πως ναι, ήταν συμπαθητικό ταφή...



#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 22 April 2018 - 16:13

In auto-correct's defense, ήταν συμπαθητική και πήγαινε για ταφή με τα τόσα χτυπήματα της μοίρας, για λύπηση ήταν ώρες-ώρες.


ySss0UF.jpg


#6 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 26 April 2018 - 19:27

Λοιπόν, να πω δυο γενικά λόγια για το έργο.

 

Μαργαριτάρι του 2017 το συγκεκριμένο. Πριν από αυτό όταν μου λέγανε για κλασικό fantasy άνιμε, ένα είδος που πάσχουν τα άνιμε, έλεγα το Shin Sekai Yori ως το καλύτερο παράδειγμα, πλέον είναι και αυτό (και το Made in Abyss, όμως δεν είναι η φαντασία η δύναμη του εκείνου). Αξιοποίησε την ατέλειωτη δεξαμενή ιστοριών και παραδόσεων της Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής μυθολογίας, ενώ προσέθεσε ορισμένες πολύ όμορφες πινελιές στο lore του. Νομίζω το μυστικό της επιτυχίας του ως προς το είδος του, είναι πως ξέφυγε από τον βιντεοπαίχνιδο αλγόριθμο που μαστίζει την συγχρόνη εποχή. Ο μύθος του είναι ''κουτός'' και αλλόκωτος, μακριά από φόρμουλες, και αυτό του δίνει σπιρτάδα και ενδιαφέρον να το εξερευνήσεις. Ένα έργο φαντασίας οφείλει να γεννήσει την περιέργεια για τον κόσμο του μέσα σου.

 

Δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Σεβάστηκε και ασχολήθηκε με το καστ του. Καστ συμπαθητικό και ανθρώπινο, παρά την αστάθεια και τρέλα που το διακατείχε ως απόρροια της θεματολογίας του. Κάτι που το ξεχώρισε στα μάτια μου ήταν επίσης η ανάδειξη της πρωταγωνίστριας από παθητική παρατηρήτρια σε ενεργό παίκτη της ιστορίας, χωρίς ποτέ όμως να ξεφεύγει από ρεαλιστικά πλαίσια και να είναι αλάνθαστη, ή ακόμα χειρότερα, άνοση στα λάθη της. Καρδιά του έργου προφανώς ήταν τα πλάσματα του δάσους και της μυθολογίας. Κυμάνθηκαν από ανατριχιαστικά γλυκούλικα σε τρομαχτικά και μεγαλοπρεπή. Το έργο φρόντισε να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου, αντί να περιοριστούν σε εκθέματα βιτρίνας. Η προώθηση της πλοκής παιρνούσε από το χέρι τους και είχαν ρόλο στην ιστορία, γεγονός που μεγένθυνε τον φανταστικό κόσμο και τον έκανε πιο οργανικό και λειτουργικό από πίσω.

 

Τώρα για την εικόνα είναι λίγα τα λόγια ό,τι και να πω. Θα περιοριστώ σε δύο σήμεια. Πρώτον, η ποιότητα δεν έπαισε στάγδιν από την πρεμιέρα, και δεύτερον, δεν υπήρχει επεισόδιο που να μην με μάγευεσε κάτι στο τεχνικό κομμάτι. Απίστευτη δουλειά στην κινηματογραφία και τον σχεδιασμό του. Η σκηνοθεσία ήταν μεστή. Δεν πάει παραπάνω όσον αφορά σειρές.

Συμπαθητική μουσική και εφαρμοστή στο ύφος της σείρας. Οι φωνές των ηθοποιών ταίριαξαν μανίκι στους χαρακτήρες. Ένα και έναν τους βρήκαν. Αγαπημένοι μου ο τύπος που έδωσε την φωνή του στον Elias και ο Morgan Freeman των άνιμε, η βαθειά φωνή του ''Kirei Kotomine''. Ξέρετε ποιον λέω.

 

Το χάρηκα το έργο. Κρίμα που δεν έτυχε να το σχολιάσουμε εδώ μέσα. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια σε λίγα χρόνια.

Κόντρα στις κακεντρέχιες της Kai, η πρωταγωνίστρια ζει και βασιλεύει!

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#7 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 April 2018 - 17:54

Νομίζω ανάμεσα και σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει να αναφέρουμε την Bamboo Inc. που όταν επιλέγεται για background πάντα δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα. Νομίζω θα συμφωνήσουν όσοι δουν τις σειρές που έχει στο portfolio της ή ρίχνοντας μια ματιά στην gallery του site της. Στο Mahoutsukai συνδυάστηκαν φανταστικά με ορισμένες σκηνές όπως πχ την είσοδο της Τιτάνιας, το τραγούδι του Lindel κ.α. .


ySss0UF.jpg


#8 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 06 May 2018 - 18:58

 Αξιοποίησε την ατέλειωτη δεξαμενή ιστοριών και παραδόσεων της Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής μυθολογίας, ενώ προσέθεσε ορισμένες πολύ όμορφες πινελιές στο lore του. Νομίζω το μυστικό της επιτυχίας του ως προς το είδος του, είναι πως ξέφυγε από τον βιντεοπαίχνιδο αλγόριθμο που μαστίζει την συγχρόνη εποχή. Ο μύθος του είναι ''κουτός'' και αλλόκωτος, μακριά από φόρμουλες, και αυτό του δίνει σπιρτάδα και ενδιαφέρον να το εξερευνήσεις. Ένα έργο φαντασίας οφείλει να γεννήσει την περιέργεια για τον κόσμο του μέσα σου.

 

 

Μιας και την προηγούμενη φορά έκανα ποστ μόνο και μόνο για να σχολιάσω ποστ της αδερφής μου, αποφάσισα αυτή τη φορά όντως να κάνω ένα σοβαρό για τη σειρά. Σειρά που έφυγε νεράκι, οπτικά πανέμορφη και όπως είπε και ο Guns ήταν όντως μια ατέλειωτη πηγή μύθων της Ευρωπαϊκής, Ιαπωνικής και Κινέζικης μυθολογίας, κάτι το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα και μου δημιούργησε την ανάγκη να ψάξω από τι εμπνεύστηκε. 

Πρόσφατα έγραψα ένα αφιέρωμα για τη σειρά στο IGN Greece από τον ενθουσιασμό, ο οποίος έγινε ακόμη μεγαλύτερος όσο έψαχνα για τις πηγές από τις οποίες επηρεάστηκε, τους θρύλους αλλά και τις θρησκείες. Υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία τα οποία δεν τόνισα μέσα στο άρθρο, τα οποία ήταν η σύνδεση της παπαρούνας με τον Χριστιανισμό. Οι αναφορές στη χριστιανική παράδοση είναι σημαντική στην ιστορία έτσι και αλλιώς και δεν βρίσκω καθόλου περίεργο να συνδέεται και το συγκεκριμένο λουλούδι, όπως και το γεγονός ότι στην ελληνική μυθολογία ανέφεραν ότι το χρώμα του λουλουδιού μεταφράζεται εκτός από την ανάσταση και στην υπόσχεση και συνάντηση στη μετά θάνατον ζωή.

Παράλληλα, μεγάλη εντύπωση μου έκανε και η τριαδική θεά που είναι εμπνευσμένη από την Κέλτικη μυθολογία (στη δικιά μας είναι η Γη, ο Ουρανός και ο Ωκεανός οι αντίστοιχες μεγάλες δυνάμεις), ωστόσο δεν έκανα αναφορά στο "The Deer" που εμφανίζεται στη σειρά, χαρακτήρας οποίος κάλλιστα μπορεί να κάνει αναφορά στον κερασφόρο θεό των Κελτών, Κερνούνος (άλλωστε και ο Κερνούνος είχε κέρατα ελαφιού). Ο Κερνούνος, όπως αναφέρει στο διαδίκτυο είναι ο θεός της "γονιμότητας, της ζωής, των ζώων, της ευημερίας", αλλά συνδέεται και με τον Κάτω Κόσμο ενώ στην χριστιανική θρησκεία, όπως και ο Πάνος, ταυτίζεται με τον διάβολο.  Η σελίδα willowisps έχει κάνει ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον συγκεκριμένο θεό και την ερμηνεία του αν σας ενδιαφέρει. 

Αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα επίσης ήταν η Τιρ Να Νογκ και ο παραλληλισμός της με τα δικά μας Ηλύσια Πεδία, όλες οι αναφορές και κείμενα έχουν ομοιότητες. Μια γη, ένα νησί στα δυτικά του κόσμου, δίπλα στον Ωκεανό, καταπράσινη λόγω της αιώνιας άνοιξης με τους κατοίκους της να τρέφονται με νέκταρ. Διάβασα προχθές επίσης ότι παραλληλίζουν την Τιτάνια με μία Κέλτικη Θεά, λόγω της όψης της αλλά και κάποιες από τις δυνάμεις που εμφανίζει στη σειρά. 

Και κάτι άσχετο, πόσο ωραία ρε φίλε ήταν η είσοδος της Τιτάνια και ο σχεδιασμός του στήθους της όντως παρέπεμπε στο γεγονός ότι είναι η Βασίλισσα όλων και μητέρα των νεράϊδων. Και η φυσική του κίνηση φυσικά. Μπράβο για την λεπτομέρεια. Είχε και άλλα πράγματα, αλλά αυτό μου έχει κολλήσει. 

Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι άλλο στη σειρά; Μύθους κτλπ;

 


Edited by Kamen Tantei Zura, 06 May 2018 - 20:04.


#9 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 06 May 2018 - 19:47

Πολύ ωραίο άρθρο κοπελιά, εύγε. Πρέπει να έπεσε εκτενής αναζήτηση.

Κάλυψες πολλά από τα φανερά σημεία νομίζω.

Κάτι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα είναι ο μηχανισμός που ο δράκος έγινε δαιμόνιος, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος με τον Elias. Τα Βαλκάνια έχουν μερικούς μύθους που συνδέονται με μεταμόρφωση ενός πλάσματος ανάλογα με τα βιώματα του.

Στο ίδιο μοτίβο είναι η κατάληξη των γέρικων δράκων, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει πηγή για αυτό ή το σκέφτηκε η ίδια η δημιουργός.

Επίσης ξέχασες τους μύθους περί μεταμόρφωσης σε ζώα!!! Σε πολλές παραδόσεις υπήρχαν μάγοι-δρυιδεις που άλλαζαν δέρματα (skinchangers), ενώ ο μύθος του λυκανθρωπισμού δημιουργήθηκε από την ανάγκη να δικαιολογήσουν ψυχικές διαταραχές.

Ο Ashen Eyes θυμίζει κακόβουλα τζίνι στις ιστορίες των Αραβικων/Μέσης Ανατολής εθνών, που έψαχναν αφορμή να κοροϊδέψουν και εξαπατήσουν τις επιθυμίες/ευχές των ανθρώπων. Η Στέλλα έπρεπε να προσέξει για το τι ευχήθηκε...

Τέλος, υπάρχει αναφορά στις μάγισσες του μεσαίωνα και τα μυστικιστικά κρυφά συνέδρια τους.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#10 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 06 May 2018 - 20:10

Πιθανότατα να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τους δράκους με τα δέντρα ή κάποιοι παραλληλισμοί. Πχ σε εμάς στον μύθο του Ηρακλή όταν σκότωσε από το αίμα του φύτρωσαν τα δεντρα δράκαινες.

ySss0UF.jpg


#11 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 06 May 2018 - 20:12

Πολύ ωραίο άρθρο κοπελιά, εύγε. Πρέπει να έπεσε εκτενής αναζήτηση.

Κάλυψες πολλά από τα φανερά σημεία νομίζω.

Κάτι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα είναι ο μηχανισμός που ο δράκος έγινε δαιμόνιος, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος με τον Elias. Τα Βαλκάνια έχουν μερικούς μύθους που συνδέονται με μεταμόρφωση ενός πλάσματος ανάλογα με τα βιώματα του.

Στο ίδιο μοτίβο είναι η κατάληξη των γέρικων δράκων, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει πηγή για αυτό ή το σκέφτηκε η ίδια η δημιουργός.

Επίσης ξέχασες τους μύθους περί μεταμόρφωσης σε ζώα!!! Σε πολλές παραδόσεις υπήρχαν μάγοι-δρυιδεις που άλλαζαν δέρματα (skinchangers), ενώ ο μύθος του λυκανθρωπισμού δημιουργήθηκε από την ανάγκη να δικαιολογήσουν ψυχικές διαταραχές.

Ο Ashen Eyes θυμίζει κακόβουλα τζίνι στις ιστορίες των Αραβικων/Μέσης Ανατολής εθνών, που έψαχναν αφορμή να κοροϊδέψουν και εξαπατήσουν τις επιθυμίες/ευχές των ανθρώπων. Η Στέλλα έπρεπε να προσέξει για το τι ευχήθηκε...

Τέλος, υπάρχει αναφορά στις μάγισσες του μεσαίωνα και τα μυστικιστικά κρυφά συνέδρια τους.

Ναι, στα πιο φανερά εστίασα νομίζω. Η αλήθεια είναι ότι για τα δέρματα το έψαξα, αλλά απλώς δεν το συμπεριέλαβα. Σημαντικό ήταν ότι είχαν τη δυνατότητα να αλλάζουν σε μια μορφή ζώου, ενώ η Chise έχει τη δυνατότητα να παίρνει όποια μορφή θέλει ανάλογα με την περίσταση, πιο OP με λίγα λόγια η πρωταγωνιστρια. Για τους δράκους δεν βρήκα κάποια αναφορά σχετικά με το τι γίνεται ότι πεθαίνουν, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δέντρα που φέρουν το όνομα του μυθικού πλάσματος και θυμίζουν λίγο σε μορφή αυτό που είδαμε στη σειρά. Να σημειώσω εδώ ότι οι δράκοι ήταν από τις πιο ωραίους μύθους στη σειρά, μου άρεσε που εστίασαν όντως στην καλή και σοφή τους πλευρά και η σχέση της Chise με αυτούς ήταν απολαυστική, υπέροχοι διάλογοι με τον Nevin.

Τις μάγισσες δεν ήθελα να τις αναφέρω να πω την αλήθεια, γιατί θα έμπαινα στη διαδικασία να πιάσω και τις άλλες δύο ομάδες που εμφανίζονται στη σειρά. Αυτό για τον Ashen Eyes πολύ ενδιαφέρον , δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου εκεί και έχεις δίκιο, θα ρίξω μια ματιά σε αυτούς τους μύθους. Ακούγεται ενδιαφέρον η σύνδεσή τους, και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι θα μπορούσε να μας δείξει λίγο περισσότερες πτυχές από τη φύση του Ashen Eyes. 

Οι μορφές του Elias επίσης δημιουργούν ερωτήματα και από που τις εμπνεύστηκε, αν τις έχει συνδέσει απαραίτητα με κάτι. 



#12 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 06 May 2018 - 20:29

Το σπαστικό με την αλλαγή δέρματος της Chise είναι πως και ήταν πολυεργαλειο και δεν ταίριαζε με την θεματολογία του Ashen Eyes. Εγώ θα έβαζα ως κλασικη ανεπιθύμητη ενέργεια πως όσο πιο πολύ παραμένεις σε αυτήν την μορφή, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιστρέψεις. Αλλά μικρή σημασία έχει.

Για τις άλλες ομάδες πέρα από τις μάγισσες αναφέρεσαι στους sorcerers και magus έτσι? Η αλήθεια είναι πως οι πρώτοι βγήκαν πολύ νουμπαδες συγκριτικά με τους δεύτερους στο έργο.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#13 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 07 May 2018 - 09:14

Το σπαστικό με την αλλαγή δέρματος της Chise είναι πως και ήταν πολυεργαλειο και δεν ταίριαζε με την θεματολογία του Ashen Eyes. Εγώ θα έβαζα ως κλασικη ανεπιθύμητη ενέργεια πως όσο πιο πολύ παραμένεις σε αυτήν την μορφή, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιστρέψεις. Αλλά μικρή σημασία έχει.

Για τις άλλες ομάδες πέρα από τις μάγισσες αναφέρεσαι στους sorcerers και magus έτσι? Η αλήθεια είναι πως οι πρώτοι βγήκαν πολύ νουμπαδες συγκριτικά με τους δεύτερους στο έργο.

Ναι, σε αυτές τις δύο ομάδες όπου τους Sorcerers τους έχω δει να αναφέρονται και ως Alchemists. Καταρχήν έτσι και αλλιώς οι sorcerers πρέπει να καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια για να κατακτήσουν τη δύναμη της μαγείας, πρέπει να τη μελετήσουν, αυτήν και τους νόμους της φύσης, για το καταφέρουν αυτό. Παράλληλα δεν μπορούν να έχουν τη σχέση που αναπτύσσουν οι magus μαζί τους, είναι ένας από τους λόγους που φαίνονται ότι ενοχλούνται τα πλάσματα του μαγικού κόσμου. 

Ωστόσο, από τις τρεις ομάδες ή κοινωνίες, πώς μπορούμε να το πούμε, είναι σίγουρα από τις πιο οργανωμένες δεδομένου ότι μέχρι και κολέγιο/πανεπιστήμιο έχει δημιουργηθεί για να ενισχύσει τις έρευνές τους.





Also tagged with one or more of these keywords: Anime, Studio Wit, Fantasy, Mystery, Magic, Romance, Shounen