Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Master Chef Greece

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#76 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 19:00

Επιμενω παντως οτι θα φυγει ο Μαριος σημερα για να κρατησουν την κοντρα Τζωρτζης-Γωγω για τα νουμερα

#77 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 19:12

Στο καλό και να μας γράφει και αυτός. Τους μισώ όλους. Εξηγήστε μου γιατί το βλέπω?!

xbJ3b2w.jpeg

#78 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 19:33

Αυτό κι εγώ το αναρωτιέμαι. Ούτε που θυμάμαι πως το ξεκίνησα, μάλλον θα ήταν οι τρολιες κι οι γκριμάτσες του κοντιζα στις οντισιόν. Μαλλον θα ήταν οι ατελείωτες δικαιολογιες του Βασίλη και τα γιατί του κρυωμενου βαχου. Μάλλον θα ήταν το κρουασανακι που έβγαλαν από τον κάδο της κουζίνας του ξενοδοχείου για να το σερβιρουν στους πελάτες. Το ζήτημα είναι πως πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου και πως πλέον τους αντιπαθώ όλους.

Ευχαριστώ.

#79 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 19:48

Εν το μεταξύ κανένας δεν μίλησε για τον χιπστερ που αυτά που καταλογίζανε στην Μάγκι τα έκανε, το είπε ο ίδιος, ε σεφ χαλάρωσα, σκεύτικα, διάβασα. Γιατί είχαν τόσο πρόβλημα με την Μάγκι κι όχι με όλους τους άλλους οεο.

To θέμα ήταν ότι η Μάγκι έφυγε "οικειοθελώς" ενώ ο Βασίλης όχι. Που δε ξέρω πόσο "οικειοθελής" είναι η αποχώρηση μιας από τις καλύτερες και πιο πορωμένες παίκτριες για λόγους υγείας του 2χρονου παιδιού της, αλλά μέσα στην άβυσσο που λέγεται το μυαλό του Τσίκιλη όλα μπορούν να συμβούν.

Με το Βασίλη παρεπιπτόντως δε ξέρω τι πρόβλημα έχετε αλλά εγώ τον καταλαβαίνω και ταυτίζομαι μαζί του. Είναι καλλιτεχνικός μάγειρας και άσχετα από το αν κάτι εν τέλει του βγαίνει, πάντα προσπαθεί να υλοποιεί το δικό του όραμα και να το υποστηρίζει από το να γλείφει τους κριτές μπροστά τους ενώ στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνει την κριτική τους όπως κάνουν άλλοι.

Μα αν με προβληματίζει κάτι είναι αυτό το "σχηματικό", ότι έχει καθιερωθεί σαν αντίληψη και σε ολωνών τα αυτιά ακούγεται κάτι συνηθισμένο. Δεν είμαι μισογύνης μια έκφραση είπα. Όχι. Αναπαράγεις μια βλαβερή και σιχαμένη αντίληψη. Και επαναλαμβάνω δεν είναι το θέμα μου ο Αργύρης, ο οποίος όντως είναι μια αξιοπρεπής παρουσία αλλά το ότι είναι τόσο διαδεδομένο που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν.

Και για να το πάω ένα βήμα πιο πέρα η ομοφοβία κατά του Τζώρτζη (που δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος είναι gay, έτσι?) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μισογυνισμό γιατί ο Τζώρτζης είναι θηλυπρεπής και μικροκαμωμένος. Δηλαδή έχει πιο "γυναικεία" χαρακτηριστικά άρα αυτομάτως αυτό είναι κακό. Εγώ θα ρωτήσω το εξής. Αν ο Χαράλαμπος ήταν ανοικτά gay θα μιλούσε έτσι όλη η Ελλάδα όπως μιλάει για τον Τζώρτζη?

Τώρα για το "φεμινισμό" του Χρήστου εγώ πιο πολύ θεωρώ ότι κάπου άκουσε ότ αυτό είναι φαλλοκρατικό και ήθελε να την πει στη Νικόλ παρά αντιλαμβάνεται γιατί είναι φαλλοκρατικό πόσο μάλλον να το πιστεύει κιόλας.

Εγώ δεν δικαιολογώ κανέναν . Ναι η παραγωγή δημιουργεί δράμα με τις κατάλληλες ερωτήσεις στα confessionals αλλά δεν τους υπαγορεύει τί να πούνε, όντως τις πιστεύανε τις μπούρδες που ξεστόμιζαν για τη Μάγκυ.

Φυσικά και δεν ξέρουμε τον προσανατολισμό του Τζώρτζη η οποιουδήποτε ανθρώπου, απλώς κάποιοι άνθρωποι "δίνουν" περισσότερες αφορμές σε άλλους να τους στοχοποιήσουν με τέτοιο τρόπο, για αυτό και μια κουβέντα που λέγεται για εκείνον δεν μπορώ να τη δω εντελώς ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο έχει στοχοποιηθεί αυτός ο άνθρωπος από το ελληνικό youtube aka ο μεγαλύτερος φασιστικός πυρήνας του ίντερνετ, αλλά και από παίκτες του ίδιου του διαγωνισμού όπως η Γωγώ. Δε ξέρω τι να απαντήσω σχετικά με αυτό που ρωτάς για το Χαράμπελος, σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετική η αντιμετώπιση αλλά αρκετοί νομίζω ότι θα τον έβριζαν, σίγουρα λιγότεροι βέβαια. Κατα τ' άλλα συμφωνώ σε όλα.

Στο καλό και να μας γράφει και αυτός. Τους μισώ όλους. Εξηγήστε μου γιατί το βλέπω?!

Όλα κι όλα, ο Μάριος είναι καλοπροαίρετος σεξιστής. Απλά δεν ψήφιζε τη Νικόλ γιατί είναι γυναίκα. Τι ρε παιδιά; Απλώς προστατεύω τις γυναίκες από την ισότητα!

O6rrvsU.jpg

#80 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 19:54

Τι ρε παιδιά; Απλώς προστατεύω τις γυναίκες από την ισότητα!

Χαχχαχαχα. Εντελώς πετυχημένο!

Τώρα για Βασίλη απλά αισθάνομαι ότι αν πήγαινα στο μαγαζί του θα ζητούσα κάτι, θα μου έφερνε κάτι άλλο και θα μου έλεγε ότι αυτός έτσι το ήθελε. Ναι αλλά εγώ θα το φάω!

xbJ3b2w.jpeg

#81 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 20:07

Eγω το ξεκινησα γιατι σχεδον ολοι εκει περα βγαζουν μια ψυχικη σαπιλα και σκατιλα που ειναι σχεδον αναζωογονητικη

#82 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 20:16

Εγώ το ξεκίνησα για τον Κοντιζα γιατί η αγάπη για τα biseinen δεν πεθαίνει ποτέ.

Έχει και αυτό το αυστηρό που σκάει χαμόγελο στα ξαφνικά κάνει και τα jedi mind tricks του έχει και το στωικο βλέμμα που ενίοτε κλαίει πίσω από το πόκερ face.

Αλλά σορρυ κιόλας πείτε ότι θέλετε για την καλλιτεχνική ψυχή του Βασίλη αλλά η φρεσκάδα στα πιάτα του προέρχεται από το ότι ακόμη βελάζουν όχι από την καινοτομία.

Επίσης Μαγκυ και ας τρώνε τα λυσσακα τους.

Τέλος στοιχηματιζω ότι ο Ιωαννιδης χάθηκε επειδή έφαγε λίγο από το πιάτο που ετοιμασε η Γωγω για τον Τζωρτζης.

45 λεπτά και κάτι μένουν.

#83 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 21:03

Ήρθε η ώρα! Κάντε κανά update, είμαι στο μάθημα. :)
rsrGbGx.gif

#84 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 21:18

Γεμάτος αυτό πεποίθηση ο Τζωρτζης. Πέταξε ήδη διακριτικες σπόντες.

#85 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 21:31

Πωωωωω οι ατάκες φέυγουν βζζζζζζ βζζζζ πάνω από τα κεφάλια μας.

Έχω να ακούσω τέτοιες... λογομαχίες από το Γυμνάσιο

xbJ3b2w.jpeg

#86 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 21:40

Οι ατακες ειναι πιο νοστιμες απο τα πιατα τους

#87 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 22:04

Ρε Μάριε αγόρι μου τί σου έχουν κάνει οι σάλτσες και δεν τις βάζεις? Τί σου φταίνε?

xbJ3b2w.jpeg

#88 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 22:14

TO ΛΕΓΑ ΕΓΩ

#89 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 22:17

Το λεγες πανάθεμά σε!

Χέσε μας ρε Τζώρτζη που αγαπάς τη μαγειρική.

ΓΩΓΩ ΓΩΓΩ ΓΩΓΩ! Terminator με κοτσιδάκια!

Να βλέπεις τον Χρήστο να προσπαθεί να κλάψει και να θες να βγάλεις το πρωινό, το δεκατιανό, το μεσημεριανό, το απογευματινό και το βραδυνό.

xbJ3b2w.jpeg

#90 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 22:18

κααααι, τωρα ξεκινά ο τρίτος παγκόσμιος στο σπίτι.