Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Bloodstained: The Ritual of the Night.

Bloodstained Iga

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 21 February 2018 - 20:07

Το νέο δημιούργημα του IGA, κυκλοφορεί φέτος. Είναι 2,5 D arcade/platformer με πολλά στοιχεία RPG, ακριβώς σαν τον προκάτοχό του, Castlevania: Symphony of the Night. Ο ορισμός του Genre είναι "Metroidvania", ή σωστότερα "Igavania", αφού ο τελευταίος έχει μοναδικό στυλ και έκανε την αρχή στο είδος... Αυτό τελευταία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Steam, με πολλά indie games να είναι πλέον σημείο αναφοράς και με υψηλή βαθμολογία... Odallus, Axiom Verge, Hollow Knight και άλλα πολλά.

 

Μετά το Reboot της τελευταίας σειράς από την Konami και την αποχώρηση του εμπνευστή της IGA, άνοιξαν ως kickstarter αυτό το νέο project, που γρήγορα έγινε το ο πιο καλοπληρωμένος τίτλος στην ιστορία του μέσου, μέχρι να ξεπεραστεί ένα μήνα αργότερα. Η γιαπωνέζα μουσικοσυνθέτης Michiru Yamane, γνωστή και από Live Concerts αλλά και σπέσιαλ sountrack releases της σειράς παλιότερα, θα βάλει την καλλιτεχνική της υπογραφή ξανά, είναι σχεδόν σίγουρο πως πρόκειται για αριστούργημα.

 

Ξεκλειδώθηκαν όλοι οι Bonus στόχοι, θα υπάρχουν 3 χαρακτήρες, new game + , prequel, διαφορετικές δυσκολίες και διάφορα modes, όπως το πρωτοπόρο Boss Revenge. Μπορεί κανείς να κάνει ακόμα Back Up και ανάλογα με το Tier, έχει διαφορετικά collectibles. Θα έχει ports σε PS4, Nintendo Switch, XBox1, PS Vita και πρόσφατα ανακοινώθηκε και crossplay, μεταξύ XBox1 + Windows. Το μεγαλύτερο ευτύχημα φυσικά, είναι πως οι δημιουργοί θα εγγράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τα πάντοτε Triggered, ημίτρελλα όντα, που ανακατεύονται τελευταία παντού και απαιτούν τη λογοκρισία ή τη χειραγώγηση κάθε μέσου... H πρωταγωνίστρια θα έχει ecchi outfits, θα είναι cute + elegant όχι κανά φρικιό με μισοξυρισμένο κεφάλι και θα δείχνει και λίγο skin.

 

Αυτός ο τίτλος αξίζει, έστω και μόνο για το Musical Score.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MlK6X1Ajhgw

 

https://www.youtube.com/watch?v=MmXszLyTXp0

 

https://www.youtube.com/watch?v=WEFNtqkEjFs


Edited by Aki, 21 February 2018 - 20:08.