Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Κοινωνικό Μέρισμα Manga 2018 - Οι μεγάλοι νικητές


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 February 2018 - 21:32

15708903.gif


フカフカ

#32 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 February 2018 - 20:12

Πάει κι ο jeff. Τελευταίος ο teo. Έλα πάρε πάρε. :)
rsrGbGx.gif

#33 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 February 2018 - 00:56

Με χαρά έχω να δηλώσω πως παρέλαβα το Uzumaki και το διάβασα σε 3 ώρες πάνω κάτω, γιατί fuck life. Όλα αυτά αφού αφόπλησα τις βομβιστικέ μηχανές που η ηγεσία είχε τοποθετήσει στο κουτί. 

 

Θα γράψω αργότερα στο αντίστοιχο thread τις εντυπώσεις μου. Πριν από αυτό όμως μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τα σπειροδειδή.

 

Το ξέρατε ότι οι σπείρες συνδέονται με την χρυσή τομή φ=1,681 που κατά τους αρχαίους Έλληνες ήταν αισθητικά ευχαρίστη στο μάτι στα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα?

 

Το ξέρατε ότι ελικοειδή εξαρτήματα έχουμε και στο σώμα μας όπως ο κοχλίας του έσω ωτός, οι πτυχές των δακτύλων μας και οι έλικες του DNA?

 

Το ξέρατε ότι το αγαπητό αυτό σχήμα υπάρχει και στην φύση, μεταξύ άλλων στο κέλυφος των σαλιγκαριών, σε διάφορα οστακοειδή και σε μικροοργανισμούς όπως η ωχρά σπειροχαίτη που ευθύνεται για την σύφιλη?

 

Το ξέρατε ότι έχει χαρακωθεί στην ποπ κουλτούρα ως σύμβολο διαφόρων μεγεθών όπως του υπνοτισμού, της ζάλης και του σύμπαντος?

 

Το ξέρατε ότι.....

 

 

Με έκανες και θυμήθηκα όλον τον τρόμο του ουζουμακίου και σε ευχαριστώ πολύ (δεν)!

 

Δεν ήξερα ότι η ωχρά σπειροχαίτη ευθύνεται για τη σύφιλη, εγώ ήξερα ότι είναι συγκρότημα!

 

Youtube Video

 

 

(Αγαπημένο κομμάτι)


xbJ3b2w.jpeg