Δες το τέταρτο. Εμένα θα με κρατήσει για κάνα δυο ακόμα σίγουρα. Αν δεν σου αρέσει και αυτό πέτα την.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Junji Ito Collection
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 16:02
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 20:30
Ευτυχώς το 3 και το 4 είναι εμφανώς βελτιωμένα σε σχέση με το 2. Αν και πιστεύω ο πρωταγωνιστής του 1 να εμφανίζεται που και που για λίγο χιούμορ.
Στο manga η αγαπημένη μου ιστορία ήταν η Bully, που δεν είχε ίχνος μεταφυσικού και για αυτό την έκανε πιο τρομακτική. Ελπίζω να την διασκευάσουν, για 10 λεπτά δίαρκεια μια χαρά βγαίνει.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 22:27
5-6.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2018 - 12:38
Μπορει να μην μου αρεσαν όλα τα επεισοδιο αλλα με εκανε να ενδιαφερθω και να κοιταξω να διαβασω τα manga του Ito Junji τα οποια αξιζουν και με το παραπανω.
Also tagged with one or more of these keywords: horror, gore, blood n guts, fish, worms, spirals, iou iou iou, mpliah
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Manga →
King of Eden (Eden-ui Wang)Started by SpeedFreak , 02 Οκτ 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Blade of the Immortal (2019)Started by Hazuki , 12 Σεπ 2019 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →