Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Isekai Shokudou | Restaurant to Another World

comedy fantasy mystery summer 2017 silver link anime isekai shokudou restaurant to another world

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 19 June 2017 - 20:35

ouhDOoJ.jpg

 

 

Υπόθεση
 

Η ιστορία μας περιστρέφεται γύρω από ένα εστιατόριο που ονομάζεται "Youshoku no Nekoya", στου οποίου την πόρτα απεικονίζεται μια γάτα. Εδώ και πενήντα χρόνια υπάρχει το εστιατόριο και έχει αποτελέσει το στέκι για πολλούς που εργάζονται κοντά του. Το εστιατόριο ωστόσο έχει ένα μυστικό...

 

Είναι κλειστό για το κοινό κάθε Σάββατο για να δώσει τη δυνατότητα να την επισκεφτούν κάποιοι "ξεχωριστοί" επισκέπτες από έναν άλλον κόσμο. Πελάτες από διαφορετικές περιοχές και φυλές κάνουν την εμφάνισή τους για να δοκιμάσουν νόστιμα πιάτα. Τα ίδια πιάτα που σερβίρονται και την υπόλοιπη εβδομάδα, που ωστόσο, αυτοί οι επισκέπτες βρίσκουν εξωτικά. 

 

Βασικοί συντελεστές

Το anime έρχεται από το στούντιο Silver Link σε σκηνοθεσία και σενάριο Masato Jinbo (Chaos;Child, Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!!). Τη φωνή του στον ιδιοκτήτη της καφετέριας χαρίζει ο Junichi Suwabe, ενώ τις δύο σερβιτόρες, Aletta και Kuro, υποδύονται οι Sumire Uesaka και Saori Onishi, αντίστοιχα. Παράλληλα, στο cast συμπεριλαμβάνονται η Kiyono Yasuno ως Sara, μια κυνηγό θησαυρών, η Shizuka Itou ως η Red Queen, μία μυθική δράκαινα, όπως και ο Houchu Ohtsuka ως Tatsugoro, ένας σπουδαίος ξιφομάχος. Τον Alteus, τον θρυλικό μάγο και παλαιότερο πελάτη του μαγαζιού, ενσαρκώνει ο Motomu Kiyokawa, ενώ θα ακούσουμε και τον Tomokazu Sugita στον ρόλο του Heinrich Seelemann, ενός ιππότη, όπως επίσης και του Fumihiko Tachiki ως Alphonse.

Το τραγούδι των τίτλων αρχής θα φέρει τον τίτλο "One in a Billion" και θα ερμηνεύσουν οι Wake Up, Mayn!'s ενώ η Kiyono Yasuno το ending με τίτλο "Chiisana Hitotsubu". Μπορείτε να τα ακούσετε και στο promo video παρακάτω.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός επεισοδίων. Θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου.

Promo video

 

Youtube Video

 

 



hzYLr3Q.png


 


Edited by Kamen Tantei Zura, 19 June 2017 - 20:37.


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 19 June 2017 - 21:00

Άμα σου πω ότι το ψήνω! ~σικ!  :kakaka:  :kakaka:  :kakaka:

Καλοκαίρι και κάνουν ότι πιο ανάλαφρο γίνεται! Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα είναι!  :dazed:


Edited by Hazuki, 19 June 2017 - 22:12.

rsrGbGx.gif

#3 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 19 June 2017 - 22:01

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, δεν είδα πουθενά να αναφέρεται.



#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 June 2017 - 09:14

Ωραία μουσικούλα και ατμόσφαιρα, ελπίζω πέρα από συνταγές που πιθανότατα θα δείχνει και τις αντιδράσεις σε όλα τα φανταστικά πιάτα που θα τρώνε να έχουμε τους πελάτες να μας εξιστορούν τα προβλήματα που έχει κάθε φυλή/class αλλιώς το setting θα είναι λίγο ανούσιο.

Πιθανότατα θα το τσεκάρω έστω κι αφού ολοκληρωθεί αν όχι ongoing.

ySss0UF.jpg


#5 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 24 June 2017 - 13:28

σταματήστε να μιλάτε για anime που δεν άρχισαν ακόμη...μου ανοίγεται την όρεξη και μετά μένω με το πουλι στο χέρι....ποιος θα μου θυμήσει να το δω όταν ολοκληρωθεί η σειρα;





Also tagged with one or more of these keywords: comedy, fantasy, mystery, summer 2017, silver link, anime, isekai shokudou, restaurant to another world