Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Monogatari Series: Οδηγός εξορκισμού χαρεμιών
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 00:05
Άμα ήταν να πάθουμε σοκ από αυτό μόνο.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 00:38
Πάντα ήθελα να τα δοκιμάσω, έστω και από περιέργεια. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω τόοοοοοοσο ψηλά το Κατάναγκατάρι που φοβόμουν μην απογοητευτώ.
Με.
Έπεισες.
Κουφάλα.
Το θέμα ειναι το "πότε" τώρα. Είδωμεν.
Ευχαριστούμε για τη δουλειά που έριξες.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 00:39
τελικα δεν έχω καταλάβει τι παίζει... στους μισούς αρέσει, στους άλλους μισούς όχι;
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 00:58
Είναι Harem με υπερφυσικά τεράστιους διαλόγους. Μπαμ μπαμ 2 ατοπήματα μαζεμένα
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 01:12
Είναι Harem με υπερφυσικά τεράστιους διαλόγους. Μπαμ μπαμ 2 ατοπήματα μαζεμένα
![]()
καλα τα λες... αλλα σαν τον Issei δεν εχει
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 07:51
τελικα δεν έχω καταλάβει τι παίζει... στους μισούς αρέσει, στους άλλους μισούς όχι;
Όποιος αναρωτιέται, προτείνω να δει το Bakemonogatari. Με 15 επεισόδια, δεν το λες και μαραθώνιο. Από το αν σου αρέσει αυτό θα κριθεί η σχέση σου με το έργο.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 10:35
Δεν έχουν όλες οι σεζόν την ίδια ποιότητα. Υπάρχουν πολύ καλά σημεία εεε και λιγότερο καλά. Για μένα πχ το Nisemonogatari ήταν σχεδόν unwatchable σε σχέση με το πόσο ευχάριστα είχα περάσει στο Bakemonogatari.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2017 - 18:50
Έχω δει μόνο την πρώτη σειρά, καλή ήταν, μου άρεσε το animation αλλά ειλικρινά I didn't get what's the fuzz was about που λένε και στο χωριό.
ΟΜΩΣ ...
είδα το παρακάτω απόσπασμα από την τελευταία σεζόν, με ψήνει μόνο και μόνο για το eye candy (και δεν μιλάω για τα boobs! )
Το πρόβλημα είναι ότι τα purist γονίδια μου ξυπνάνε και λένε ότι πρέπει να δω όλα τα προηγούμενα πριν από αυτό, οπότε μάλλον θα μου πάρει καιρό να φτάσω εδώ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 13 Αύγουστος 2017 - 18:54
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2017 - 18:49
Το πρόβλημα είναι ότι τα purist γονίδια μου ξυπνάνε και λένε ότι πρέπει να δω όλα τα προηγούμενα πριν από αυτό, οπότε μάλλον θα μου πάρει καιρό να φτάσω εδώ!
Σου έχω καλά νέα αγαπητέ αιρετικέ. Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το τρίτο μέρος της τριλογίας του Kizumonogatari, το οποίο αποτελεί τον πρόλογο της ιστορίας. Δηλαδή την πρώτη πρώτη περιπέτεια του πρωταγωνιστή χρονολογικά. Οπότε όχι μόνο δεν χρειάζεται να δεις τα προηγούμενα κομμάτια της σειράς, αλλά θα σου δώσει και επιπλέον γνώσεις αν αποφασίσεις μετά από αυτό να την συνεχίσεις.
Είδα τα Owarimonogatari S2 και Kizumonogatari III, οπότε σήμερα θα ανανενώσω τον οδηγό.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2017 - 19:27
Σου έχω καλά νέα αγαπητέ αιρετικέ. Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το τρίτο μέρος της τριλογίας του Kizumonogatari, το οποίο αποτελεί τον πρόλογο της ιστορίας. Δηλαδή την πρώτη πρώτη περιπέτεια του πρωταγωνιστή χρονολογικά. Οπότε όχι μόνο δεν χρειάζεται να δεις τα προηγούμενα κομμάτια της σειράς, αλλά θα σου δώσει και επιπλέον γνώσεις αν αποφασίσεις μετά από αυτό να την συνεχίσεις.
Είδα τα Owarimonogatari S2 και Kizumonogatari III, οπότε σήμερα θα ανανενώσω τον οδηγό.
Πολύ θα το ήθελα να το κάνω αυτό αλλά δυστυχώς τα purist γονίδια που ανέφερα υπακούν την χρονολογική σειρά δια ροπάλου εκτός σπάνιων εξαιρέσεων, πιστεύω όμως ότι μιας και που μιλάμε για μικρές σεζόν κι όχι τίποτα κατοστάδες με fillers ανέμεσα, θα τα καταφέρω μάλλον μέσα σε κανα δυο μήνες!
Βέβαια πρέπει πρώτα να ξεκινήσω!
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2017 - 00:26
Προστέθηκαν στοιχεία και σχολιασμός για το Kizumonogatari στο σύνολο του και Owarimonogatari II.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2017 - 02:15
Μολις προστεθηκε καινουρια σεζον η οποια θα ξεκινησει καπου μεσα στο 2018!!
Προκειται γα sequel και θα ειναι TV series!!
https://myanimelist.net/anime/36999/Zoku_Owarimonogatari
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2017 - 09:59
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2017 - 11:57
Λογικά θα το πάνε όντως για σειρά μιας και ολοκληρώνεται η βασική πλοκή. Θα ήταν αντικλιματικο αλλιως.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2017 - 13:32
Νομιζω πως πανω πανω δεξια σε αυτο το σαιτ λεει 12/8 και αν οντως ισχυει ειναι λιιιγο μακρυα ακομα ο αυγουστος...
Νομιζω πως θα ειναι και η τελευταια σεζον..
Παντως το '18 οντως θα ειναι πολυ πολυ καλη χρονια !
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 27 Δεκέμβριος 2017 - 14:04
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Also tagged with one or more of these keywords: SHAFT, Akiyuki Shinbou, Monogatari Series, Guide
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Saint Seiya Guide: How to Burn you Cosmo to the LimitsStarted by Kai , 18 Ιούν 2017 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Mekaku City ActorsStarted by Vagelio , 08 Απρ 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Magical Suite Prism NanaStarted by Anelis , 11 Οκτ 2012 ![]() |
|