Καλησπέρα σε όλους! Αυτή την περίοδο κάνω την διπλωματική μου στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου που έχει σχέση με την Ιαπωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχω ένα ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε άτομα που έχουν εμπειρία από την Ιαπωνική κουλτούρα/Ιαπωνικά προιόντα, αλλά και Ιάπωνες. Δεν είναι μεγάλο και έχει κυρίως πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις. Δυστυχώς, και η ιαπωνική κοινότητα και η ιαπωνική πρεσβεία δεν με εξυπηρέτησαν. Σκέφτηκα να το αφήσω εδώ, αν απαντήσετε ή/και το προωθήσετε σε γνωστούς σας, θα είναι μεγάλη εξυπηρέτηση!
Το ερωτηματολόγιο είναι στα αγγλικά, αλλά μπορώ να το διαθέσω και στα ελληνικά για όσους δεν μπορούν. Το λινκ σε google forms:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtkQgzzdVqmNQceGHUnekGAefn-kV3GvUCyQq0GQ77SzqX5Q/viewform?usp=sf_link
δεν ξέρω που αποσκοπεί η έρευνα...αλλά αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτιστικές ειδικά εκείνη που λέει για στρατηγικές προώθησης ανά χώρα...ενείτε πως κάθε χώρα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και προώθηση.. επίσης ενώ απαντώ ναι στην 11 μου ζητάει να απαντήσω στη 12 την άλλη αυτιστική ερώτηση ...που λέει ποια από τις δύο είναι πιο efficient...είτε δυτική είτε ασιατική είναι καλές σε διαφορετικούς τομείς...θα απαντήσω δυτική έτσι για σπάσιμο και επειδή δεν οδηγούν σε εξαντλητικό θάνατο τους υπαλλήλους τους.
Επίσης στείλε στην Toso στη Θεσσαλονίκη μήπως σε απαντήσει κάποιος και στείλε στην Elawon στο ελαιόλαδο 5, στο my little Greek kitchen θα στείλω εγω, στο nostimia.jp στείλε εσύ
Edited by Erisadesu, 10 June 2017 - 23:07.