Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

72ο Pre-'Cosplay Party' Photoshooting - 30.06.17 - Θεσσαλονίκη

Cosplay Photoshoot Thessaloniki Greece Cosplayers//GR

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 03 June 2017 - 14:17

Με την έλευση του επόμενου anime / cosplay event της Θεσσαλονίκης, Otakustore.gr Schools Out (Let's) Party, ήρθε και πάλι η στιγμή της ανακοίνωσης του εξωτερικού 72ου Pre-'Cosplay Party' Cosplay Photoshooting, του μακροβιότερου Cosplay θεσμού της χώρας, εκ μέρους του Cosplayers//GR, το οποίο θα πραγματοποιηθεί:

ΜέραΠαρασκευή, 30.06.2017
ΜέροςΠάρκο της ΧΑΝΘ (Μεγάλο Σιντριβάνι), > > > ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ < < < ( χάρτης , φωτογραφία )
Ώρα: 18:00

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται το μεγάλο σιντριβάνι στο πάρκο της ΧΑΝΘ ( κοντά στον Λευκό Πύργο ) στην αναγραφόμενη ώρα ώστε να μην αργήσουμε έπειτα να μεταβούμε στην εκδήλωση. Εκεί θα σας περιμένουμε όπως πάντα για πάρα πολλές φώτο και βίντεο. Η διάρκεια του Pre-'Cosplay Party' Photoshooting θα είναι 2 ώρες και 15 λεπτά ακριβώς. Στη συνέχεια θα πάμε απευθείας στην εκδήλωση, η οποία αρχίζει στις 20:30.

 

Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν συγκεκριμένο λόγο αργοπορίας ( όπως φροντιστήρια, άφιξη από άλλη πόλη κ.τ.λ. ) να προσπαθούν να μην έρχονται τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα έπειτα να προσπαθούμε εντός χρονικών περιθωρίων να φωτογραφήσουμε, αλλά και να βγάλουμε βίντεο, πολλαπλά άτομα, με αποτέλεσμα συχνά να καθυστερούμε, κάτι που θα αποφευχθεί ρητά :blingeye2:.

Σε περίπτωση που κάποιος μεταφέρει πιστά αντίγραφα αντικειμένων, όπως σπαθιά, όπλα και διάφορα άλλα αντικείμενα μάχης, συνιστάται καλού κακού να μην τα φέρει σε κοινή θέα κατά την διαδρομή προς και από το εξωτερικό photoshooting, καλύπτοντας τα ( π.χ. με μαύρη σακούλα ) ή κρύβοντας τα εντός του ρουχισμού του. Η κατοχή ταυτότητας προτείνεται καλού κακού σε αυτές τις περιπτώσεις, για κάθε πιθανή / απίθανη περίπτωση :x3:

Οπότε παιδιά βάλτε τα καλά σας ( κουστούμια :lovulovu: ) και βουρ όλοι για photoshooting στο πάρκο ( και συνάμα :wooi2: ) πριν το πάρτι :ballumad: . Δεν θα χαθεί ευκαιρία για κανέναν να δείξει τον καλύτερο του εαυτό και εκτός του πάρτι με πλειάδα φωτογραφιών σε κατάλληλο τοπίο  :thatsit: ! Οποιοιδήποτε επιπλέον φωτογράφοι και κοινό είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι :congrats: . See you there :bike: !!!


Edited by Cassiel, 18 June 2017 - 19:53.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail




Also tagged with one or more of these keywords: Cosplay, Photoshoot, Thessaloniki, Greece, Cosplayers//GR