Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1456 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 April 2008 - 21:12

To ήξερα ότι ο Itachi ήταν κατά βάθος μια παρεξηγημένη ψυχή... :if:
Πάντως έλεος messieur Kishimoto... Απορώ γιατί την είπε Naruto την σειρά!

#1457 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 10 April 2008 - 21:55

OK after i read the spoiler i was somithing like this:terror2::dazed:
Να πω την ταπεινη μου γνωμη το παρατραβιξε ο κισι με τις ανατροπες
"διαβαζεις το μανγκα και Σασκε δν εχει curse seal και αποκτισε αματερατσου(bam)[αν και δν εχο αντιρησει ],επειτα ιτατσι lives(boom),οκ λες ενταξει ,αλλα δεν σε αφηνει ετσι απλα ο ιτατσι ειναι καλο παλικαρι(ΒΟΟΜ)''
Βασικα τα ιδια λεω με αυτα που λετε και εσεις παραπανω οταν τα πρωτοδιαβασατε απλος θα ηθελα να σταθω λιγο στο θεμα ιτατσι.
Το ατομο ηταν genious απο μικρος (και σε σχεσει με τον σασκε,το αναφερω αυτο γτ προκειται να καταλυξω καπου*) και υποθετω οτι οπως καθε αδελφος τις uchiha clan ηθελε να αποκτησει το MS που φανταζοταν σαν μυθος στα αυτια τους,ετσι, οπως και ο σασκε ,(υποθετω)ο ιδιος επιρεαστικε απο την αβρα της δυναμης και αυτα που του εταξε ο Madara και τον ακολουθησε .Ομως στην συνεχεια ανακαλυπτει το ποσο διεθαρμενο μυαλο ειναι ο madara και το τρελο του σχεδιο και αποφασιζει να το διορθωσει αυτο αφηνοντας "πορτουλες σωτηριας πισω".Επιλεγει τον μικρο του αδελφο οποιος(δεν εκανε εκπληκτικη προοδο ,σε σχεσει με τον αδελφο του παντα) για να βαλει τελος in the evil plan(υποθετω πως ηταν αργα για τον ιτατσι να ξεφηγει απο τον madara ).Το ερωτημα που μου γενιθηκε τωρα εινα ,χαθηκε ο ιτατσι να αφησει καποιες αμφηβολιες στον σασκε για να βρει τον αληθηνο υπαιτιο για την for that masakrie of the clan??
Μου την εσπασε που τον Ιτατσι τον μετατρεξε σε τραγικο ηρωα.
Παω να :gn2: και θα δουμε αυριο
Posted Image

#1458 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 11 April 2008 - 00:14

χαχαχα πέθανα στο γέλιο με το comment να δώσει ο kishi το death note στον sasuke,θα γλιτώσουν χρόνο έτσι χεχε.απορώ γιατί μισούν όλοι τον σάσουκε ......εγώ τον λατρεύω πάντος....

πρέπει πάντος να αφήσουν τον ναρούτο να βγάλει 5-6 ουρές για να αξίζει,κουράστηκα με το καγκεμπουσινρασενγκαν .

και ποιός δεν περίμενε οτι ο ιτάτσι θα έβγενε καλός στο τέλος ,μπάμ έκανε.όσο για τα μάτια ελπίζω να γίνετε για να δούμε μάχη σάσουκε πάιν(να πεθάνει ο σάσουκε)και να τον νικήσει μετα ο ναρούτο(μετα απο 3-4 χρόνια ακόμα ε)

#1459 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 April 2008 - 00:21

OK after i read the spoiler i was somithing like this:terror2::dazed:
Να πω την ταπεινη μου γνωμη το παρατραβιξε ο κισι με τις ανατροπες
"διαβαζεις το μανγκα και Σασκε δν εχει curse seal και αποκτισε αματερατσου(bam)[αν και δν εχο αντιρησει ],επειτα ιτατσι lives(boom),οκ λες ενταξει ,αλλα δεν σε αφηνει ετσι απλα ο ιτατσι ειναι καλο παλικαρι(ΒΟΟΜ)''
Βασικα τα ιδια λεω με αυτα που λετε και εσεις παραπανω οταν τα πρωτοδιαβασατε απλος θα ηθελα να σταθω λιγο στο θεμα ιτατσι.
Το ατομο ηταν genious απο μικρος (και σε σχεσει με τον σασκε,το αναφερω αυτο γτ προκειται να καταλυξω καπου*) και υποθετω οτι οπως καθε αδελφος τις uchiha clan ηθελε να αποκτησει το MS που φανταζοταν σαν μυθος στα αυτια τους,ετσι, οπως και ο σασκε ,(υποθετω)ο ιδιος επιρεαστικε απο την αβρα της δυναμης και αυτα που του εταξε ο Madara και τον ακολουθησε .Ομως στην συνεχεια ανακαλυπτει το ποσο διεθαρμενο μυαλο ειναι ο madara και το τρελο του σχεδιο και αποφασιζει να το διορθωσει αυτο αφηνοντας "πορτουλες σωτηριας πισω".Επιλεγει τον μικρο του αδελφο οποιος(δεν εκανε εκπληκτικη προοδο ,σε σχεσει με τον αδελφο του παντα) για να βαλει τελος in the evil plan(υποθετω πως ηταν αργα για τον ιτατσι να ξεφηγει απο τον madara ).Το ερωτημα που μου γενιθηκε τωρα εινα ,χαθηκε ο ιτατσι να αφησει καποιες αμφηβολιες στον σασκε για να βρει τον αληθηνο υπαιτιο για την for that masakrie of the clan??
Μου την εσπασε που τον Ιτατσι τον μετατρεξε σε τραγικο ηρωα.
Παω να :gn2: και θα δουμε αυριο

ναι ετσι εινα,ι σε λιγο θα μας πει o Kishimoto οτι o Itachi ειναι ο Darth Vader

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1460 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 April 2008 - 05:00

Λιγο πριν το release του σκανλεϊσιον
Spoiler:

Σε αυτο το τσαπτερ μονο Μανταρα κ Σασουκε θα δουμε...αντε να μαθουμε τι εκανε κ ο ιτατσι (αν εξηγει παραπανω,that is):nosey:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1461 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 April 2008 - 09:47

διαβασα το chapter 397 στο OneManga Naruto 397 page 01 | One Manga

ε, νταξ, προσπαθω να μαζεψω τους αφρους που βγαινουν απο το στομα μου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1462 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 11 April 2008 - 12:30

ναιαιαιαιαιαιαιαιαι!!! ο itachi εινα ηρωας!!!ι:blingeye2:. so coooooooooooool!!
α και να μην ξεχασω. εχουμε επισημα τον επομενο τυφλο της παρεας. τον κλαψουκε.
Posted Image

#1463 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 April 2008 - 12:58

Άρε Ιτατσι...παλικαρι απο τα λιγα τελικα!!! Bravisimo!!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1464 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 11 April 2008 - 13:09

Καλα η τελευταια pic με τον itachi απλα ηταν τελεια.Itachi:wooi2:

#1465 itachi_

itachi_

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 April 2008 - 13:52

Ρε κοπελία γιατι ρε κακος ο kishi εκανε τον itachi καλο ελεος!!!!!!
Posted Image

#1466 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 11 April 2008 - 14:00

Κανε edit το ποστ σου σε παρακαλω δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανεναν απο εδω να τον βριζεις.

#1467 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 April 2008 - 14:59

Ρε μ*****ς γιατι ρε γ*** ο kishi εκανε τον itachi καλο ελεος!!!!!!

Επρεπε να το ειχες καταλαβει...Παρα-ήταν κακος για να ειναι αληθινος. Ηταν κατι βασικα που μου ειχε περασει απο το μυαλο,αλλα δεν πιστευα οτι ο Κισι θα εκανε αυτο στο τελος...Nice move. Ο Σασουκε τωρα πιστευω θα τα εχει παιξει λιγο μιας κ θα μαθει την αληθεια ,βεβαια δεν αλλαζει το γεγονος οτι σκοτωσε μαζι με τον Μανταρα ολη την οικογενεια του... Καλο το τσαπτερ παντως κ το σχεδιο μαρεσε αρκετα. Αντε περημενω την HQ εκδοση γιατι οπως κ να 'χει high quality ειναι καλυτερα :drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1468 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 11 April 2008 - 15:08

Ρε μ*****ς γιατι ρε γ*** ο kishi εκανε τον itachi καλο ελεος!!!!!!

:hahaha:Το βλέπω το Ban εγώ.Θα το γλυτωσεις αν κανεις edit το Post σου.

#1469 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 April 2008 - 15:40

πωπω ηταν βαρυ το τσαπτερ...ο ιτατσι π ηταν τοσο cruel τελικα ηρωας...μια οντως ψιλοαναμενομενη ανατροπη...τ να πω θα πεθανω να περιμενω διο βδομαδες.

οσο για καποια προηγουμενα ποστς π αναφεροταν σε εμενα

δν ηξερα οτι ο κισι θα τ κανει για να σχεδιασει τ τσπτερ,οπως τ ειχανε γραψει φαινοταν οτι τ εκανε γτι χρειαζοταν χρονο να σκεφτει τ θα κανει στ επομενο τσαπτερ,σορι,εγω γιαυτο τν εκραζα,αν ειναι ετσι ρε σεραφιμον τοτε οκ!!ειπα και εγω,τωρα θα τ ερθει η εμπνεσυση??μας δουλευουν...αλλα τωρα π τ εξηγησες ολα οκ:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1470 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 April 2008 - 15:51

Οσοι διαβασατε το chapter πιστευω οτι καταλαβατε γιατι πρεπει να κανει break ο Κισι,πρεπει να εξηγησει τα ανεξηγητα,
Ναι μεν οπως λεει και ο Seraph,οπως ειχε μαντεψει και o J,οτι ο Ιτατσι παρα ηταν κακος για να ειναι αληθινος,μας ειχε δωσει στοιχεια απο παλια,τοτε που θα μπορουσε να παρει τον Ναρουτο πριν ερθει ο Jiraiya,αλλα δεν το εκανε,επισης μου ειχε κανει εντυπωση τοτε που πηγαν στην Konoha,και αντιμετωπισαν τον Κακασι,τοτε ειχε πει ο Ιτατσι οτι θα τον επαιρναν μαζι τους,μονο αυτον,τωρα υποθετω πως ο Ιτατσι ισως ηθελε να του πει την αληθεια.
Αλλα οπως ειχα πει αυτο το τσαπτερ ειναι το πιο αμφιλλεγομενο μεχρι σημερα,ειλικρινα λυπαμαι τους Itachi φανς,εχω δει τις αντιδρασεις τους και πραγματικα ειναι εξαγριωμενοι(λογικο για μενα).Επισης μετα και απο αυτο το chapter παλί μου φανηκε οτι ο Μadara δεν κανει για final villain.
Απο τις ελαχιστες φορες που θα διαφωνησω με τον Seraph,το σχεδιο σε αυτο το chapter για μενα ηταν απαραδεκτο.
Γενικως το νεο chapter με αφησε με αναμεικτα συναισθηματα,απο την μια μου φαινεται καλο αλλα απο την αλλη εχει τοσες τρυπες το σεναριο που ο Κισι πρεπει να δουλευει 24ωρα.

Spoiler:

Spoiler: