Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1036 dbzgtaf

dbzgtaf

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 18 March 2008 - 15:27

ok εχεις δικιο αλλα δεν ξερουμε το αλιθινο και το πσαχνουμε να το βρουμε
Posted Image

#1037 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 March 2008 - 15:28

Κακασακο δε μπα να λες εσυ:P Kι εγω θα βαλω και photo μιας και μεχρη να σου κανουν την τιμη να ποσταρουν τα μη fake spoilers θα περασει καμια μερα ακομη τουλαχιστον να χερομαστε με κατι:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Απλα θεος!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1038 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 18 March 2008 - 16:51

:8):Itachi-san ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ITACHΑΚΙΑΣ:8):

#1039 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 March 2008 - 17:40

Spoiler:

επιτελους κατι διαφορετικο
Επιασε βροχη αγαπη καλοκαιρινη φθινωπορο ξανα :D αυτο σημαινει οτι ο PAIN ερχεται

προσεξτε την τελευταια γραμμη καποιος νεος χαρακτηρας?

#1040 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 18 March 2008 - 17:53

ΟΚ τίποτα καλύτερο; Αλλά αν έρθει αυτός τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα αν ακι δεν σημαίνει ότι έρχεται απαραίτητα. Μπορεί απλά να ελέγχει την κατάσταση.
Posted Image

#1041 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 March 2008 - 17:56

ΟΚ τίποτα καλύτερο; Αλλά αν έρθει αυτός τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα αν ακι δεν σημαίνει ότι έρχεται απαραίτητα. Μπορεί απλά να ελέγχει την κατάσταση.

Ναι δεν σημαινει οτι ερχεται απαραιτητα,μου αρεσει το νεο τσαπτερ γιατι ειναι χαλαρωτικο μετα απο δυο μεγαλες μαχες και επιτελους βλεπουμε ξανα shino και ολους τους αλλους.

#1042 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 18 March 2008 - 18:12

Ναι επιτέλους να δούμε τι θα γίνει με τη μάχη τους. Λογικά μώλις μάθει το αποτέλσμα της μάχης των άλλων δύο πιστεύω πως ο Madara θα την κάνει για να σκεφτεί τις κινήσεις του. Α και υπάρχει και ένα πρόβλημα, στην κατάσταση που βρίσκονται και οι 2 τί θα γίνουν; Θα τους βοηθήσουν απ'έξω;
Posted Image

#1043 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 March 2008 - 18:25

ενα πιο ακριβες translation

Spoiler:

αποκαλυπτει ακομα περισσοτερα πραγματα

Διαβαστε τι λεει ο zetsu για τον Itachi,ο Ιτατσι επρεπε να ειναι πιο δυνατος,δεν ηταν ο εαυτος του και ισως να ηταν βαρια πληγωμενος πριν την μαχη,αυτο εξηγει παρα πολλα!!αραγε τι να του ειπε

#1044 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 18 March 2008 - 18:32

Αυτό το ενδεχόμενο να ήταν πληγωμένος από πριν μου αρέσει. Άλλωστε είναι λογικό από μιας άποψης. Αν ο Itachi μπορούσε να χρησιμοποιεί αυτές τις τεχνικές από τότε που ήταν έφηβος, τότε τώρα δε θα έπρεπε να γίνεται τόσο ράκος πια. Και το ότι δεν έβλεπε καλά δεν ήταν αρκετά καλή δικαιολογία. :drink:

Posted Image

#1045 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 18 March 2008 - 18:39

Όντως κάτι δεν πάει καλά για αυτό που είπε. Έχει πλάκα να ήταν ένας fake Itachi όπως εκείνος που είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα. Θα γίνει χαμός.
Posted Image

#1046 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 March 2008 - 18:41

ゼツ[イタチェの強さってこんなもんじゃなかったでしょ…本来の動きじゃなかったし…様子が変だってお前も言って たろ?
Zetsu: This wasn't all Itachi had! His movements weren't as good as always...you yourself said he looked odd, right?

確かに…カワセルはずの攻撃もかわせず、戦闘中に何度も吐血、イタチェは元から何か重大なダメージを負って いたかもしれない…
Zetsu: Indeed...he wasn't dodging attacks he normally would have, he coughed blood more than once... He might have been already pretty hurt before the fight even started...

Το αστειο ειναι οτι ο Ιτατσι ειχε μια συναντηση πριν απο την μαχη,με εναν κλωνο του Ναρουτο χααχαχχα που δεν ειδαμε τι εγινε και τι του ειπε.
Επισης νομιζω οτι o Sasuke ακουσε κατι που δεν του αρεσε
Δεν θελω να πω οτι Ο Ναρουτο πληγωσε τον Ιτατσι αλλα με προβληματησε
η συναντηση τους,εχω αυτη την απορια πολλα τσαπτερς.
Οπως και να εχει το πραγμα καποιος πρεπει να τους σωσει απο την φωτια
Αν και ο Ιτατσι ειναι νεκρος μαλλον,αλλα αποδειχτηκε οτι το ατομο πραγματικα ηταν θεος,o zetsu to επιβεβαιωνει

to white snake ο Ζετσου λεει οτι μαλλον καικε αλλα εγω αμφιβαλλω

#1047 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 18 March 2008 - 18:51

Ίσως του δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήταν σίγουρος για τις επιθέσεις του και τις κινήσεις του :P. Εγώ απορώ γιατί ο Zetsu από την στιγμή που κατέρευσσε και ο Sasuke, δεν πήγε να δει από πιο κοντά τι τρέχει. Εξάλλου Akatsuki είναι, δεν νομίζω στην κατάσταση που είναι να του έκανε τίποτα ο Sasuke ακόμα και αν συνερχόταν.
Posted Image

#1048 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 March 2008 - 18:59

Το white snake εχει και δερμα που οπως και ολα τα αλλα snakes το αποβαλουν....(ετσι το φανταζομαι τουλαχιστον)

Πραγματικα το μανγα παλυ αφηνει ποοοολα υπονοουμενα αποδηναμωμενος ο Itachi????απο που κι ως που????Κατι πεχτηκε κατι ειπε στον naruto και μας εχουν ριξει σταχτη στα ματια.......
Δεν ξερω τι να σκευτο πλεον....εσας σας εχει ερθει στο μυαλο τπτ μπας και βγαλουμε καμια ακρη???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1049 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 March 2008 - 19:03

Ο Κισιμοτο μας εχει βαλει τον διαολο μεσα μας

#1050 ItAcHi-SaN

ItAcHi-SaN

SuSaNo

• Members
  • 3 posts

Posted 18 March 2008 - 19:26

αντε και με το καλο να βγαλει τι μασκα ο τοβι να φανερωθει ο madara!ψιλοηρεμισα τωρα που εμαθα πως ο itachi πρεπει να ηταν τραυματισμενος απο πριν

:8):Itachi-san ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ITACHΑΚΙΑΣ:8):

πως να μην ειναι κανεις με τον 8εο? :wooi2: