Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#91 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 posts

Posted 25 July 2007 - 12:05

Βασικά για να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον το manga πρέπει να πεθάνει και κανάς άλλος καλός.Με είχε στεναχωρήσει αρκετά όταν πέθανε ο ξέρετε ποιος αλλά είχα χαρεί κιόλας επειδή ήταν κάτι που δεν περίμενα.Προτιμώ να στεναχωρηθώ αλλά να δω και κάτι πρωτότυπο(ρεαλιστικό) παρά να σκοτώνουν οι καλοί τους κακούς τον ένα μετά τον άλλο χωρίς απώλειες.Ένας πχ θάνατος του Kakashi αν και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες δε θα με χάλαγε(αν και θα με στεναχωρούσε πολύ)Επίσης θέλω πολύ να δω τον Jiraiya σε δράση και να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.Κάτι άσχετο το πρώτο part είναι η ιδέα μου ή είχε πιο πολύ γέλιο από το δεύτερο;Ειδικά όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Jiraiya είχα πεθάνει στα γέλια.Γενικά μέχρι τώρα πιο σας αρέσει πιο πολύ;Το πρώτο ή το δεύτερο;(εγώ θα απαντήσω πιο μετά)

Dude if Kakashi Dies, Naruto's Manga series is finished xD.

As for Part I and Part II, Naruto Part I > Naruto Part II, The story has been going in the wrong way after the end of
Spoiler:

Posted Image

#92 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 25 July 2007 - 12:58

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένετε τόσα πολλά απ τον Pein( το scan που κατέβασα το γράφει διαφορετικά, αλλά αφού ολοι τον λέτε ετσι :P).

Εμένα πάντως δεν μου γεμίζει το μάτι...

Επίσης μου την δίνουν απίστευτα αυτοί που το παίζουν Leaders και παίρνουν διαταγές από τρίτους...:puke:

Ενώ αντιθέτως αυτοί που δεν ψάχνουν την εξούσια και ακολουθούν διαταγές, πιο αδύναμων αλλά και πιο αφελών ατόμων ώστε να πετύχουν το σκοπό τους χωρίς κόπο, ειναι όλα τα λεφτά. Βλέπε Itachi-sama :wooi2:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#93 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 25 July 2007 - 14:46

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένετε τόσα πολλά απ τον Pein( το scan που κατέβασα το γράφει διαφορετικά, αλλά αφού ολοι τον λέτε ετσι :P).

Εμένα πάντως δεν μου γεμίζει το μάτι...

Απλές εικασίες είναι....αλλα η λογική λέει οτι για να κάνουν τουμπεκί shinobis σαν τον Itachi και τους φίλους του, κάτι θα έχει ο Pein, δεν μπορεί!
Και τα 1-2 jutsus που έχει χρησιμοποιήσει ήταν κομματάκι advanced.
Άσε που αν δεν περιμένουμε πολλά απο τον Pein, then from whom??:bahhh:

#94 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 26 July 2007 - 00:47

SPOILER 364

Με πάσα επιφύλαξη....

Spoiler:

#95 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 July 2007 - 01:10

SPOILER 364

Με πάσα επιφύλαξη....

Spoiler:

Spoiler:

#96 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 July 2007 - 11:20

Spoiler:

Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#97 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 26 July 2007 - 11:48

Παιδιά σταματήστε την ιστορία με τον Obito... Δεν τραυματίστηκε βαριά, βράχια έλιωσαν το μισό σώμα του... Αν υπήρχε ελπίδα να ζήσει θα τον παράταγε η ομάδα του???

Όσο ο Leader ήταν ο 4ος άλλο τόσο ειναι ο Obido o Tobi...

Spoiler:

Βέβαια αν το sharingan είναι αληθινό WTF???

Ελπίζω μόνο να μην με ξενερώσει το επόμενο chap μιας και παει πολυ καλά τελευταία...

Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#98 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 July 2007 - 13:44

Και ο Naruto τοσα χρονια επρεπε να εχει πεθανει με ολα αυτα που εχει παθει, αλλα ζει και βασιλευει....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#99 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 26 July 2007 - 14:08

Και ο Naruto τοσα χρονια επρεπε να εχει πεθανει με ολα αυτα που εχει παθει, αλλα ζει και βασιλευει....

Δικό του το ανιμε ότι γουστάρει κάνει :hahaha: , και για να το καλύψει λέει και καλά ότι τον healarei το Kyuubi :hahaha:

ΒTW o Madara δεν είναι αυτός που υποτίθεται οτι σκότωσε ο Itachi για να πάρει το Mangekyo sharingan?

Edit: Αν πέθαινε ο naruto Θα επρεπε να αλλάζουν τίτλους(ex-naruto ξέρω γω :P), νέα copyrights klp klp δε συμφέρει :hihi2:

#100 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 July 2007 - 14:15

ΒTW o Madara δεν είναι αυτός που υποτίθεται οτι σκότωσε ο Itachi για να πάρει το Mangekyo sharingan?

that was Shusui..
Uchiha Madara is sasuke and itachi's ancestor of some kind :P said to be one of the statues in VoE..

#101 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 26 July 2007 - 14:20

that was Shusui..
Uchiha Madara is sasuke and itachi's ancestor of some kind :P said to be one of the statues in VoE..

Και μου λέγε η μανούλα μου διάβαζε και αγγλικά για το φροντιστήριο παιδί μου :P

Μη σε κουράζω όμως θα ψάξω να βρω στοιχεία :hahaha:

#102 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 July 2007 - 14:46

Ελπιζω αυτο το σποιλερ να ειναι αληθινο^^ Εχουμε βεβαια κ τις εικονες που επιβεβαιωνουν το τελος του σποιλερ:nosey: θα δειξει,,,,
Spoiler:

#103 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 26 July 2007 - 15:47

Αν ισχύουν αυτά και δεδομενου ότι ο Madara(ναι εμαθα ποιος είναι :hahaha:) είναι μάλλον νεκρός ( είχε πει το Kyuubi :"the FORMER Uchiha Madara") δεν θέλω να σκέφτομαι σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε :oo:

#104 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 July 2007 - 15:43

still not out >_<
Spoiler: another spoiler pic

#105 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 27 July 2007 - 16:15

Yeap all those spoiler pics that are around cannot be fake. In a while the raw must be released as well:hehehe:

Spoiler:

Non believers hide:hahaha: