Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Started By
myle
, Oct 12 2006 16:18
2773 replies to this topic
Posted 05 March 2007 - 18:13
βασικα το naruto εχει βγει μεχρι το 344!!!!!!!!
Posted 09 March 2007 - 22:14
omg...Naruto has become yaoi! XDDD
Spoiler:
Posted 09 March 2007 - 23:27
Το τρισχαριτωμένο spoiler tag μου κάτι έπαθε οπότε θα γράψω με λευκά τα Spoiler
Spoiler Απάντηση
Δε νομίζω, παραείναι πιο σημαντικός ο Sasuke από τον Orochimaru. Ίσως συνυπάρχουν or sth ή απλά ο Oro είχε και άλλο άσσο στο δέρμα του
πολ
Spoiler δικιά μου ερώτηση
Γιατί ο Orochi-sama έτρεμε σαν φύλλο βελανιδιάς μπροστά στον Itachi; Μου φαίνεται πολύ πιο δυνατός από άλλους Akatsuki που δεν τον έτρεμαν έτσι...
Spoiler Απάντηση
Δε νομίζω, παραείναι πιο σημαντικός ο Sasuke από τον Orochimaru. Ίσως συνυπάρχουν or sth ή απλά ο Oro είχε και άλλο άσσο στο δέρμα του

πολ
Spoiler δικιά μου ερώτηση
Γιατί ο Orochi-sama έτρεμε σαν φύλλο βελανιδιάς μπροστά στον Itachi; Μου φαίνεται πολύ πιο δυνατός από άλλους Akatsuki που δεν τον έτρεμαν έτσι...
Posted 10 March 2007 - 00:09
Spoiler:
το ritual παντως το περιμενα διαφορετικο...πιο creepy

και αυτο που ειπε ο Itachi:''οrochimaru,all of your jutsu are powerless against these eyes''...λογικα το ιδιο δε πρεπει να συμβαινει και με το soul transfer jutsu..?
i say the ritual failed..
Posted 10 March 2007 - 13:05
Yup, probably yami's right.
Άλλωστε όλοι οι "host" του Orochimaru, πάντα είχαν το φως/βέμμα/σχήμα/whatever που είχε και αυτός στα μάτια
Άλλωστε όλοι οι "host" του Orochimaru, πάντα είχαν το φως/βέμμα/σχήμα/whatever που είχε και αυτός στα μάτια

Spoiler:
Posted 22 March 2007 - 14:41
Spoiler: οταν λεμε οτι το Naruto εγινε yaoi..
sooo....how do u like Suigetsu?creepy teeth i say

το οτι ειναι Kohai του Zabuza ηταν λιγο omg!
and another new char at the end of the chapter...αναρωτιεμαι αν ειναι αυτη η Karin of the south base που ανεφερε ο Sasuke στην αρχη..?
Posted 22 March 2007 - 17:59
ελπιζω να μας πουν τι ηταν εκεινες οι φυλακες με τα νερα.
κατα τα αλλα βαρετο τσαπτερ εκτος απο 2 σελιδες , εκει που κοιταζει το ονομα της γεφυρας και ψιλογελαει και εκει που σηκωνει ο αχωνευτος Σουιγκετσου το σπαθι.
Ρε σεις αναρωτιεμαι το εξης γμτ... αν γινει μαχη αναμεσα στον Σασοθκε και τον Ναρουτο κ ο Ναρουτο καλεσει το βατράχι, ο σασουκε τι θα καλέσει? δεν εχει τα σημαδια στο χερι του οπως ο Οροτσιμαρου.
κατα τα αλλα βαρετο τσαπτερ εκτος απο 2 σελιδες , εκει που κοιταζει το ονομα της γεφυρας και ψιλογελαει και εκει που σηκωνει ο αχωνευτος Σουιγκετσου το σπαθι.
Ρε σεις αναρωτιεμαι το εξης γμτ... αν γινει μαχη αναμεσα στον Σασοθκε και τον Ναρουτο κ ο Ναρουτο καλεσει το βατράχι, ο σασουκε τι θα καλέσει? δεν εχει τα σημαδια στο χερι του οπως ο Οροτσιμαρου.
Posted 02 May 2007 - 23:42

This is my way of the ninja.
Posted 03 May 2007 - 02:09
Spoiler:
το ritual παντως το περιμενα διαφορετικο...πιο creepy..
και αυτο που ειπε ο Itachi:''οrochimaru,all of your jutsu are powerless against these eyes''...λογικα το ιδιο δε πρεπει να συμβαινει και με το soul transfer jutsu..?
i say the ritual failed..
Μετά από πολύ καιρό απάντηση.
Spoiler:
Posted 03 May 2007 - 02:32
Spoiler:
Posted 28 May 2007 - 19:40
Αυτό δεν είναι spoiler. Αυτό είναι η αλήθεια. LOL
This is my way of the ninja.
Posted 06 June 2007 - 04:09
@356...
Spoiler:

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 09 June 2007 - 14:07
Για το 357
Και κάτι γενικό μέχρι το 350 περίπου
Spoiler:
Και κάτι γενικό μέχρι το 350 περίπου
Spoiler:
Posted 15 June 2007 - 21:35
Ορίστε το 358 από μένα και τον Cez:
http://rapidshare.com/files/37404501/Naruto_358_by_CeZ_and_Kokotas.zip
Enjoy narutards :/
http://rapidshare.com/files/37404501/Naruto_358_by_CeZ_and_Kokotas.zip
Enjoy narutards :/