Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#391 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 20:57

κοιτα ο jeffhardy τωρα που το σκεφτομαι ειχε δικιο...ηταν λιγο βαρετο, το μονο που σε εφτιαχνε και σε εκανε να ξεχασεις οτι δε προχωρουσε τιποτα ηταν το τελος....

#392 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 20:59

Εχεις δικο δεν ηθελα να ειναι ετσι ο τονος του μηνυματος,ουτε θελω να του την πω,συγνωμη.Απλως ειχα τα νευραμ μου γιατι αν δει καποιοσ τα ξενα φορουμσ υπαρχουν κατι τυπαδες που λενε δεν μου αρεσε αυτο το τσαπτερ,γιατι δεν σου αρεσε?γιατι δεν ειχε Uchiha μεσα lol.Oi Uchihatards ειναι πραγματικα retards,δεν μιλαω για τους fans αλλα για αυτους που διαβαζουν το μανγκα κυριως για εναν χαρακτηρα αυτο πραγματικα ειναι ανοητο,αφου πολλοι ενω συμπαθουσαν Sasuke,Itachi κλπ εξαιτιας αυτων των ατομων και τα θεματα τα οποια φτιαχνουν τους εχουν σιχαθει,δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι οι uchihatards ειναι ηλικιακα το 85% 9-16 χρονων.Μην με παρεξηγησει κανεις δεν ειμαι Narutard με την εννοια του χαρακτηρα αλλα του μανγκα,αυτα για να δικαολογησω το ποστ μου και παλι συγνωμη δεν ηθελα να εχει επιθετικο υφος,σε αυτο το φορουμ ευτυχως δεν εχουμε τετοια κρουσματα.

ε φυσικο ειναι αμα ειχε sasuke θα ανεβαινε το ενδιαφερον ;p

Δεν εισαι narutard αλλα το username,avatar,sig λενε αλλα στην ειπα και εγω 1-1 ^^

Σοβαρα τωρα δεν εχω παραπονα πολλα απο το μανγκα απλα η μαχη που βλεπουμε μου τη δινει στα νευρα διοτι πρωτον δεν εχει δειξει κατι flashy μεχρι στιγμης στην ολη μαχη δευτερον δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη ;)

#393 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 23:04

Ρε Kakashi δεν ειχε τρελο ενδιαφερον επειδη ακριβος δεν εδειξε αλλους χαρακτηρες παρα μονο τον Jay και Pein που λογικα αυτο θα αρεσε μονο σε οσους τους αρεσοuν ο Jay και Pein(copy, paste :P).Το λεω αυτο επειδη μας ειπες για Μονοχαρακτηροδιαβασαμα( new word:no commnets)πχ πιστευω οτι θα ηρεμοuσε πολλες ψυχες αν ειχε και αλοuς char.Και Jeffy το avatar ,sign τα εβαλε γιατι πιο παλια του την ειχα πει:nosey: και δεν ειχε τπτ αλλο να κανει απο το να γελιοποιηση τον Avatar μου (:nod:)KILLLLLL...:fromabove:

Παντα φιλικα ...:terror2:

#394 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:02

Αχαχαχααχχααχχαχαχα καλα το sig εχετε δικιο αλλα οχι και το αβαταρ ελεος,δεν ειναι καθολου κακοπροαιρετο ισα ισα που ειναι γαματο,δηλαδη εσυ προτιμας να εχει το καθε chapter 6-7 χαρακτηρες και να προχωραει με ρυθμους χελωνας,εγω παντως οχι με την καμια,και δεν χρειαζεται να σου αρεσει ο Jiraiya η ο pain για να γουσταρεις αυτο το chapt,αρκει να σου αρεσει το μανγκα,αλλα γουστα ειναι αυτα.

#395 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:10

αυτο το chap δε προχωρησε κα8ολου τη πλοκη..

#396 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:23

Ρε Kakashi δεν ειχε τρελο ενδιαφερον επειδη ακριβος δεν εδειξε αλλους χαρακτηρες παρα μονο τον Jay και Pein που λογικα αυτο θα αρεσε μονο σε οσους τους αρεσοuν ο Jay και Pein(copy, paste :P).Το λεω αυτο επειδη μας ειπες για Μονοχαρακτηροδιαβασαμα( new word:no commnets)πχ πιστευω οτι θα ηρεμοuσε πολλες ψυχες αν ειχε και αλοuς char.Και Jeffy το avatar ,sign τα εβαλε γιατι πιο παλια του την ειχα πει:nosey: και δεν ειχε τπτ αλλο να κανει απο το να γελιοποιηση τον Avatar μου (:nod:)KILLLLLL...:fromabove:

Παντα φιλικα ...:terror2:

Διαβαζουν το μανγκα για τον αγαπημενο τους χαρακτηρα αυτο ειπα,δεν ειναι new word, :deadga6: τι αλλο θα ακουσω

#397 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:25

ρε σταματηστε...το new word πηγαινε σε αυτο που ειπε αυτος "Μονοχαρακτηροδιαβασαμα"

Οn topic now....

#398 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:27

κανε ενα quote να το δω και εγω

????????? που ειναι οεο

#399 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:50

Οπα οπα..τι λες?
Ειπα δεν ειχε ΤΡΕΛΟ (το τονιζω γιατι μαλλον δεν το ειδες, ουτε το Μονοχαρακτηροδιαβασμα δεν ειδες)ενδιαφερον επειδη εδειξε μονο ενα σκηνικο ενω πεζωνται πολλα σημαντικα γεγονοτα
Και μαζι με αυτα οπως ειπε ο SSGoku "στο manga δεν προχωρησε η πλοκη"(μαλλον γι'αυτο μου εδωσε καπως αρνητικο υφος το chap)

Ρε συ SSGoku οχι και "σταματηστε" ενα post εκανα ο αμοιρος:uhh:

#400 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 04:09

Υep δεν το ειδα το τρελο,οπως σου εχω πει και παλιοτερα γουστα ειναι αυτα δεν κατηγορω κανεναν αν δεν του αρεσει το τσαπτερ,απλως αναφερθηκα σε μια κατηγορια ανθρωπων παραπανω που μου σπανε τα νευρα και δεν υπαρχουν ευτυχως σε αυτο το φορουμ.

Edit:Διαβασα κατι και πραγματικα μου φαινεται οτι αξιζει να το δειτε,ειναι κατι το οποιο εγω δεν ειχα προσεξει.

When the Fuuma Clan Pein pierced Jiraiya with a spear, Jiraiya commented that his chakra was going crazy. At the same time, a pair of Rinnegans loomed ominously over his head, suggesting that the Rinnegan was somehow disorganizing his chakra.

Jiraiya also commented that the spear was a funky weapon. If we look at it, its jet black, just like all of Pein's piercings. Coincidentally, when the spear pierced Jiraiya through the shoulder, his chakra became messed up.

I believe that the piercings are a form of chakra control for the six peins. Imagine being pierced not just once, but dozens of times. The victim would have no control over her/her chakra and the rinnegan would take over.

Also notice the bottom right panel of the last page/second-to-last page. Pein isn't punching Jiraiya, but actually hitting him with multiple spears. This would suggest Pein doesn't want to kill him, but rather wants to control his chakra through piercings and Rinnegan;

Λετε να θελει ο Pain το σωμα του Jiraiya?απο οτι φαινεται ο Pain ελεγχει τα αλλα σωματα μεσα απο τα piercings.

#401 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 04:12

φαινετε πολυ καλη λογικη αλλα δεν ειμαστε σιγουροι..... εγω παλι πιστευω πως θελει να τον σκοτωσει..... αλλα τεσπα :)
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#402 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 05:02

nice theory.....αλλα κατι αλλο μαλλον 8α γινει....

#403 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 12:25

μπορει να μην προχωρησε η πλοκη και σε αυτο το chapter αλλα νομιζω θα ηταν πολυ Lame να μην συνεχιστει η μαχη μεταξυ των δυο.
οπως επισης θα ηταν και απαραδεκτο να μην υπαρχουν θυματα σε αυτην την μαχη.
αυτη ηταν η χρησιμοτητα του chapter,ηταν καθαρα ο συνδετικος κρικος.
μιας και δεν θα μπορουσε ξαφνικα να πει ο jiraiya
"αν ναι ξεχασα να σας πω τελικα καταλαβα ποιος ειναι ο pain και ειναι αυτος".
αλλωστε οσοι διαβαζουν το manga απο την αρχη θα επρεπε να ειχαν αντιληφθει οτι αυτην
ειναι η τακτικη του kishimoto και το εχει κανει ουκ ολιγες φορες.

#404 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 14:28

Ελπιζω μονο να μαθουμε επιτελους ποιος ειναι ο Pain και να δουμε την καταληξη της μαχης μην το παρατησει και συνεχισει μετα απο 5 chapters

#405 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 15:05

Ελπιζω μονο να μαθουμε επιτελους ποιος ειναι ο Pain και να δουμε την καταληξη της μαχης μην το παρατησει και συνεχισει μετα απο 5 chapters

Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα κάνει:erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα