Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2626 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 14 June 2008 - 14:49

Οσοι εχουν ορεξη για διαβασμα ας ριξουν μια ματια εδω,ειναι απο τις ελαχιστες θεωριες που μου αρεσουν πολυ,γιατι υπαρχουν καλα επιχειρηματα

Spoiler:

πολυ καλη θεωρια και αυτο που αναφερει στο τελος για reincarnation και 2 προσοπικοτητες μπορει να εξηγει και της 2 προσοπικοτητες του zetsu.

μαρεσει πολυ σαν θεωρια:congrats:
Posted Image

#2627 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 14 June 2008 - 17:26

παιδια να καποια στοιχεια για το 8ο μπιζου

EIGTH TAILS

Name: Yamata no Orochi knowed as Hachimata ( Hachibi ).
Sex: Male.
Animal: Withe snake, the biggest of all bijuus.
Jinchuuriki: unknown.
Characteristics: The legendary sword Kusanagi no Tsurugi can summon magiin spirits
Status: unknown.
Extra Info.: He got spooky red eyes, eigth heads and eigth tails. He got the power of the devil world. Each head represents a symbol: Spirit, Fantom, Evil, Demon, Monster, kill, The other world, and Death.
His power was somehow weak, when the members of the Kusanagi Clan attacked him, they used the legendary sword Kusanagi no Tsurugi ( Orchimaru's sword ). Because of that Yamata no Orocho grabed their sword absorving his power and saving it inside himself ( including the sword ) after this Yamata no Orochi was thougth to be the strongest of all bijuus, he threw an insane quantity of black magic that had awakened the other bujuus ( they were sleeping ).
Yamata no Orochi proceeded on defeating most of the bijuus, but finally, when he fougth against the Kyuubi no Yoko he was defeated, the reason why? Kyuubi have unlimited chakra, unlike Yamata no Orochi or any other bijuu ( that have limited chakra ). From here Kyuubi no Yoko was known as the king of the bijuus.
He is the second strongest bijuu.

δεστε και αυτο Legend of the Tailed Beasts - Advanced Bijuu Directory - Naruto Forums εχει τα παντα για ολα τα bijuu

Edited by Kenny, 20 June 2008 - 00:19.
merged

#2628 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 14 June 2008 - 18:20

Μα πως φενετε οτι εισαι Kyuubi :D τα ξερεις ολα για τα ξαδελφακια σου :P
Posted Image

#2629 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 14 June 2008 - 18:35

1)Aπο τα παραπανω ποστ που διαβασα μαλλον ειμαι ο μονος που δν του αρεσε η συμπεριφορα των ηρωων σε αυτο το chapter: i)η Tsunade δν θρινει για τον Jiraya η' τεσπα να ειναι φορτισμενη,οξυθημη με τα νεα που εφερε ο Pa(κατι που θα το θεωρουσα δεδομενο),ii)ο sasuke σ'αυτο το chapter φενεται χαρουμενος και ο "evil boss" της υποθεσης για καποιο αγνωστο λογο ενω στην ουσια θελει παλι να παρει revenge αντιθετως οταν η ομαδα του λεγοταν hebi και στοχος του ηταν να σκοτοσει τον brother του ηταν κυριος ανυπομονος , αποφασισμενος και σοβαρος .Καμια σχεση με τωρα (ο Madara φταιει για ολα:df13952b: :P)

2)η θεωρια που ποσταρες kakashi δν με ξετρελανε πολυ γτ δν βλεπω πια η αναγκη ο Naruto να παρει καποιο blood limit η' chakra element, προπονηση χρειαζεται και καινουριες τεχνικες (παρε για παραδειγμα το Yondaime που καταφερε να υπερασπιστει το χωριο του και να φυλακισει την demon fox χωρις να εχει δυο ελεμεντ η' blood limit)

3)συμφωνα με αυτα που ποσταρες Kyuubi το τερας που ειχε καλεσει ο Orochimaru ηταν τλκ bijuu αρα το μονο που μενει ειναι να βρει ο sasuke to φιδι sword Kusanagi no Tsurugi η' το φιδι που ξεφηγε (γτ δν καταλαβα αν ηταν ο Ορο το φιδι η' το bijuu)
Posted Image

#2630 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 14 June 2008 - 19:14

Δεν ξερω αν εχουν δικιο αλλα κατι παρομοιο σκεφτομουν κ εγω.* για τη μανα του δλδ
τωρα ειναι στη μεση και το δωρο του Ιτατσι, παρολαυτα πολυ σωστες υποθεσεις,και ωραιο τελος με τον ναρουτο να μην ειναι απλα ενας χαρακτηρας με απλες κινησεις αλλα πολυ δυναμη σε αυτες.
τεσπα ο καιρος γαρ εγγυς (lawl de perimena na to pw pote)
Signature Removed

#2631 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 14 June 2008 - 19:27

Ούτε εμένα με ξετρελένει η ιδέα του Rinnengan είναι αλήθεια, αλλά ούτως ή άλλως δεν ασπάζομαι και τη συγκεκριμένη θεωρία. Με την απόκτηση του Rinnengan ο Naruto αλλάζει κατηγορία και δύναμη (και δεν θα μου αρέσει ο τρόπος ). Το θεωρώ ηλίθιο αλλά αν γινόταν ποτέ όλοι θα άρχιζαν τα Αααα, τα Ουου και τα Ουαου.

@1oneiromono
Έχε υπόψη σου ότι στο link που δώθηκε παραπάνω αναφέρεται Ιαπωνική μυθολογία και όχι story από Naruto.
Αν διαβάσεις για όλα τα bijou θα δείς ότι όλα έχουν στην ιστορία τους γνωστά ονόματα της ιστορίας του Naruto. Τα ονόματα και οι καταστάσεις δεν αντιστοιχούν ακριβώς σε ότι συμβαίνει στο Naruto universe. Μπορεί όπως λες να έχει κάποια σχέση με τον Orochi, τίποτα όμως δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Τα μόνα bijou που έχουμε δει επίσημα στο manga είναι τα 1,3 και 9. Και τα υπόλοιπα μόνο ως ονόματα (και όχι κανόνικά ονόματα,αλλά ονόματα ανάλογα με τις ουρές).

Α και για την Tsunade δεν πιστεύω ότι δεν είναι στενοχωρημένη. Ακόμα και όταν εμφανίστηκε προ εκατομυρίων chapter o frog, η μελαγχωλία φαινόταν στα μάτια της. Τώρα είναι λυπημένη, εκνευρισμένη + σκεπτική-σκοτισμένη για την συνέχεια.

Edit: @ Kyuubi
Με το έχουμε δει σε αυτή την περίπτωση εννοώ σχεδιασμένο.
Έχεις δίκιο πάντως. Απλά είχα ξεχάσει ότι την έδειξε κιόλας (νόμιζα ότι την είχε αναφέρει η κοπέλα).

Edited by RiDeLub, 14 June 2008 - 21:47.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2632 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 14 June 2008 - 20:30

@1oneiromono
Έχε υπόψη σου ότι στο link που δώθηκε παραπάνω αναφέρεται Ιαπωνική μυθολογία και όχι story από Naruto.

ετσι ειναι ;) απο 'κει δανειζεται στοιχεια ο ο κισι

Τα μόνα bijou που έχουμε δει επίσημα στο manga είναι τα 1,3 και 9. Και τα υπόλοιπα μόνο ως ονόματα (και όχι κανόνικά ονόματα,αλλά ονόματα ανάλογα με τις ουρές).

νομιζω εχει δειξει και το δευτερο...ειναι η κοπέλα που γινεται γατα

#2633 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 14 June 2008 - 20:43

καλα αν ο naruto επαιρνε rinnegan ενα θα ηταν το τελειο. να εφερνε jiraya, itachi, τους γονεις του να πολεμησουν οπως ο pain ειχε ολους του αλλους να πολεμανε για παρτυ του

ps:σας αρεσει το νεο μου sig???

Edited by mihalakis21, 14 June 2008 - 22:43.

Posted Image

#2634 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 15 June 2008 - 00:08

Ουτε εγω θα γουσταρα να αποκτησει το rinnegan o Ναρουτο αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι η θεωρια ειναι παρα πολυ καλη
Εχω διαβασει παρα πολλες θεωριες και αυτη ειναι απο τις καλυτερες

#2635 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 June 2008 - 00:52

πραγματικα γυρναει το κεφαλι μου με ολα οσα εχω διαβασει....Παρα πολυ καλες οι θεωριες....Αν και δεν εχω καταληξει σε καποια συγκεκριμενη ωστοσο ειναι πολυ καλα δομημενες...Και να μην ισχυουν πιστευω οτι ακομη και ο ιδιος ο Kishimoto θα τις ζηλευε....

Μια απορια μονο...Οταν αναφερεται το 8 tailed beast και εχει το ονομα που εχει και τα χαρακτηριστικα αυτα...Δλδ να περιμενουμε οτι αυτο ηταν μεσα στον Orochimaru?? Μπορει να λεω και ******* τωρα αλλα αυτο μου ηρθε συνειρμικα απο το ονομα και τα χαρακτηριστικα.......

#2636 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 June 2008 - 01:04

Βασικα οταν ο οροτσι βγηκε απο τον κλαψουκε ειχε την μορφη ενος φιδιου με 8 κεφαλια.
Ουρες βεβαια δεν ειδαμε αλλα..
Signature Removed

#2637 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 15 June 2008 - 11:59

καλα αν ο naruto επαιρνε rinnegan ενα θα ηταν το τελειο. να εφερνε jiraya, itachi, τους γονεις του να πολεμησουν οπως ο pain ειχε ολους του αλλους να πολεμανε για παρτυ του

Εμένα το rinnengan μου φαίνεται "evil" technique.Δεν ξέρω,ίσως να φταίει ο τρόπος που το χρησιμοποιεί ο Pain ,ίσως επειδή η αναγέννηση πτωμάτων είναι λίγο unnatural και το όλο αυτό σκηνικό του "είμαι αθάνατος" μου θυμίζει τη φάση στην οποία βρισκόταν ο Orochimaru.
Επίσης το rinengan έχει αδυναμίες.Αν θυμάστε, με το που σκοτώνει ο Pein τον Jiraya και ενώ ο Jiraya έχει στείλει στην Τsunade το μυστικό της δύναμης του Pein,λέει το εξής:"If we hadn't kept our secret,we would never had won".Άρα αν ο Jiraya ανακάλυπτε αυτό το μυστικό πριν τον τραυματήσουν θανάσιμα θα κέρδιζε.Ο Jiraya τι bloodline είχε?Τουλάχιστον δεν είχε καποιο doujutsu bloodline.
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για να κερδίσεις κάποιον με doujutsu δεν είναι απαραίτητο να έχεις και συ doujutsu.Ο 1ος Hokage (που ίσως να ήταν εξίσου δυνατός με τον 4ο) νίκησε τον Madara ο οποίος είχε permanent mangekyu sharingan και τώρα ο Jiraya απο μαλακεία δεν νίκησε τον Pain.
Εξάλλου έχει αναφερθεί ότι τα διάφορα doujutsu είναι όπλα ενός shinobi."Ένας δυνατότερος shinobi με κατώτερο όπλο μπορεί να νικήσει έναν πιο αδύναμο shinobi με ανώτερο όπλο."-by alloe vera.
Posted Image

#2638 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 15 June 2008 - 12:07

Ο Jiraya δεν πρέπει να έχει bloodline.
Όσο για το rinnengan η δύναμη του θα εμφανιστεί λογικά στα επόμενα chapters. Είναι και το πιο δυνατό dojutsu όπως είπε ο Jiraya.
Posted Image

#2639 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 15 June 2008 - 12:09

Ο Jiraya δεν πρέπει να έχει bloodline.
Όσο για το rinnengan η δύναμη του θα εμφανιστεί λογικά στα επόμενα chapters. Είναι και το πιο δυνατό dojutsu όπως είπε ο Jiraya.

Δεν διαφωνώ σε αυτό,αλλά λέω ότι όλα τα doujutsu μπορούν να νικηθούν και χωρίς να έχεις και συ doujutsu.
Posted Image

#2640 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 15 June 2008 - 12:12

Σωστά αλλιώς όσοι είχαν dojutsu θα ήταν ανίκητοι.
Posted Image