Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 13 June 2008 - 08:46

Posted 13 June 2008 - 08:53
Posted 13 June 2008 - 09:55
πολλα αναπαντητα ερωτηματα.
ο μανταρα ειναι μιζουκαγκε,ωραια,αλλα εχει σαρνγκαν,αν πουμε οτι η ουτσιχα κλαν ειναι πολυ γνωστη θα ξερανε οτι ενας ουτσιχα ειναι ο μιζουκαγκε,αρα στην κονοχα θα επρεπε να ξεραν ποιος ηταν.ομως αφου δν το ξεραν κατι μυριζει εδω.ο τζιραιγια μονο πρεπει να ηξερε κατι
απο την αλλη ομως ο κισαμε ηξερε οτι ηταν ο μανταρα και ηταν και ο καγκε του χωριου του οποτε τον ηξερε απο εκει...

Posted 13 June 2008 - 09:59
Πάντως, επιβεβαιώνεται η θεωρία μου ότι είπε ψέμματα στο Sasuke... Τουλάχιστον η τελευταία σελίδα αυτή την υπόνοια μου άφησε!
Posted 13 June 2008 - 10:01
Εκτός των άλλων, μάθαμε:
1. Όντως ο Zetsu είναι το δεξί χέρι του Madara. Είναι ίσως ο μόνος που ξέρει το πραγματικό του σχέδιο.
2. Η Κοnoha στην αρχή είχε (μέσω του πρώτου) τα περισσότερα bijou.
3. O Kisame (πιθανώς) έχει και κάποιον απότερο σκοπό. Ίσως είχε μια απόστολή πριν μπει στους Aka η οποία ακόμα είναι ενεργή. Ξαναλέω πιθανώς.
Στο chapter μου άρεσαν πάρα πολύ οι βάτραχοι. Περιμένω να δω στις τιμές του Jiraya και την δική τους εμφάνιση. Περιμένω επίσης (όπως όλοι ,φαντάζομαι) το πιθάνο training. Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι express γιατί τα γεγονότα τρέχουν.
Extra σκέψη:
Το (μισό τουλάχιστον) επόμενο chapter λογικά θα έχει Naruto emotional staff. He is the one left behind after all. Θα είναι και αυτό ωραίο. Πάντως μακάρι το αλλο μισό να είναι πληροφορίες και οχι Akatsuki-Taka (αυτό το μισο-μισό ή ολόκληρο δικό τους το έχω βαρεθεί).Θέλω επιτέλους ολόκληρο Naruto chapter.
Posted 13 June 2008 - 10:28
δν νοιζω να μην γινει hokage,δλδ ειναι ελεος,αυτο που φωναζει επι τοσα τσαπτερς τελικα να μην γινει...απο την αρχη το λεει,δν γινεται να μν γινει...(αποψη μ παντα)

Posted 13 June 2008 - 10:44

Posted 13 June 2008 - 10:59

Posted 13 June 2008 - 11:08
ο "left behind" θα ειναι η sakura αφου ο naruto θα παει για προπονηση. επισης water country και whirpool country η ειναι ενα η ειναι σχετικα κοντινες μεταξυ τους πιστευω. λετε ο madara να ειναι κανας παππους του naruto?
η whirpool country δν υφισταται πλεον...η μανα του ναρουτο ηταν απο εκει και αν ειχε σχεση με μανταρα θα ειχε και το σαρινγκαν...τελος δν ξερουμε καν αν εχει καμια σχεση η water με την whirpool

Posted 13 June 2008 - 11:35
Τhnx για το ενδοιαφέρον σχετικά με το θέμα εδώ το κλείνω αναμένω να δώ τι θα γίνει ...
Posted 13 June 2008 - 12:13
η whirpool country δν υφισταται πλεον...η μανα του ναρουτο ηταν απο εκει και αν ειχε σχεση με μανταρα θα ειχε και το σαρινγκαν...τελος δν ξερουμε καν αν εχει καμια σχεση η water με την whirpool
οχι ρε συ,κοιτα πως το ενοω. ενοω οτι ισος να υπαρχει μια ονομασια. η whirpool country η water country γιατι ως στοιχεια ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους. παντως δεν θυμαμαι στο manga να εχω ακουσε για whirpool country.μπορει απλα να κανω λαθος και να μην το θυμαμαι.

Posted 13 June 2008 - 13:26
Posted 13 June 2008 - 14:16
Ελπιζω να μην δουμε μεγαλη σε διαρκεια μαχη απο το τριο Στουτζες,εννοω τους συντροφους του Σασουκε στην team baka,αλλωστε αυτοι οι 3 ειναι μονο και μονο στο προσκηνιο λογω των παραγωγων του Ναρουτο,ο Κισι δεν ηθελε να πολυασχοληθει με δαυτους,
Ο Σασουκε φαινεται να εχει τα δικα του σχεδια και λογικα θα προσπαθησει σε καποια φαση να τους προδωσει,οπως ξερουμε σε αυτο το μανγκα η λεξη Uchiha σημαινει προδοσια

Posted 13 June 2008 - 14:17

Posted 13 June 2008 - 14:23
,όχι πάλι να φεύγει και να επιστρέφει ύστερα απο κάποιο χρον. διάστημα.Και κάποτε επίσης να του πουν ότι είναι ο γιος του Yondaime Hokage.