Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#241 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 11 November 2007 - 23:49

ψιλο βαρετη η ολη μαχη μεχρι στιγμης και ΝΑΙ το hermit mode κτλπ δεν καταφερε να με εντυπωσιασει ;)

ελπιζω να με συγκινησει εστω ο θανατος του jiraya lol ;p

#242 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 12 November 2007 - 02:32

ΥΓ.Πριν αρχίζει να αλλάζει σώματα ο Orochimaru ήταν μια χαρά ή λόγο κάποιας αρρώστιας άρχιζε να χρησιμοποιεί αυτή τη τεχνική;

Μια χαρά ήταν. Υποθέτω ότι αρχικά 'τέσταρε' την τεχνική να δει αν θα δουλέψει και μετά έπρεπε να αλλάζει κάθε (3?) χρόνια γιατί δεν άντεχε το σώμα.

Posted Image

#243 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 17 November 2007 - 01:41

Ενδιαφέρων το ch378 με τον Jiraiya να κερδίζει έδαφος αλλά πιστεύω ,όπως και μάλλον οι περισσότεροι, ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον Nagato.

Αλλά λέτε τελικά ο ero-sennin να κερδίσει:congrats:?
Posted Image

#244 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 November 2007 - 02:18

Όντως πιστεύω ότι η μάχη έχει πολύ ψωμί ακόμα αλλά παρ'όλα αυτά δε πιστεύω να μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ο Jiraiya δίνει ρέστα.Δε ξέρω κατά πόσο ο Pain χρησιμοποιεί το 100% των δυνατοτήτων του(κάτι μου λέει ότι μάλλον δεν το κάνει:oo:) αλλά σίγουρα ο Jiraiya δεν είναι ένας τυχαίος χαρακτήρας(όπως κάποιοι υποστηρίζουν τώρα τελευταία:erk:) και σίγουρα μπορεί να τον κοντράρει στα ίσα.Πάντως το έχω ξαναπεί αλλά πιστεύω ότι 55%-60% θα νικήσει τον Pain(ο οποίος μιας και έχει και άλλα σώματα δε θα πεθάνει) και μετά θα φύγει αμέσως για Konaha και 40%-45% εκεί που φαίνονται ελπιδοφόρα τα πράγματα ο Pain θα κάνει κάτι απρόβλεπτο και θα νικήσει.Γενικά μπορώ να πω ότι προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες και ενδιαφέρουσες μάχες στο Naruto και σίγουρα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του anime από την έκβασή της.

Posted Image

#245 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 17 November 2007 - 03:27

Καλά πάει, αν και δε με ξετρέλανε το τελευταίο chapter. Με απογοητεύει που
Spoiler:

Επίσης αυτό που είπε σε κάποια φάση ~
Spoiler:

Posted Image

#246 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 17 November 2007 - 11:27

[spoiler]Eγω απλα θα ηθελα να μην κρατησει αυτη η μαχη για αιωνες....και οπως ειπα νκαι πιο πανω δεν μου αρεσει πολυ που κανουν τοση δουλεια τα βατραχια....xDDDDDDDD.However,μαλλον με εχει φαει το γεγονος οτι εχουμε να δουμε πολυ καιρο enough action απο τον Naruto....μου λειψε dattebayo!!!:(:(:(:(

Posted Image

#247 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 November 2007 - 12:04

Η μαχη θα τελιωσει στο επομενο chapter,οσο και αν σας φαινεται περιεργο μαλλον θα τελιωσει γιατι το επομενο ειναι το τελευταιο volume.Λετε στο επομενο να πεθανει ο πανμεγιστος?το next εχει τιτλο conclusion of the fight!!!

#248 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 17 November 2007 - 14:33

Και πεταγομαι στο manga εγω για να σας τα πριξω κι αλλο

kono re Sarutobi aaaaa

τα chances να πεθανει σε αυτη τι μαχη κανεις ειναι πολυ μικρες -εκτος αν ο θανατος του J. θελει να κανει τον Naruto super Duper απο τον θυμο του και να τα σπασει ολα ..

#249 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 November 2007 - 15:00

το next εχει τιτλο conclusion of the fight!!!

Πιστεύω παραπλανητικός είναι ο τίτλος.Κι άλλες φορές πάνω που λες θα τελειώσει τώρα έχει άλλα τόσα chapter.Εγώ πιστεύω θα πάρει ακόμα 3-4 chapter.

Posted Image

#250 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 17 November 2007 - 15:13

Aπλά ίσως μας δείξει λίγο και από τους άλλους αφού δούμε το υποτιθέμενο conclusion. Αλλά οι τίτλοι δε σημαίνουν και τίποτα. Εδώ υπήρξε chapter με τίτλο
Spoiler:

Posted Image

#251 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 17 November 2007 - 18:33

singing frogs dancing hermit this manga is going wild...NOT :@

/me wants sasuke

#252 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 17 November 2007 - 20:08

/me wants sasuke

Agreed!!:Blissfull:

#253 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 17 November 2007 - 20:36

Pein won't lose that easily! :hahaha:

#254 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 18 November 2007 - 01:59

Οχι ρε, γιατι το λες αφου ειναι τοσοο~οο ενδιαφερον ... DOUBLE NOT χρ

Ειθε ο Sasuke να πεθανει...Not....YESSSSSSSS
Sorry SasuFan

Die EmoKid ,Die

Και τωρα σοβαρα

Αγαπητη μου Sophia αν πεθανει ποτε ο Pain\Pein απο τον J. τοτε να με ....

#255 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 November 2007 - 17:20

Die emo kid,all uchiha must fall soon,except Madara.

Στο αλλο chapter θα ειναι μαλλον το τελος της μαχης,

και τωρα ενα κακο νεο,Ισως:ΝΟ CHAPTER NEXT WEEK.

ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ,αλλα μηπως διπλο chapter την επομενη βδομαδα?κατι ειναι και αυτο

Ισως να ειναι παραπλανητικος ο τιτλος,ναι ξερω εχει συμβει πολλες φορες αλλα πιστευω οτι θα τελιωσει η μαχη στο νεο chapter,επειδη απο οσο ξερω τελιωνει το volume.