Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2071 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:03

και 5 να κανει και τπτ με την κακομοιρα την hinata....

Χλομό το βλέπω επειδή κάτι τελευταία άρχισε να ψήνετε και η sakura άρα το ποιο πιθανό είναι με αυτήν να γυνή κάτ:emptyonexg1:ι...αν και πάλι είμαι naruhina υποστηρικτής:wooi2:!!! Άσε που η hinata έχει 1 στήθος προβάδισμα από την sakura :nbleed:(κρίμα και ήταν τόσο καιρό με την tsunade δεν πίρε τίποτα εκτός από την δύναμη της:emptyonexg1:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2072 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:27

Χλομό το βλέπω επειδή κάτι τελευταία άρχισε να ψήνετε και η sakura άρα το ποιο πιθανό είναι με αυτήν να γυνή κάτ:emptyonexg1:ι...αν και πάλι είμαι naruhina υποστηρικτής:wooi2:!!! Άσε που η hinata έχει 1 στήθος προβάδισμα από την sakura :nbleed:(κρίμα και ήταν τόσο καιρό με την tsunade δεν πίρε τίποτα εκτός από την δύναμη της:emptyonexg1:)

Απλη ειναι η λυση να κανει οτι λεει και ο Πανταζης
Απο δω η γυναικα μου και απο εδω το αισθημα μου.:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2073 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:53

Συγγνωμη τοσο ξυλο εχει φαει απο την Sakura θα ειναι βλακεια να μην προτιμησει την hinata (που ειναι και πιο συμπαθητικη γενικοτερα). Τον εχει σαπισει τον κακομοιρη και τον βαραει ακομη και με ασημαντες αφορμες...Δλδ αν γινει τελικα κατι τετοιο εγω τι μηνυμα πρεπει να εισπραξω???

#2074 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:59

Δλδ αν γινει τελικα κατι τετοιο εγω τι μηνυμα πρεπει να εισπραξω???

O naruto γουσταρει τις dominatrix γκομενες.
Dominatrix - Wikipedia, the free encyclopedia

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2075 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 14:02

Συγγνωμη τοσο ξυλο εχει φαει απο την Sakura θα ειναι βλακεια να μην προτιμησει την hinata (που ειναι και πιο συμπαθητικη γενικοτερα). Τον εχει σαπισει τον κακομοιρη και τον βαραει ακομη και με ασημαντες αφορμες...Δλδ αν γινει τελικα κατι τετοιο εγω τι μηνυμα πρεπει να εισπραξω???

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

απο εδω μου φαινεται οτι η σασουκρα σαν να παραδεχεται κατι...η σαν να την καταλαβαν...μπορει να ειναι λαθος αλλα:nosey:δεν ασχολουμαι και καθολου με τα ερωτικα στα μανγκα ας γινει οτ ναναι:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2076 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 14:02

Οτι η αγαπη ποναι:kakaka::kakaka::kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2077 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 14:14

Ωραια αν ειναι ετσι, να βρεθει μια να πλακωσει και τον Sasuke στις μπουνιες (γιατι με τις αγαπες και τα παρακαλια δεν καταλαβαινει) για να μπει στον ισιο δρομο, να γυρισει στο Κοnoha και να ησυχασει κι αυτος και ο Naruto και ολοι.

#2078 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 15:17

Μη το γελάς... :nosey: Με τέτοια μυαλά που έχει, του χρειάζεται ένα χέρι ξύλο. (Να δω τον Sasuke να τον βαράει γκόμενα και ΤΙ στον κόσμο!:hahaha:) Πάντως, το ότι ο Naruto και η Sakura έχουν ένα κάποιο δέσιμο, ένα δεσμό, ένα κάτι, ε, αυτό είναι σίγουρο.

Τέσπα, ας ασχοληθούμε και με τίποτε πιο σημαντικό. Ερώτηση κρίσεως: Το σηματάκι των Uchiha στην καινούρια μπλουζίτσα του Sasuke εμένα μου κάνει ντριν...:orly: Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο άσωτος ιυός επιστρέφει; Γιατί, παρ'όλη αυτή τη διαμάχη της clan με το χωριό, στο μυαλό του Sasuke ο σύνδεσμος παραμένει. Και δεν πιστεύω ότι είναι και ΤΟΣΟ μ@λ@κ@$ ώστε να στραφεί εναντίων του χωριού για το οποίο ο αδερφός του έδωσε τη ζωή του! Εκτός κι αν ο Kishimoto έχει όρεξη να κάνει τον Sasuke το no. 1 αχαΐρευτο μούλικο στην ιστορία! Που δε πιστεύω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2079 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:39

αρχικα συντροφισσες narutrards μην παιρνετε την λαθος ιδεα. ολοι οι αρρενες φαν βριζουμε τον ναρουτο που ακομα καθεται και τρωει το ξυλο. οποτε μην δοκιμασετε να εφαρμοσετε παρομοιες τακτικες.:hahaha:

οσο για το σηματακι
αλλο το ξαναδημιουργω την κλαν, και αλλο επιστρεφει η κλαν στο Κονοχα.
In Karin we trust, to make Clapsuke a man

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2080 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:45

... and a clan!

Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2081 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:46

α

Karin, Karin, Karin, Karin:bike::bike::bike::bike:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2082 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:11

αρχικα συντροφισσες narutrards μην παιρνετε την λαθος ιδεα. ολοι οι αρρενες φαν βριζουμε τον ναρουτο που ακομα καθεται και τρωει το ξυλο. οποτε μην δοκιμασετε να εφαρμοσετε παρομοιες τακτικες.:hahaha:

οσο για το σηματακι
αλλο το ξαναδημιουργω την κλαν, και αλλο επιστρεφει η κλαν στο Κονοχα.

Εσεις μπορει να τον βριζετε αυτου ομως φαινεται να του αρεσει. Ειναι φαινεται αναγκαιο να βρεθει η σωστη γυναικα για τον καθενα:hahaha: (αστειευομαι). Παιδια δεν λεω η καριν κουκλα φαινεται αλλα κατι βιδες τις χανεις (μα να φυλαει τα ρουχα του αλλου για να τα μυριζει? - Ελεος).Και στο κατω κατω η κακομοιρα (με ολη την σημασια της λεξης ) η Sakura αδικα τον περιμενει τον ασωτο υιο να γυρισει τοσα χρονια? Και να της τον φαει αλλη στο τελος??????? Αδικια

#2083 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:13

καλα στο Naruto το τι αλλαξοκ***ες γινονται δεν λεγεται

οσο για τη Σακουρα, εχουμε ραματα για τη γουνα της.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2084 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:22

Αλλαξοκ****ς Ε? και ξερεις και κατι το υποπτο για την Sakura????? για πες για πες :orly::nosey::hehehe:...

#2085 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 01:27

H Karin βρισκεται ηδη....
Spoiler: