Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 14 April 2008 - 20:32

Posted 14 April 2008 - 20:47

Καλά,αν εβγαινε και ο yondaime δεν θα υπήρχαν καν ελπίδες ζωής,μια ερωτηση σημναιτκη για εμένα.....ο orochimaru τους ζωντανεψε με jutsu.....αλλα γιατι δεν εμειναν ζωντανοι για πάντα??Αν θυμαμαι καλά ο orochimaru ειχε αναφερει στην tsunade οτι μπορει να ξαναζωντανεψει τον αδερφο της και τον αντρα που αγαπουσε.Και ο 1 και ο 2 hokage γιατί ητανε κακοί???Αν θυμαμαι καλά πάλι,ο 1 και ο 2 μίλησαν μετραξυ τους και κατι ειπαν για τον 3 sarutobi.Επίσης ο Orochimaru αν ζει αυτη τη στιγμη,εστω και σε σωμα αλλου.....θα μπορουσε να χρησιμοποιηση jutsu στο σωμα του αλλου νου??Και επισης ο orochimaru γιατι δεν χρησιμοποιησε αυτη την τεχνική αναγέννησης??Θα μπορουσε να ειχε ζωντανεψει ολο τον κοσμο.αν τ ειχες προσεξει ο σαρουτομπις σταματησε at all costs θα ελεγα το τριτο φερετρο...ετσι και εβγαινε ο τεταρτος αστα να πανε...τν ειχε βαψει απλα....
Posted 14 April 2008 - 21:08
Posted 14 April 2008 - 21:11

Posted 15 April 2008 - 19:14
Οπως θα ενθυμηστε ο sandaime σκοτωσε τον 1ο και τον 2ο με το jutsu που εκανε ο 4ος στο δαιμωνα του naruto, το γνωστο σε ολους μας sea(ή Fuuinin Shikifuuijin ή sealing technique)l!!!
Καλεσε τον θεο του θανατου, εκανε το αυξανεσθε και πληθυνεστε (kage bunshin), τα bunshins πηραν τις ψυχες του 1ου και 2ου και τις φυλακισαν στα "ψευτο"-σωματα τους με αποτελεσμα οταν εξαφανιστουν τα ιδια να χαθει και το seal απο την αλλη ομως ο sandaime προσπαθησε να παρη την ψυχη του Oro αλλα δεν τα καταφερε και πεθανε εχοντας σαν seal τα χερια του μαθητη του!!!
Τσεκαρετε τα επεισοδια 72(στο τελος), 73 και 79(στο τελος επεισης)!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 15 April 2008 - 20:39
Posted 15 April 2008 - 21:19
Εγω παντος πιστευω οτι και χωρις να ειχε κανει το seal ο sarutobi δεν θα κρατουσαν για παντα.
Bρε με τον KIshi ποτε δεν ξερεις αλλα το θεμα εινια οτι στο plot no jutsu δεν τα καταφερνει με κινους θνητους ας ειναι καλα η uchiha!!!
Εγω απλος λεω οτι δεν θπαρχη λογικοτερη εξειγησει....Για πιο λογο να πιασι το seal jutsu σε ειδη νεκρα ατομα?????

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 16 April 2008 - 00:56
Και όμως υπαρχει...Εγω απλος λεω οτι δεν θπαρχη λογικοτερη εξειγησει....Για πιο λογο να πιασι το seal jutsu σε ειδη νεκρα ατομα?????
Λοιπον. Η τεχνικη που χρησιμοποιησε ο Οροτσιμαρου για να επαναφερει στη ζωη τον 1-2 Χοκαγκε λειτουργει σαν kuchiyose-no-jutsu και απλα καλει τις ψυχες αυτων των 2 (για αυτο ειχαν κ την μνημη τους οταν εμφανηστικαν). Απο κει κ περα αφου για να μπορεσει να τους καλεσει πρεπει να δωσει κατι για ανταλαγμα (στο κανονικο kuchiyose ειναι το αιμα), αυτο ηταν το σωμα της Κιν κ του Ζάκου.Μετα επρεπε να τοποθετησει δυο "φυλαχτα" για να επανελθει η ζωτικοτητα τους. Απο την στιγμη που τους καλεσε ο Οροτσιμαρου δεν ειχαν παρα να υπακουσουν σε αυτον. Στην ουσια μονο οι ψυχες ηταν του 1-2 Χοκαγκε,τα σωματα ηταν αυτα που εδωσε για ανταλαγμα για να μπορεσει να τους καλεσει. Γιαυτο κ μολις νικηθηκαν εγιναν σκονη κ σταχτη κ μεσα απο αυτη εμφανηστικαν τα πτωματα των 2 ατυχων νιντζα. Με λιγα λογια,ψυχη ειχαν,οποτε η τεχνικη του Σαρουτομπι επιασε.

Btw για μενα δεν υπαρχει plot no jutsu...
Και πιο πανω βασικα κ μονος σου απαντησες στο ερωτημα που εδωσες αργοτερα,απλα βαριωμουν οποτε εξηγησα λιγο αυτο το "kinjutsu"
ΥΓ: Μηπως να διδαξω ninjutsu?

Posted 16 April 2008 - 14:43
Και όμως υπαρχει...
Λοιπον. Η τεχνικη που χρησιμοποιησε ο Οροτσιμαρου για να επαναφερει στη ζωη τον 1-2 Χοκαγκε λειτουργει σαν kuchiyose-no-jutsu και απλα καλει τις ψυχες αυτων των 2 (για αυτο ειχαν κ την μνημη τους οταν εμφανηστικαν). Απο κει κ περα αφου για να μπορεσει να τους καλεσει πρεπει να δωσει κατι για ανταλαγμα (στο κανονικο kuchiyose ειναι το αιμα), αυτο ηταν το σωμα της Κιν κ του Ζάκου.Μετα επρεπε να τοποθετησει δυο "φυλαχτα" για να επανελθει η ζωτικοτητα τους. Απο την στιγμη που τους καλεσε ο Οροτσιμαρου δεν ειχαν παρα να υπακουσουν σε αυτον. Στην ουσια μονο οι ψυχες ηταν του 1-2 Χοκαγκε,τα σωματα ηταν αυτα που εδωσε για ανταλαγμα για να μπορεσει να τους καλεσει. Γιαυτο κ μολις νικηθηκαν εγιναν σκονη κ σταχτη κ μεσα απο αυτη εμφανηστικαν τα πτωματα των 2 ατυχων νιντζα. Με λιγα λογια,ψυχη ειχαν,οποτε η τεχνικη του Σαρουτομπι επιασε.
Btw για μενα δεν υπαρχει plot no jutsu...
Και πιο πανω βασικα κ μονος σου απαντησες στο ερωτημα που εδωσες αργοτερα,απλα βαριωμουν οποτε εξηγησα λιγο αυτο το "kinjutsu"
ΥΓ: Μηπως να διδαξω ninjutsu?
Mαλιστα.....να κατι που πραγματικα δεν ηξερα ty Seraphimon
Ωστε δλδ εαν δεν νικιονταν θα μπορουσαν να ειναι μαζι με τον Oro οσο αντεχαν!!!!
Βασικα οπως εισαι asap ανηξε σχολη

Posted 17 April 2008 - 16:24
Posted 17 April 2008 - 17:29
Posted 17 April 2008 - 17:42

Posted 17 April 2008 - 22:13

Το επομενο τσαπτερ λογικα θα συνεχισει την ιστορια του Ιτατσι,
γιατι ομως να μην μαντεψουμε τι θα γινει μετα?
Ο Κισι μας εχει αφησει καποια στοιχεια,πιστευω πως κανεις δεν τα ειχε προσεξει οπως και εγω δεν τα ειχα μεχρι πριν λιγο που μου το ειπε ενας γωστος μου και εφτασα στο εξης συμπερασμα
chapter 396
βλεπουμε τον Yamato να απωθει το αματερασου με μια τεχνικη για να μπορεσει να περασει το team,ομως αφου το εκτελεσε λεει στον κακασι οτι δεν θα συνεχισει μαζι τους
Στην επομενη σελιδα βλεπουμε τον Naruto και την ομαδα
να φτανουν αργα εκει που ειχε γινει η μαχη,παρατηρηστε το προσωπο του Ναρουτο
Εχει θυμο μεσα του,το κακο ειναι οτι εχει πιασει βροχη,και οπως ξερουμε ο Pain ψαχνει αυτη την στιγμη να τον βρει,τι θα γινει λοιπον αν φτασει ο Pain
και μαθει ο Ναρουτο οτι ο J ειναι νεκρος?
χωρις τον Yamato εκει να τον συγκρατησει δεν αποκλειεται να δουμε 4 ουρες και γιατι οχι περισσοτερες.
Κουβεντα να γινεται

Posted 17 April 2008 - 22:20

Παντος πιστευω οτι το kyobi θα το ξαναδουμε μονο εξω απο το Naruto οτι και να μαθει ο Naruto αποκλειετε να αφησει το kyobi να βγει ξανα αφου για αυτον το να προστατευει τους φιλους του ειναι τα παντα.
Posted 17 April 2008 - 22:30
αυτο το εχει αποδειξει παρα πολλες φορες,για αυτο ειναι και ο Yamato στο team.
Θα το ξαναδουμε το kyubi μεσα στο Ναρουτο και ο λογος ειναι η εκπαιδευση με το κλειδι,που σκoπος της ειναι ο πληρης ελεγχος του kyubi