Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Bootloop bootloop bootloop...


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 05 March 2017 - 13:46

Έχω ένα LgL70 που δυστυχώς εχει μπει σε κατάσταση bootloop.Το εκανε μηνες τώρα αλλά το ξεπερνούσε μετα απο λίγο. Έπειτα όμως απο μια γερή πτώση έφαγε μεγάλο κολλημα. Κατάφερα να το ανοίξω και λειτουργούσε κανονικά αλλά κάνοντας printscreen μπηκε σε κατάσταση bootloop, μαλλον επειδη πατησα volume down+power button και δεν σταματαει. Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να το κανω να σταματησει ωστε να μπορεσω να μπω σε safe mode. Εχω αφαιρεσει επανειλλημενα την μπαταρια αλλα μολις την εισαγω ξανα στην συσκευη παιρνει αυτοματα μπροστα χωρις να πατησω πληκτρα εκκινησης και κολλαει στην οθονη εναρξης. Εχω δοκιμασει να πατησω τους συνδυασμους πληκτρων αλλα και παλι τιποτα.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βγαλω καποιες φωτογραφιες που δυστυχως εχω αποθηκευμενες στην μνημη του κινητου. Εχω διαβασει περι αλλαγης ρομ, προγραμματων τυπου pc suite etc. αλλα εχω ηδη δαπανησει αρκετο χρονο και δεν βγαζω ακρη. Any ideas?

#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 March 2017 - 17:28

Αν δεν μπορείς να μπεις στο factory menu μάλλον είναι πολύ αργά. Αν περάσεις καινούργια rom θα σβήσεις τις φωτογραφίες,

Δες από εδώ πως μπορείς να μπεις σε factory mode μήπως και από εκεί μπορείς να κάνεις copy τα αρχεία στην sd.

 

http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-l70-d320n/

 

Αν οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιο service μήπως μπορέσουν να τις τραβήξουν. Το κινητό από την άλλη δεν το βλέπω να την γλυτώνει γιατί μοιάζει σαν το emmc να χάλασε οπότε δεν μπορεί να φορτώσει κομμάτια του λειτουργικού οπότε και κλείνει.


Edited by Hazuki, 05 March 2017 - 17:28.

rsrGbGx.gif

#3 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 05 March 2017 - 20:14

Αχ μην μου λες τετοια

EDIT: Που πηγε το υπολοιπο ποστ;!

Παμε παλι. Οπως ελεγα, εχω διαβασει πως απο την στιγμη που ανταποκρινεται, ακομη και αν παιζει μονο λουπα η οθονη, ειναι soft bricked και φτιαχνεται.

Το hardreset το εχω δοκιμασει με ολους τους συνδυασμους κουμπιων αλλα δεν ειχε αποτελεσμα γιατι απο την στιγμη που εισαγω την μπαταρια, πριν καν πατησω το κουμπι η συσκευη ξεκιναει μονη της και πεφτει σε λουπα. Αυτο ειναι και που με ενδιαφερει κυριως, πως να το σταματησω απο το να το κανει αυτο ωστε να κλεισει και να το ενεργοποιησω εγω για να μπω στις ρυθμισεις. Το εχω συνδεσει και με την τηλεοραση και με τον υπολογιστη χωρις αποτελεσμα. Δεν με ενδιαφερει να σωσω την συσκευη, αγορασα καινουρια, αλλα θελω οπωσδηποτε να σωσω τις φωτογραφιες και αμφιβαλλω αν σε οποιοδηποτε σερβις θα αφιερωσουν χρονο. Μεχρι στιγμης, οπου εχω παει μου λενε ολοι δεν φτιαχνεται ενω διαβαζω στο ιντερνετ πως ειναι εφικτο. Δυσκολο βεβαια αλλα υπαρχει σωτηρια.

Ισως αν κανω εισαγωγη καποιου λογισμικου απο την sd για να αντιδρασει;

Edit:Επειδη εχει ραγισει η οθόνη επειτα απο την πτωση που δεν θυμαμαι αν ανεφερα πιο πανω, υπαρχει πιθανοτητα να αποτελει επισης αιτια δυσλειτουργιας;

Edited by Mr. Brightside, 05 March 2017 - 20:42.


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 06 March 2017 - 16:43

Δοκίμασε με ένα φίλο/συγγενή να κρατάς εσύ τα πλήκτρα και αυτός να βάλει την μπαταρία στο κινητό σου.

 

Δες αν μπορείς να το συνδέσεις χωρίς την μπαταρία στο pc σου και να πατήσεις τότε τα κουμπιά μήπως και το δεις σαν usb stick. Μαντεψιά αλλά δεν χάνεις τίποτα.


rsrGbGx.gif

#5 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 12 March 2017 - 16:45

Δοκίμασα να το συνδεσω στον υπολογιστη χωρις μπαταρια αλλα δεν κανει κατι. Στην οθονη εμφανιζεται εικονιδιο με ερωτηματικο για ευρεση της μπαταριας. Έχει αντιδρασει μεχρι στιγμης όταν το συνδεω κανονικα στον υπολογιστή και δυο φορές πέρασε την αρχικη οθόνη αλλα "επεσε" πάλι. Θα συνεχίσω να προσπαθώ. Thanks for the tip anyway.



#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 March 2017 - 00:05

Τελικά έκανες τίποτα, επειδή έτυχε και σε μένα πρόσφατα, τελικά ήταν hardware θέμα.


rsrGbGx.gif

#7 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 22 March 2017 - 21:12

Λόγω χρόνου δεν εχω ασχοληθεί να σου πω την αλήθεια. Σήμερα δοκίμασα το Dr. Fone recovery αλλα δεν εβγαλα ακρη. Το ψαχνω