Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#976 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 June 2008 - 15:33

Ή ξεπερνούσε τα όρια
Posted Image

#977 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 04 June 2008 - 15:34

είχα κάνει εγώ μαλακία :emptyonexg1:
thanks
αμα θέλετε μπορείτε να το σβήσετε
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#978 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 June 2008 - 15:36

τι με ενοχλει σε αυτο το forum?

η signature του απο πανω !! xD σα δε ντρεπεσαι τη rei βρε ? :hahaha::hahaha:

με γεια τη sig :) :drink:

#979 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 04 June 2008 - 16:15

Δεν φταίω εγώ η sig που ήθελα δεν χώραγε:if:
Posted Image

#980 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2008 - 18:47

Mε εκνευρίζει που μερικοί είναι τελείως ανορθόγραφοι ! Σίγουρα ,δεν γίνεται να είμαστε όλοι ορθογραφημένοι αλλά μπορούμε να κάνουμε έναν ορθογραφικό έλεγχο πριν ποστάρουμε κάτι . Επίσης ,αν δεν ξέρουμε πως γράφεται μια λέξη ,δεν είναι ανάγκη να την χρησιμοποιήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να γράψω "ανειλημμένες υποχρεώσεις" αν δεν ξέρω πως γράφεται ! Ας γράψω "πήγαν οι δουλειές μου πίσω" .Τα ανορθόγραφα ποστς είναι πολύ δύσκολο τόσο να διαβαστούν ,όσο και να γίνουν κατανοητά . Φανταστείτε να δείτε τη λέξη "μολύβι" γραμμένη "μωλείβοι" . Θα σας πάρει τουλάχιστον ένα λεπτό να καταλάβετε σε ποιό γνωστικό αντικείμενο αναφέρεται .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#981 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 June 2008 - 18:51

Η αν σας ειναι τοσο δυσκολο να σκεφτειτε πως γραφεται, βαλτε την στο google, συνηθως σας λεει την σωστη ( μηπως εννοειται ***** ? ), φυσικα αμα τη γραψετε με 1 λαθακι οχι αλλου για αλλου...

#982 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 05 June 2008 - 18:53

Μιας και μιλάς για ορθογραφικά λάθη (κι εγώ είμαι αρκετά ανορθόγραφος) υπάρχει και το κατάλληλο thread
Ελληνικό ορθογραφικό λεξικό για τον Firefox.
Πραγματικά το forum δίνει λύσεις σε πολλά θέματα.

Edited by Harlock_24, 05 June 2008 - 19:00.

#983 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2008 - 19:01

Μιας και μιλάς για ορθογραφικά λάθη (κι εγώ είμαι αρκετά ανορθόγραφος) υπάρχει και το κατάλληλο thread
Ελληνικό ορθογραφικό λεξικό για τον Firefox.

Ό,τι έγραψα ,το έγραψα λαβαίνοντας υπ όψιν μου το γεγονός ότι υπάρχει ήδη ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤHREΑD για την ορθογραφία και παρόλα αυτά ,κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πόστς που χρειάζεται κανείς να τα σκέφτεται για 5 λεπτά προκειμένου να καταλάβει το νόημά τους !

Σεβαστείτε εμάς που κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε τι λέτε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#984 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 June 2008 - 21:17

Μου την σπάει ο τσαμπουκαλισμός κι ο απολυταρχισμόυς του Sponis o oποίος κάθε φορά που δεν του αρέσει ένα post να επιτίθεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, ειρωνίες και ύβρις. Και σε ορισμένες περιπτώσεις είχε μάλιστα και την κάλυψη ορισμένων άλλων moderators (ονόματα δεν θα πω για ευνόητους λόγους). Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι, όμως, αποτέλεσε το εξής σκηνικό στο νέο group που δημιούργησα ( .aNiMe//GR Forums - lolipower ):

Ως συνήθως ο Sponis δεν έχασε την ευκαιρία για να μου την "μπει" οπότε κι εγώ έσβησα το post του. Φυσικά όχι μόνο το ξαναπόσταρε αλλά συνέχισε το flaming που ο ίδιος ξεκίνησε (και που δεν είχε την πρόθεση να σταματήσει). Μάλιστα με χαρακτήρισε και πορνομπακάλη. Αλλά το χειρότερο είναι ότι μετά από το σκηνικό αυτό έπαψα να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του group που ο ίδιος δημιούργησα (όπως το να επιλέγω αν θα ποστάρουν μονάχα μέλη, να διαγράφω μηνύματα ή να κάνω edits στα δικά μου μηνύματα). Ωραίο παράδειγμα δίνει ως moderator, να το βράσω!

Αν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας group όπου μπορούμε να κάνουμε τις σχετικές ρυθμίσεις τότε μιλάμε για την απόλυτη χούντα. Ειδικά όταν ενώ σε άλλα groups που έχω κάνει join έχω την επιλογή "leave group" ενώ στο group που έφτιαξα φυσικά δεν έχω την παραμικρή επιλογή.

#985 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 June 2008 - 21:50

Εγώ θα παραθέσω μονάχα ένα quote από το εναρκτήριο post αυτού του group...

Γεια και χαρά σε όλα τα καλά παιδιά του forum. Mε αφορμή το κλείδωμα του thread περί lolicon στ' οποίο δεν πρόλαβα να κάνω ούτε ένα post (ας είναι καλά ορισμένοι πουριτανοί που μπερδεύουν την παιδοφιλία με την παιδεραστία) αποφάσισα ν' ανοίξω το group αυτό για τους οπαδούς των lolicon.

... και μετά θα σε αφήσω στα έμπειρα χέρια των γυναικών αυτού του forum... :Blissfull:

Ψιλομετανιώνω βέβαια που βοηθάω κι εγώ με τη σειρά μου να γίνει αυτό το thread μπουρδέλο για άλλη μια φορά, αλλά τουλάχιστον ελπίζω να πάρεις ένα μάθημα από τον ποταμό posts που σίγουρα θα ακολουθήσουν, το εξής: Πριν πούμε κάτι, βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό.

Ένα μόνο πράγμα θα προσθέσω. Moderating κάνουν οι moderators και κανείς άλλος. Αν για λίγο καιρό μπορούσατε κι εσείς να κάνετε moderating στα groups που δημιουργούσατε, αυτό ήταν καθαρά δικό μας λάθος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#986 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 June 2008 - 22:44

το flaming που ξεκίνησα είναι μία ερώτηση που ακόμα περιμένω απάντηση...

πιο απόλυτη χούντα από αυτό που έκανες δεν υπάρχει, να είσαι σίγουρος

τα privileges τα χειρίζεται άλλος και όχι ο κακός Σπόνης που κυνηγάς...

το ποστ το ξε-διέγραψε άλλος και όχι ο κακός Σπόνης που κυνηγάς...

και εν συντομία ο κακός Σπόνης περιμένει μία [1] απάντηση...

#987 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 June 2008 - 02:32

Όταν λείπω συμβαίνουν τα καλύτερα :nanana:

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μπας και ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα. Όοοοοολα ξεκίνησαν από το Loli thread. Τους λόγους τους οποίους το κλείδωσα, τους εξηγώ στην απάντησή μου.

Ύστερα δημιούργησες το loli social group στο οποίο το θέμα ξαναθίγεται και ο Sponis εκφράζει την απορία (με τρόπο που πολλοί μερικές φορές τον εκλαμβάνουν ως προσβλητικό) ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην παιδοφιλία και την παιδεραστία. Εσύ αντί να του εξηγήσεις, σβήνεις το post του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, σβήνεις ένα post επειδή δεν θέλεις/μπορείς να απαντήσεις, και μάλιστα σε Global Mod :oo: Όσο και να μην πηγαίνεις το συγκεκριμένο άτομο, είναι ένας από αυτούς που έχουν επιλεγεί για το moderation σε ΟΛΟ το forum.

Μόλις το είδα έκανα restore το post του (επειδή ΔΕΝ είμαστε χούντα) και άλλαξα τα προνόμια των μελών στα usergroups ώστε να μην μπορούν να τροποποιούν τα posts άλλων μελών. Εξ' αρχής ΔΕΝ έπρεπε τα μέλη να έχουν δικαίωμα διαγραφής post άλλων μελών, όμως δεν φαντασήκαμε πως αυτή ήταν η default επιλογή. Είναι σαν να μπορεί κάποιος που άνοιξε ένα thread, να μπορεί να τροποποιεί/σβήνει όσα posts έχουν γίνει στο συγκεκριμένο thread από άλλα μέλη. Τα social groups είναι αναπόσπαστο μέρος του forum και ισχύουν ΟΛΟΙ οι κανόνες που ισχύουν και στο υπόλοιπο forum. Αλίμονο αν τα μέλη μπορούσαν να κάνουν moderating στους διαχειριστές.

Και μερικά σχόλια

Το χειρότερο είναι ότι μετά από το σκηνικό αυτό έπαψα να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του group που ο ίδιος δημιούργησα (όπως το να επιλέγω αν θα ποστάρουν μονάχα μέλη, να διαγράφω μηνύματα ή να κάνω edits στα δικά μου μηνύματα). Ωραίο παράδειγμα δίνει ως moderator, να το βράσω!

Όπως είπα, εγώ έκανα τις αλλαγές αυτές και εξήγησα παραπάνω τους λόγους. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε απλό μέλος να διαγράφει posts άλλων μελών. Επίσης ποτέ δεν μπορούσες να επιλέξεις αν θα ποστάρουν μόνο μέλη του group ή όχι. Απλά οι mods/admins μπορούν να postάρουν σε οποιοδήποτε group χωρίς να είναι ανάγκη να γραφτούν σε αυτό. Τώρα όσον αφορά το edit/delete σε δικά σου posts, όπως εξήγησα και εδώ το απενεργοποίησα κατά λάθος όταν ξαναέφτιαξα τις ρυθμίσεις.

Αν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας group όπου μπορούμε να κάνουμε τις σχετικές ρυθμίσεις τότε μιλάμε για την απόλυτη χούντα.

Αν πιστεύεις πως είναι απόλυτη χούντα να μην δίνουμε σε απλούς χρήστες την δυνατότητα διαγραφής post άλλων μελών, τότε ναι, είμαστε χούντα.
Εγώ πάλι στο μυαλό μου έχω ως χούντα το να σβήνει κάποιος posts με τα οποία δεν συμφωνεί. Πράγμα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εξ' αρχής και να γλιτώσουμε όλην αυτήν την φασαρία.

Σαν επίλογο, παραθέτω το post του Σπώνη

έκανα μία ερώτηση και περιμένω απάντηση...
και εσύ αντί να μου απαντήσεις, σβήνεις πόστ
ωραίος... αν γίνει το ίδιο μέσα στο φόρουμ όμως είμαστε χούντα...

Εν ολίγοις, μην χαλιέσαι με τέτοια πράγματα και μην βιάζεσαι να κρίνεις. Δεκτό πως ο τρόπος του Σπώνη μπορεί να σου φάνηκε προσβλητικός , όμως όχι δεν απάντησες στην ερώτησή του (προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά μεταξύ παιδοφιλίας/παιδεραστίας) αλλά του διέγραψες το Post και στην συνέχεια κατηγόρησες με ανυπόστατες κατηγορίες τους διαχειριστές του forum για χούντα. Ε, συγγνώμη κιόλας αλλά πήγαινες γυρεύοντας :fromabove:

Edited by Phantom Duck, 06 June 2008 - 02:42.

E5VV38U.jpg

#988 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 06 June 2008 - 08:35

Η προκατάληψη σε συνδυασμό με τη μεροληπτική στήριξη ορισμένων μελών έναντι κάποιων άλλων. Η λογοκρισία και το terma-ban σε threads και groups και η εξύμνηση των πρακτικών αυτών ως απόλυτα ορθών και αποδεκτών, σε αντιπαράθεση με την λογοκρισία και το σβήσιμο προσβλητικών ποστς που παρατίθενται από μη-έχοντες-σχέση-με-του-αντικειμένου "OUTSIDERS" στα εν λόγω μέρη. Πολύ αμερικανιά ρε παιδί μου. Κλειδώνουμε groups και threads για το καλό σας, για να σας απελευθερώσουμε από τους κακούς δικτάτορες που λυμαίνονταν του γκρουπ σας η του διαδυκτιακού social τόπου σας. Πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές, το φόρουμ μόνο χούντα ΔΕΝ θυμίζει. Κάτι ανάμεσα σε μπους και ράης, σίγουρα! Μην προσβάλλετε τη λέξη "χούντα"... :P Η χούντα έκανε και καλά! ;) :yellowcard:

#989 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 06 June 2008 - 09:16

Προσωπικά θα πάρω το μέρος των admins/mods. Και αυτό διότι ξέρω πόσο δύσκολο είναι το moderation, και το ότι μερικοί με το παραμικρό κατηγορούν τους mods/admins για χούντα και άλλα πολλά. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και νομίζω ότι δίκαια κλείστηκε το thread για τα lolis μιας και είχε ξεφύγει τελείως και δεν φαινόταν φως πουθενά.
Το να κλειδώνεις thread που ξέρεις ότι θα καταλήξουν σε flame war ή που γενικά έχουν ξεφύγει από το κύρίως θέμα (όπως στην περίπτωση των lolis) είναι απολύτως κατανοητό και δεν είναι "χουντικό"ή κάτι τέτοιο. Προστασία είναι για τα μέλη του forum και για το ίδιο το forum.
Έτσι και αφήσεις έστω και ένα thread ή χρήστη να ξεφύγει λίγο, έχεις χάσει το παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να συμμαζευτεί μετά. Και νομίζω ότι στο Anime.gr oi mods/admins είναι πολύ λογικοί και κάνουν καταπληκτική δουλειά.
Ο Vetus πάει και σβήνει το post του Sponis και μετά ο Vetus κατηγορεί τον Sponis για λογοκρισία κλπ. Νομίζω ότι εδώ φαίνεται το παράδοξο που είναι...

#990 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 06 June 2008 - 09:52

Προσωπικά θα πάρω το μέρος των admins/mods. Και αυτό διότι ξέρω πόσο δύσκολο είναι το moderation, και το ότι μερικοί με το παραμικρό κατηγορούν τους mods/admins για χούντα και άλλα πολλά. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και νομίζω ότι δίκαια κλείστηκε το thread για τα lolis μιας και είχε ξεφύγει τελείως και δεν φαινόταν φως πουθενά.
Το να κλειδώνεις thread που ξέρεις ότι θα καταλήξουν σε flame war ή που γενικά έχουν ξεφύγει από το κύρίως θέμα (όπως στην περίπτωση των lolis) είναι απολύτως κατανοητό και δεν είναι "χουντικό"ή κάτι τέτοιο. Προστασία είναι για τα μέλη του forum και για το ίδιο το forum.
Έτσι και αφήσεις έστω και ένα thread ή χρήστη να ξεφύγει λίγο, έχεις χάσει το παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να συμμαζευτεί μετά. Και νομίζω ότι στο Anime.gr oi mods/admins είναι πολύ λογικοί και κάνουν καταπληκτική δουλειά.
Ο Vetus πάει και σβήνει το post του Sponis και μετά ο Vetus κατηγορεί τον Sponis για λογοκρισία κλπ. Νομίζω ότι εδώ φαίνεται το παράδοξο που είναι...

Καλημέρα αν και δεν σινιθίζω να ποσταάρω σε τέτοιεσ συζητήσεις εδώ απλά πιστεύω ότι θα ήθελα να πώ κατι

darkchild σχεδών συμφωνώ μαζί σου αλλά έχω μια μικρή απορία αντί να κλείσει ένα thread το οποίο γενικά έχει λόγο και βάση ύπαρξης μήπως θα ήταν καλύτερα να απομακρυνθούν προσωρινά τα 2 ή 3 άτομα που κρίναν ότι βρήκαν το κατάληλο μέρος για να ξεκατινιαστούν να βγάλουν τα παιδικά τους αποθυμένα κτλπ κτλπ ? αυτό είνια κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν έχουμε ίδι το παράδειγμα ατόμου που έφαγε BAN για 3 μέρες σαν τιμωρία ... εγώ δεν το λέω για τιμωρία (γιατί δεν έιναi τιμωρία) απλά μια ενέργεια για να ξεθυμάνει λίγο ....

Edited by pershs, 06 June 2008 - 10:03.

Posted Image