Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1771 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 06 May 2009 - 17:08

Εγώ ένα "κακομοίρη" είδα μόνο, αν υπήρχαν και άλλοι χαρακτηρισμοί στα deleted posts οκ ο Master Sori τα είπε πιο χύμα απότι είναι ανεκτό σε αυτό το forum, κάντε ό,τι σας προστάζει η συνείδησή σας. Εγώ πάντως δεν έχω κάτι με τον Kenny (και ούτε και ο Master Sori τον μισεί ή κατι τέτοιο νομίζω) και αν θέλει μπορούμε να τα πούμε και από αλλού.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1772 Shinji

Shinji

Black-Eyed

• Members
  • 13 posts

Posted 06 May 2009 - 17:10

Το εξ πι είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_xp

Και τα τρολσ τα σκοτώνεις σε ένα καινούριο παιχνίδι που λέγεται Plants vs TrollsZombies που δεν το χω παίξει ακόμα http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/plantsvszombies

Επίσης για να γίνεις mod χρειάζεται συνδρομή 500 ευρώ τον μήνα global mod 2000 ευρώ τον μήνα και admin 50000 ευρώ τον μήνα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Με ενοχλεί που ο phm χθες γκρίνιαζε 100 ώρες πόσο έχει φρίξει με όλα αυτά και μετά από 2 ώρες μπήκε να τρολλάρει. Νομίζω επίσης ότι το να λες ψέματα, ή πες το χαζομάρες για να κάνεις πλάκα, όπως ότι xp σημαίνει τα windows xp, αντί για experience points, και ότι trolls είναι τα μυθολογικά trolls και όχι ένα είδος συμπεριφοράς στο internet είναι πολύ περισσότερο trolling από το να λες την γνώμη σου και να διαφωνείς.

Επίσης, με ενοχλεί που διάφορα μέλη του forum έχουν πιάσει τον phm και του 'παν διάφορα καλά λόγια - και το καλά το λέω ειρωνικά - για μένα, λες και είμαι το παιδί ή το σκυλί του και έχει ευθύνη για μένα.

Νομίζω ότι το ποιος ****** τα threads φαίνεται και δεν είμαι εγώ.

Επίσης, επειδή κάτι μου λέει ότι θα βγάζατε τον Master Sori δικό μου sockpuppet account, θέλω και γω να ακούσω ποιο είναι το δεύτερο account του.

I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!

#1773 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 May 2009 - 17:15

dont worry

o καθένας από εσάς είναι μοναδικός... δε σας μπερδεύουμε...

#1774 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 06 May 2009 - 17:17

Πολλες drama queen's μαζευτηκαν... και αυτο με ενοχλει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1775 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 06 May 2009 - 17:18

Guys μην τσακονεστε...και ειδικα στο forum....
το εχετε χεσει δεν νομιζετε?το forum υπαρχει για αλλο λογο οχι να αντιμιλατε αν θελετε να αντιμιλατε υπαρχουν και μνμτα....το thread το κανατε κ****Οποτε τελειωσε το θεμα παμε για αλλα και αν θελετε τσακομο για αυτο το θεμα καντε τον εξω απο το thread...Ευχαριστω...

#1776 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 May 2009 - 17:24

Guys μην τσακονεστε...και ειδικα στο forum....
το εχετε χεσει δεν νομιζετε?το forum υπαρχει για αλλο λογο οχι να αντιμιλατε αν θελετε να αντιμιλατε υπαρχουν και μνμτα....το thread το κανατε κ****Οποτε τελειωσε το θεμα παμε για αλλα και αν θελετε τσακομο για αυτο το θεμα καντε τον εξω απο το thread...Ευχαριστω...

μας συγωρειτε κυριε USasuke Uchiha
δεν θα ξαναγινει κυριε Sasuke Uchiha
εχετε απολυτο δικιο κυριε Sasuke Uchiha
μας συγχωρειτε ( ξανα ) κυριε Sasuke Uchiha
λυπουμεθα για τη φασαριε κυριε Sasuke Uchiha
δεν θα επαναληφθει κυριε Sasuke Uchiha

στακα.

AND YOU ARE? σε ξερουμε και απο τα χτες?
Posted Image

Edited by Melkor, 06 May 2009 - 17:34.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1777 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 06 May 2009 - 17:29

Δεν ειπα οτι με ξερετε απο χθες ειπα τι με ενοχλει γιαυτο δεν ειναι το forum?η κανω λαθος?

#1778 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 May 2009 - 17:43

μας συγωρειτε κυριε USasuke Uchiha
δεν θα ξαναγινει κυριε Sasuke Uchiha
εχετε απολυτο δικιο κυριε Sasuke Uchiha
μας συγχωρειτε ( ξανα ) κυριε Sasuke Uchiha
λυπουμεθα για τη φασαριε κυριε Sasuke Uchiha
δεν θα επαναληφθει κυριε Sasuke Uchiha

στακα.

AND YOU ARE? σε ξερουμε και απο τα χτες?

Αυτου του ειδους τα εριστικα σχολια μπορουν να λειπουνε. Ευχαριστω.

*

Κατα τ'αλλα, παιδια, κατι ειπε ο Dante πριν μερικες σελιδες

no spamming ppl, αυτό το section υπάρχει για κάποιο λόγο, όχι για να ποστάρουμε videos και τσιτάτα...

Posted Image

#1779 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 May 2009 - 20:29

Κατα τ'αλλα, παιδια, κατι ειπε ο Dante πριν μερικες σελιδες

Ναι, γιατί όπως βλέπεις με ακούνε οι χρήστες εμένα....:hahaha:

Το μόνο καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως νιώθω τόσο αόρατος, που μάλλον πρέπει να αδυνάτισα...yay!...:wooi2:

Γκουχ...στο θέμα μας.

sponis βριζεις κι απο κοντα μωρη λουλου η μονο πισω απο το πισι σου?

sponis ευχαριστως,να σου ρθω την παρασκευη?
αλλα θα πρεπει να υποσχεθεις οτι με το που θα με δεις θα με πεις μαλακα
δεν χρειαζεται να ειναι κανεις παληκαρι για να σε ******* στο ξυλο φρουλη

...

Οπως δεν συνηθιζω να βριζω κι απο κοντα ετσι δεν το κανω και πισω παο την οθονη μου

Ναι, το είδαμε...
α όχι wait, αυτό έγινε αφού σε κακοχαρακτηρίσανε όλοι out of the blue και εντελώς άδικα, έτσι?...

Master Sori, τώρα θα αποκλείσω τον λογαριασμό σου από την κοινότητά μας για απολύτως προφανείς λόγους (φοβόμαστε την αλήθεια, καλύπτουμε τον κώλo μας, και πρέπει να καταπιέσουμε το userbase λίγο ακόμα).
Όσον αφορά τσαμπουκάδες κτλ (που είναι και της μόδας τελευταία), έχε υπόψιν σου πως εμείς δεν τους ζητήσαμε ποτέ, αλλά δεν θα κάτσουμε να μας βατέψουνε κιόλας.

Τόσο εγώ (αν και με τα ρεπό είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα), όσο και o Phantom Duck, ο Sponis και άλλα παιδιά του anime.gr team βρισκόμαστε συχνά στις συναντήσεις της κοινότητας
, και δεν κρυβόμαστε πίσω από το πληκτρολόγιό μας όπως μας προσάπτεις. Βλέπεις αγαπάμε το hobby μας, την τρέλα μας αν θες για τα anime και τα manga, και επίσης νιώθουμε κομμάτι της κοινότητας, όχι τσοπάνηδες ή νταβατζήδες της (αν και τελευταία, έχουμε ακούσει τα πάντα όσον αφορά τον ΕΠ μας)...XD

Αν θέλεις λοιπόν να μας βρεις για το οιοδήποτε θέμα, ξέρεις που είμαστε. Όπως έλεγα και σε ένα φίλο τις προάλλες, τα περισσότερα διαπροσωπικά θέματα/προβλήματα λύνονται με μπύρες στο στομάχι, και κουβεντούλα. Ή μπύρες στο κεφάλι, και μονόλογο (*μην το πιείτε, λουστείτε). Εξαρτάται από την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις....οπότε, choose your poison...

>>>>>>>>>>

Melkor, 10% warning. No need for flaming/spamming, ειδικά την στιγμή που σε όλους τους τόνους κραυγάζουμε για το αντίθετο σε αυτό το section...T_T

>>>>>>>>>

Το ΜΟΝΟ μου παράπονο τον τελευταίο καιρό (dorama μαζόχα here...οπότε καταλαβαίνετε), είναι πως αυτή η κοινότητα σιγά σιγά αφορά όλο και λιγότερο αυτό που αγάπησα σε αυτήν, δλδ την τρέλα μας για τα anime, τα manga και την ασιατική κουλτούρα(για κάποιους το τελευταίο, μην βαράς μωρή πάπια). Απλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό είναι σημάδι των καιρών ή προσωπική μου αποτυχία. Θα δείξει, σύντομα.

Μετά τιμής, κόπανος.

Edited by Dante80, 07 May 2009 - 07:06.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1780 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 May 2009 - 20:35

δεκτο, δωσε και αλλο 30%, και θα εχεις και δικιο, αλλα γτ μονο εγω?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1781 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 May 2009 - 20:56

Γιατί μετά την παρατήρησή μου το έκανες δις, και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι απλά OT ή spamming αλλά έμμεσο flaming. Οι υπόλοιποι στις τελευταίες 2 σελίδες δεν είχαν τα ίδια κριτήρια, και γιαυτό τον λόγο δεν έλαβαν warning.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1782 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 May 2009 - 11:39

Mε ενοχλεί που μερικοί βγάζουν τα ψυχολογικά τους σε άλλους ..Its easier to attack to other people when you dont see their faces ...:uhh:
Posted Image

#1783 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 07 May 2009 - 19:36

Απλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό είναι σημάδι των καιρών ή προσωπική μου αποτυχία. Θα δείξει, σύντομα.

Μετά τιμής, κόπανος.

:bahhh:aww...daijoubu
ειναι περιοδος εξεταστικης και αναβουν τα αιματα, i guess _ _|||
seishun jidai wa watashi no subete desu

#1784 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 14 May 2009 - 18:13

Γίνετε να φτιάξει κάποιος το search this forum γιατί μου βγάζει πως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει αναγκαστικά να κάνω advanced search, ευχαριστώ :P
rsrGbGx.gif

#1785 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 May 2009 - 18:02

Λοιπον προτη φορα γραφω εδω χμμμ τι δεν με ενοχλη...εεε τι με ενοχλη εδω.
Βασικα το κιριοτερο ειναι σε μερικα θεματα που off topic απο anime ή σχετικα με αυτα θα πουνε καποια εξηπναδα και θα αρχισουν να τρογοντε με καποιο member ή moderator. Που μερικα ατομα κατιγουρουν τους moderator γιατι τους εριξε warn ή ban και τους κατιγουρουν για καταχρισι εξουσιας ενω αν ηταν στην ιδια θεση μπορι και να αντιδρουσαν χιροτερα.
Αλλα κιτιος με ενοχλη που μερικα ατομα εχουν μια εικονα Α για το εαυτο τους και μιλανε υποτιμικα σε αλλα ατομα απο το αγαπιμενο μας forum.
Αυτα για τωρα .