Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1381 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 15 October 2008 - 16:57

το οτι ειδα μερικους(αν οχι αρκετους) να γραφουν στα αγγλικα
Τι προβλημα εχετε με τη γλωσσα σας οσοι το κανετε?

(επισης ειδα ενα δυο ατομα να παιρνουν πολυ στα σοβαρα τα ορθογραφικα λαθη αλλων μελων αλλα οι ιδιοι να κανουν ακομα χειροτερα...)

κατα τ'αλλα καλως σας βρηκα

Tο πρόβλημα είναι ότι οι κανόνες του forum σε αναγκάζουν να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες,οπότε αν εσύ για κάποιο λόγο δεν μπορείς,είσαι αναγκασμένος να γράψεις στα άγγλικα...

Α και κάποιες φορές η αγγλική γλώσσα βολεύει πιο πολύ για να πεις κάτι λόγω κάποιων φράσεων κλπ κλπ

#1382 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 October 2008 - 20:09

τι πάει να πει δε μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες;

#1383 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 October 2008 - 20:23

Πάει να πει:
Α)υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν μπορείς να γράψεις σε ελληνικά(π.χ. κρασάρει ο driver του keyboard και παώντας το ε σου βγαίνει 9)
β)δεν είναι εγκατεστημένα
γ)οτιδήποτε άλλο που δεν μου έρχεται τώρα :P

And hell yes το ξέρω ότι υπάρχει και ο gr33klish converter. Το έχουμε πει 1.000.000 φορές και πραγματικά το θέμα της γλώσσας έχει συζυτηθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές guys. Plz drop it ppl. Έχω βαρεθεί να το βλέπω πια. Λύση δεν βρέθηκε ποτέ και δεν πρόκειται να βρεθεί ούτε τώρα

Posted Image

#1384 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 October 2008 - 13:00

Με ενοχλει που επιτρεπονται μονο τα ελληνικα στο φορουμ, γιατι ξεχνιεμαι να αλλαξω γλωσσα και παω αμεσως μετα στο irc και γραφω αγγλελληνικα, με αποτελεσμα να σπαω τα νευρα του κοσμακη και να με κοροιδευει ο Sunday
Spoiler:

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1385 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 17 October 2008 - 13:40

Νομίζω ότι έχουμε ένα θρεντ που αναφέρονται τεχνικά προβλήματα, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Οπότε αυτό δεν είναι παράπονο, αλλά τεχνικό πρόβλημα.
Πολλές φορές, όταν προσπαθώ να αφήσω μήνυμα στο προφίλ κάποιου, δεν με αφήνει το σύστημα. Για να γίνει το ποστ πρέπει να πάω πρώτα στο advanced. Δεν ξέρω αν αντιμετοποίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

#1386 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 October 2008 - 13:55

Νομίζω ότι έχουμε ένα θρεντ που αναφέρονται τεχνικά προβλήματα, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Οπότε αυτό δεν είναι παράπονο, αλλά τεχνικό πρόβλημα.
Πολλές φορές, όταν προσπαθώ να αφήσω μήνυμα στο προφίλ κάποιου, δεν με αφήνει το σύστημα. Για να γίνει το ποστ πρέπει να πάω πρώτα στο advanced. Δεν ξέρω αν αντιμετοποίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Κανόνικά, ΑΥΤΟ είναι το thread γι' αυτή τη δουλειά, αλλά με τόσες σελίδες με ηλίθια παράπονα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, δεν του φαίνεται και τόσο.

Το πρόβλημα που λες είναι γνωστό, και ψάχνουμε λύση, αλλά υπάρχει ένα workaround προς το παρόν, απλά πατάς και δεύτερη φορά το post message button.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1387 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 17 October 2008 - 14:53

Hi,

I am a fairly recent member of this forum and I must admit that I am very much impressed by it…
I started reading this thread out of curiosity and I found out that a lot of people have a problem with those who write in English…

I will agree with you guys that since this is a Greek forum all members should write in Greek, but I also agree with the people who said that there are certain complications that deprive them from doing so.

I was asked twice why I write in English in less than a week and just to be amusing I answered that `I suck writing in Greek´!!!
That is hardly the case because I am an excellent writer in Greek but the problem is my pc. I have a Mac that I bought from England, so obviously the Greek language is not installed and my keyboard is Latin character only. I did go to “Apple” and asked what I could do about the matter and they told me I had to give them my pc for 1 month and pay an additional 300 euro to have the Greek language installed not to mention I needed to buy a new keyboard.

So, I am truly sorry if I didn’t want to go through all that hassle just to be able to write in Greek!!

I like this site very much and I would like to stay as a member but I would appreciate if people thought of why someone is writing in a different language than its native (in this case Greek) before complaining endlessly about the matter… I really didn’t like some of the comments in here but I will not judge anyone… if no one wants to talk to me its their problem and I don’t care…

Sorry to be so blunt, but since this is a place where everyone complains about what they don’t like I wanted to share my opinion. (Although I hardly think that this thread was opened for these kinds of matters)

Thanks
Posted Image

#1388 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 October 2008 - 14:57

(Although I hardly think that this thread was opened for these kinds of matters)

It was not αλλα ετσι οπως το εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας...:emptyonexg1:

Κατα τ'αλλα νομιζω σε δουλεψαν αυτοι οι τυποι, απ'οσο γνωριζω (χωρις προσωπικη εμπειρια) ειναι ευκολο να βαλεις ελληνικα στο Macintosh. Σε παραπεμπω σε αυτη τη σελιδα.
Posted Image

#1389 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 17 October 2008 - 15:01

I always say you are a life saver!!!!!!:if:
Posted Image

#1390 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 October 2008 - 15:09

I always say you are a life saver!!!!!!:if:

Ενας εγω και ενας ο Χασελχοφ :P

Ελπιζω να πιανει γιατι οπως ειπα δεν εχω προσωπικη πειρα με Macintosh. Λογικα θα δουλεψει παντως, και σε αυτην την περιπτωση η Apple θα πρεπει να μπει στο Hall of Fame των παγκοσμιων κλεφτων αν ειναι να ζητανε 300 Ευρω για μερικα κλικ:oo:
[/off topic]
Posted Image

#1391 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 October 2008 - 15:24

Παίδες αυτό που έχω παρατηρήσει αυτούς τους μήνες που εχω μπεί στο forum αυτό είναι οτι στην αρχική σελίδα έχουν μείνει events που έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Δεν γίνεται να κάνετε μια ανανέωση σε αυτό; Δεν γίνεται να μπαίνει κάποιος στο forum και να βλέπει για events που έχουν γίνει εδω και μήνες. Αν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα απο γεγονότα, γιατι δεν προωθείτε ελληνικά μαγαζιά που ασχολούντε με anime για να ξέρουμε και εμείς τι υπάρχει στην αγορά; Ή στολίστε την με αφίσες απο γνωστά anime. Σκεφτείτε το.

#1392 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 17 October 2008 - 15:40

Παίδες αυτό που έχω παρατηρήσει αυτούς τους μήνες που εχω μπεί στο forum αυτό είναι οτι στην αρχική σελίδα έχουν μείνει events που έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Δεν γίνεται να κάνετε μια ανανέωση σε αυτό; Δεν γίνεται να μπαίνει κάποιος στο forum και να βλέπει για events που έχουν γίνει εδω και μήνες. Αν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα απο γεγονότα, γιατι δεν προωθείτε ελληνικά μαγαζιά που ασχολούντε με anime για να ξέρουμε και εμείς τι υπάρχει στην αγορά; Ή στολίστε την με αφίσες απο γνωστά anime. Σκεφτείτε το.

αν προσεξεις, στην αρχικη σελιδα, καθε εικονα εχει πανω δεξια ενα κουμπι Posted Image
πατα το, αν σε ενοχλει κατι,και η εικονα εξαφανιζεται:P

#1393 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 17 October 2008 - 15:43

Ενας εγω και ενας ο Χασελχοφ :P

Ελπιζω να πιανει γιατι οπως ειπα δεν εχω προσωπικη πειρα με Macintosh. Λογικα θα δουλεψει παντως, και σε αυτην την περιπτωση η Apple θα πρεπει να μπει στο Hall of Fame των παγκοσμιων κλεφτων αν ειναι να ζητανε 300 Ευρω για μερικα κλικ:oo:
[/off topic]

Testing....

Ένα, δυο, τρία .... Ω ναι!!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!!!! :nanana:

Αν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό!!!!!!!! Θα πρέπει να παω από την Apple και να τους τα πω ένα χεράκι... :kill4u: Τέλος πάντων,

Thanks Adventurer…. :hero:

Τώρα το μόνο που μένει είναι το πληκτρολόγιο!!!!!!!!!!!! :P
Posted Image

#1394 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 October 2008 - 16:03

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά πιστεύω να καταλαβαίνεις οτι δεν λύνει το πρόβλημα το να τα κρύβω. Το θέμα είναι να υπάρχει μια ανανέωση στο forum. Οχι να καλύπτουμε τυχόν ατέλειες. Πιστεύω οτι αρκετοί θα συμφωνήσουν μαζί μου.

#1395 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 October 2008 - 18:30

Πελαργέ, καταλαβαίνω τι γράφεις αλλά μάλλον εσύ έχεις παρεξηγήσει την λειτουργία της κεντρικής σελίδας. Στη μεσαία στήλη μπαίνουν οι ανακοινώσεις που κατά καιρούς γίνονται σε αυτό το subforum...:thatsit:

Κανόνες και Ανακοινώσεις - .aNiMe//GR Forums

Όπως είναι λογικό, αλλά και επόμενο, αν δεν υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί, τότε απλά δεν υπάρχει καινούρια ανακοίνωση. Και δεν υπάρχει καινούριο entry στο portal μας. Δεν μας απασχολεί το να βλέπει φρέσκα πράγματα το μέλος με το που μπαίνει στο portal μας, μας απασχολεί να βλέπει τα πράγματα που πρέπει να του δείξουμε, τον καιρό που πρέπει να τα δείξουμε εκεί...:canthelp:

Ευχαριστούμε για το feedback...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.