Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1366 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 23:13

Kοίτα αν όχι πλειοψηφία,ένα 50% το χουν...Αν και μιλάω για άτομα που το παίζουν αυθεντία έχοντας έστω και λίγες γνώσεις...

Και μην νομίζεις,είναι αρκετές οι φορές που δεν σταματάνε,απλά εντείνουν το έργο τους(όχι μόνο inf αλλά και irl :uhh:)
Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τους δείξει κάποιος το σωστό με ένα ακράδαντο επιχείρημα και μετά όλα οκ...

Η ως τώρα εμπειρία μου(ναι ναι επίτηδες μπήκε αυτή η φράση ΧD) λέει ότι άμα κάνεις αυτό που λες τότε στην περίπτωση που καταφέρεις και αποφύγεις το flame τότε 99% θα αρχίσει υπερανάλυση του θέματος(διόλου απίθανο να γεμίσετε και σελίδες ολόκληρες) αλλά να μη βγάλει πουθενά γιατί στο τέλος και οι δύο θα υποστηρίζετε αυτά που υποστηρίζατε αρχικά. Οπότε η λύση του odin είναι η καλύτερη πιστεύω. Just /ignore them. Εγώ το έχω ήδη θέσει σε εφαρμοφή καιρό τώρα.

Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...

όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;:nanteee:

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::b urningbe3::deadga6:

Yup, you've got that right. Το βλέπω κι εγώ και είναι κρίμα να συμβαίνει ειδικά μέσα σε ένα σχετικά μικρό forum σαν αυτό(γιατί ναι 300-400 χρήστες δεν είναι πολλοί με international δεδομένα).
*Kon_Okami grabs himawarinosekai and walks along her*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1367 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 23:17

Η ως τώρα εμπειρία μου(ναι ναι επίτηδες μπήκε αυτή η φράση ΧD) λέει ότι άμα κάνεις αυτό που λες τότε στην περίπτωση που καταφέρεις και αποφύγεις το flame τότε 99% θα αρχίσει υπερανάλυση του θέματος(διόλου απίθανο να γεμίσετε και σελίδες ολόκληρες) αλλά να μη βγάλει πουθενά γιατί στο τέλος και οι δύο θα υποστηρίζετε αυτά που υποστηρίζατε αρχικά. Οπότε η λύση του odin είναι η καλύτερη πιστεύω. Just /ignore them. Εγώ το έχω ήδη θέσει σε εφαρμοφή καιρό τώρα.

Yup, you've got that right. Το βλέπω κι εγώ και είναι κρίμα να συμβαίνει ειδικά μέσα σε ένα σχετικά μικρό forum σαν αυτό(γιατί ναι 300-400 χρήστες δεν είναι πολλοί με international δεδομένα).
*Kon_Okami grabs himawarinosekai and walks along her*

Yes Yes We know.../IGNORE is Da Best...
More and more people should start it...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1368 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 23:23

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εξεταστεί το ενδεχόμενο ότι τα περισσότερα από τα θέματα τα οποία εξετάζονται σε ένα forum με την θεματολογία του συγκεκριμένου να είναι τελείως υποκειμενικά και βασισμένα στην κρίση του κάθε χρήστη, και ουσιαστικά να μην υπάρχει σωστό η λάθος με απόλυτους όρους. Οπότε το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι συνεργασία και πάνω από όλα διαθεση για συζήτηση και σεβασμός στις απόψεις του άλλου όσο λανθασμένες και αφελείς ενδεχομένως να μας φαίνονται προσωπικά. Αν αρχίσουμε όλοι να αγνοούμε εντελώς τις απόψεις με τις οποίες διαφωνουμε νομίζω τότε οδηγούμαστε σε αυτό που λέει η himawarinosekai.....

#1369 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 01:07

Iristella you've got me kinda wrong there. Σ'αυτά που λες συμφωνώ κι εγώ. Τα άτομα στα οποία αναφέρομαι δεν είναι αυτά με τα οποία διαφωνώ απλά(άλλωστε με τους περισσότερους έχει τύχει να διαφωνήσω σε κάτι έστω 1 φορά και λογικό είναι. Άλλες ιδέες, άλλα γούστα, άλλος άνθρωπος στην τελική). Εγώ αναφέρομαι σε άτομα τύπου "I know it all" και "Είναι γιατί το λέω και μπορώ". Εκεί δεν ασχολούμαι γιατί ξέρω εκ των πρωτέρων ότι θα καταλήξουμε σε ένα "γαιτανάκι" που γυρνάει γύρω από ένα θέμα και όλο και μπλέκεται περισσότερο χωρίς κάποιο νόημα απλά και μόνο γιατί θέλουν να περάσει η γνώμη τους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1370 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 01:40

H αληθεια ειναι ότι δεν μίλαγα για καποιον συγκεκριμένα και ειδικά αλλά περισσότερο γενικάγια την όλη συζήτηση. Απλά μπερδεύτηκα αναφορικά με το κομμάτι ποιός μπορεί να θεωρηθεί ότι "παριστάνει την αυθεντία" καθότι ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη και να την υπερασπίζεται από την στιγμή που πιστεύει ότι έχει δίκιο. Έτσι όπως το εξηγείς τώρα καταλαβαίνω ότι περιγραφόταν μια τελείως ξεχωριστή περίπτωση, η αντιμετώπιση της οποίας συμφωνώ ότι πρέπει να είναι η προαναφερθείσα σε γενικές γραμμές. Δική μου παρανοησις, sumimasen!

#1371 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:30

καλέ! yamete kudasaaai! Ένα παράπονο έκανα και ζήτησα να με αγνοήστε. :nanana:Από ένα τόσο δα παραπονάκι άρχισε off topic συζήτηση.:emptyonexg1:

gomennasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai:nod::nod::nod::nod::nod:

(εν ολίγοις δεν είναι ευθύνη του φόρουμ να διαμορφώσει προσωπικότητες, όπως δεν έχω κι εγώ δικαίωμα να απαιτώ συνεργασία από κανέναν.)

*τσιμπάει τα μάγουλα του Kon_Okami και του Zauk και φεύγει τρέχοντας*

#1372 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:07

καλέ! yamete kudasaaai! Ένα παράπονο έκανα και ζήτησα να με αγνοήστε. :nanana:Από ένα τόσο δα παραπονάκι άρχισε off topic συζήτηση.:emptyonexg1:

gomennasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai:nod::nod::nod::nod::nod:

(εν ολίγοις δεν είναι ευθύνη του φόρουμ να διαμορφώσει προσωπικότητες, όπως δεν έχω κι εγώ δικαίωμα να απαιτώ συνεργασία από κανέναν.)

*τσιμπάει τα μάγουλα του Kon_Okami και του Zauk και φεύγει τρέχοντας*

δεν ειναι Off topic...ειναι το τι μας ενοχλει και πρεπει να βρουμε και απο που πηγαζει..Αμα ηταν να πεταει ο καθενας ενα απλο με πειραζει αυτο και το αλο θα ηταν απλο Spam...Στην τελικη Forum Ειναι....*Προλαβενει την himawarinosekai Και περνει εκδηκιση για το Chibiμα*:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1373 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:17

Βασικά, όχι, ΕΙΝΑΙ off topic, γιατί οι τελευταίες δύο σελίδες είναι "τί με ενοχλεί στην κοινωνία γενικά", και δεν βλέπω για ποιο λόγο τα γράφετε εδώ, λες και είναι πρόβλημα του .aNiMe//GR που μπορεί και πρέπει να λυθεί. :sleepy:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1374 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:29

Κατσε ομως ρε συ....Και τα ατομα του forum Στην κοινωνια βρισκοντε αρα ειναι φυσικο μερικα πραγματα απο την κοινωνια που τους πειραζουν να μεταφεροντε και μεσα στο Forum...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1375 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 08:23

Θα προτιμούσα να φαίνονται ολόκληροι οι τίτλοι των threads στο "new posts" panel της κεντρικής σελίδας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται μόνο η πρώτη λέξη. Δεν είναι ενοχλητικό, απλά δυσλειτουργικό ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1376 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 10:21

Σε αυτές τις περιπτώσεις sunday, η δεύτερη λέξη βγαίνει εκτός γραμμής. Με άλλα λόγια, αν την δείχναμε θα ξεπερνούσε το box width και έτσι θα πήδαγε όλη την σελίδα προς τα δεξιά, ειδικά σε 1024x768 screens. Το παρόν σύστημα απλά είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός ανάμεσα στην σωστή μορφοποίηση και την πρακτικότητα...:smokingg:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1377 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:32

ειδικά σε 1024x768 screens.

nobody uses that resolution anymore... νομιζω οτι ειναι safe να θεωρειται πια δεδομενο οτι ο μεσος χρηστης εχει 1280 αναλυση η παραπανω.

Και αν εχει μεινει καποιος στα 1024...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1378 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 17:42

nobody uses that resolution anymore... νομιζω οτι ειναι safe να θεωρειται πια δεδομενο οτι ο μεσος χρηστης εχει 1280 αναλυση η παραπανω.

Just read this thread.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1379 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:15

Και αν εχει μεινει καποιος στα 1024...

Spoiler:

.aNiMe//GR Forums - Site Statistics - Display Colors & Resolutions

Επίσης, όλα τα site φτιάχνονται με σκοπό την απόλυτη συμβατότητα σε 1024x768 resolution+. Το να πηγαίναμε το anime.gr σε 1280x1024+ compatibility θα ήταν παγκόσμια πρωτιά...:nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1380 Master Sori

Master Sori

*Don't be like me*

• Banned
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 13:53

το οτι ειδα μερικους(αν οχι αρκετους) να γραφουν στα αγγλικα
Τι προβλημα εχετε με τη γλωσσα σας οσοι το κανετε?

(επισης ειδα ενα δυο ατομα να παιρνουν πολυ στα σοβαρα τα ορθογραφικα λαθη αλλων μελων αλλα οι ιδιοι να κανουν ακομα χειροτερα...)

κατα τ'αλλα καλως σας βρηκα