Kοίτα αν όχι πλειοψηφία,ένα 50% το χουν...Αν και μιλάω για άτομα που το παίζουν αυθεντία έχοντας έστω και λίγες γνώσεις...
Και μην νομίζεις,είναι αρκετές οι φορές που δεν σταματάνε,απλά εντείνουν το έργο τους(όχι μόνο inf αλλά και irl)
Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τους δείξει κάποιος το σωστό με ένα ακράδαντο επιχείρημα και μετά όλα οκ...
Η ως τώρα εμπειρία μου(ναι ναι επίτηδες μπήκε αυτή η φράση ΧD) λέει ότι άμα κάνεις αυτό που λες τότε στην περίπτωση που καταφέρεις και αποφύγεις το flame τότε 99% θα αρχίσει υπερανάλυση του θέματος(διόλου απίθανο να γεμίσετε και σελίδες ολόκληρες) αλλά να μη βγάλει πουθενά γιατί στο τέλος και οι δύο θα υποστηρίζετε αυτά που υποστηρίζατε αρχικά. Οπότε η λύση του odin είναι η καλύτερη πιστεύω. Just /ignore them. Εγώ το έχω ήδη θέσει σε εφαρμοφή καιρό τώρα.
Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...
όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;
:burningbe3:
:burningbe3::b urningbe3:
Yup, you've got that right. Το βλέπω κι εγώ και είναι κρίμα να συμβαίνει ειδικά μέσα σε ένα σχετικά μικρό forum σαν αυτό(γιατί ναι 300-400 χρήστες δεν είναι πολλοί με international δεδομένα).
*Kon_Okami grabs himawarinosekai and walks along her*