Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 17 May 2007 - 15:45

Posted 17 May 2007 - 19:57

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 May 2007 - 02:40
Αγορίνα, στις αλυσίδες που συμμετέχεις απλά κάνεις ένα subcription. Τότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να τις παρακολουθείς από το control panel σου.
Καταλαβαίνεις νομίζω πως αυτό που έγραψες δείχνει λίγη ανευθυνότητα...
Sorry αλλά πως κάνει κανείς subscription την κάθε αλυσίδα...?Το CP μου έχει γεμίσει με τα various threads που έχω ποστάρει...Καλά θα ήταν αν κάποιος moderatoras άλλαζε λίγο το design του CP όπως έκανε με τα main Threads( και τα υπο-threads τους, έτσι κι εδώ θα ήθελα γιατι με έχουν ζαλίσει τα threads που είναι σε σειρά ανά απάντηση...
Πάντως μου την σπάνε οι κύριοι _Gaara_ + Phantom Duck γιατί πολύ boss την είδανε για να με ρίχνουν warning + reputation red...Οι άλλοι mods + admins είναι μια χαρά παιδιά για μένα...
Posted 18 May 2007 - 11:28
Πάντως μου την σπάνε οι κύριοι _Gaara_ + Phantom Duck γιατί πολύ boss την είδανε για να με ρίχνουν warning + reputation red...
Για να παίρνεις warn, σημαίνει πως η συμπεριφορά σου δεν είναι και η καλύτερη μέσα στο forum. Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τι φταίει που είσαι τίγκα στο warn, αντί να παραπονιέσαι. Παρεμπιπτόντως δεν έχω δώσει warn σε κανέναν
Reputation μπορεί να σου δώσει οποιοδήποτε μέλος
Posted 18 May 2007 - 13:45
Posted 20 May 2007 - 06:56
Sorry αλλά πως κάνει κανείς subscription την κάθε αλυσίδα...?Το CP μου έχει γεμίσει με τα various threads που έχω ποστάρει...Καλά θα ήταν αν κάποιος moderatoras άλλαζε λίγο το design του CP όπως έκανε με τα main Threads( και τα υπο-threads τους, έτσι κι εδώ θα ήθελα γιατι με έχουν ζαλίσει τα threads που είναι σε σειρά ανά απάντηση...
Αγορίνα, με το user CP σου, παίζεις μπάλα εσύ.
Μία συμβουλή είναι να πας στα options του Profile σου και να επιλέξεις να ΜΗΝ γίνεται subscribe κανένα thread στο οποίο απαντάς...
Έτσι αν θέλεις να κάνεις subscription σε κάποιο thread, μπορείς να το κάνεις είτε όταν απαντάς σε αυτό είτε επιλέγοντας το εσύ ο ίδιος.
Επίσης, μπορείς να οργανώσεις τα threads που έχεις ως subscribed, σε φακέλους της αρεσκείας σου. Πχ να βάλεις όλες τις αλυσίδες που παρακολουθείς σε ένα φάκελο, τα ενδιαφέροντα θέματα που παρακολουθείς κάπου αλλού κτλ κτλ...
Γενικά παίδες, πειραματιστείτε και λίγο, το Vbulletin κάνει παπάδες με λίγη προπόνηση...

Posted 30 May 2007 - 02:40
Αναρωτιέμαι μήπως είναι κανά bug...

Posted 30 May 2007 - 05:10

Πάτα πάνω στο list subcriptions, και επέλεξε τον folder που έχει μέσα το thread που θέλεις να μεταφέρεις...μετά διάλεξε το thread που θες να φύγει για αλλού, και από κάτω διάλεξε move to folder...^^
Posted 30 May 2007 - 16:19
You must first create a custom folder if you wish to be able to move messages from your inbox. You may start by clicking Here.
Αυτό το μήνυμα μου έβγαλε όταν έκανα όπως με είπες...Πράγμα που ΗΔΗ όπως σε είπα ΈΚΑΝΑ.......

Posted 31 May 2007 - 10:25
Posted 31 May 2007 - 14:09
Έγραψα New Folders και μετά ADN και μετά πάτησα να σώσω τα δεδομένα που έβαλα και μετά πήγα για να τα κάνω μετάθεση και να έτσι μου βγήκε το μήνυμα του vBulletin...

Posted 31 May 2007 - 14:29
1 δημιουργησα φακελο
2 τσεκαρα τα θεματα και
3 Τελος πατησα κατω δεξια γωνια move to folder
And thats it!!!
Thanks Dante80 τωρα δεν θα μπερδευω τις αλυσιδες μου!!!!
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 31 May 2007 - 19:57
vBulletin Message
You must first create a custom folder if you wish to be able to move messages from your inbox. You may start by clicking Here.
DjD, αυτό το μήνυμα που σου έβγαλε έχει να κάνει με τα PM και όχι την κατηγοριοποίηση των threads. Επειδή το folder system χρησιμοποιείται και για τo PM management, τσέκαρε μήπως οι φάκελοι που έφτιαξες είναι για αυτά και όχι για τα threads...

Posted 31 May 2007 - 20:31

Posted 11 July 2007 - 14:55
πολλες φορες οταν γραφω κανα κατεβατο με βαζει να ξανακανω log in, και το ιδιο συμβαινει αν κατσω σε μια σελιδα κανα πενταλεπτο..