Εμένα αντίθετα, με ενοχλούν οι ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες όσον αφορούν τα greeklish. Πάντα γράφω ελληνικά (και νομίζω πως απο ορθογραφία δεν έχω πρόβλημα) αλλά είναι σπαστικό να γράφω ελληνικά κι όταν πάω να αλλάξω σελίδα να το έχω ξεχάσει και να γράφω "ςςς.γοογλε" -_- . Βέβαια απ'οτι έχω δει, έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί για αυτό το θέμα που η άποψη μου δεν θα αλλάξει κάτι. Τώρα όσον αφορά τα groups... Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις που παίζονται...
Για το θέμα των greeklish νομίζω ότι το να πατήσεις shift+alt 3-4 φορές μέσα στο κείμενό σου δεν πρόκειται να σε βλάψει, ίσα ίσα που βοηθάει να γράφεις γρηγορότερα (με τον ίδιο τρόπο που βοηθάνε οι τόνοι να γράφεις γρηγορότερα)...

Δυστυχώς, αυτό που βλέπω αντίθετα τελευταία είναι μέλη που ποστάρουν σε profiles, groups κτλ σε greeklish, λες και οι κανόνες του forum μας είναι "περιορισμένης ευθύνης" και ισχύουν μόνο για τα threads...

Για το θέμα των social groups, σου παραθέτω απάντηση μου σε συμφορουμίτρια για να δεις περίπου τι παίζεται αυτή την στιγμή...
Καλημέρες.
Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, το διάβασα προσεκτικά.
Αυτή την στιγμή τα βασικά προβλήματα με κάποια social groups είναι πως δεν υπάρχει πραγματική θεματική συζήτηση σε αυτά αλλά σωρεία spamming, chatting και off topic content, στοιχεία που παραβιάζουν τους κανόνες του anime.gr και που δεν επιτρέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ, είτε στο main forum body, είτε σε social groups.
Ειδικά για το θέμα του chatting, το μόνο μέσω διεκπεραίωσης του ανάμεσα στα μέλη είναι και παραμένει το IRC κανάλι μας, όπως φυσικά και τα ιδιωτικά chatting sessions μέσω MSN. Τα s groups ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για αυτόν το λόγο. Και πολύ σύντομα θα σταματήσουν να λειτουργούν καθ αυτόν τον τρόπο.
Βασικό λάθος αλλά και πρόβλημα στην όλη εξίσωση είναι πως η ομάδα του anime.gr απέτυχε να αναδείξει και να προωθήσει ενδεδειγμένο πλαίσιο συμπεριφοράς για αυτό το τμήμα της κοινότητας. Υποθέσαμε πως απλά η υπενθύμιση των κανόνων του forum μας (οι οποίοι όπως έχει πλειστάκις αναφερθεί ισχύουν για όλο το site) θα ήταν αρκετή για την λειτουργία αυτού του νέου και συμπληρωματικού μέσου επικοινωνίας που τόσο καιρό περιμέναμε να εγκαταστήσουμε στο forum. Υποθέσαμε λάθος.
Stay tuned για περισσότερες εξελίξεις, αυτή την στιγμή δουλεύουμε για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να καταργηθούν τα social groups σαν τμήμα της κοινότητας, ή να καταργηθούν συγκεκριμένα groups εν ονόματι της οιασδήποτε παραβατικής (ή υποθετικά παραβατικής) συμπεριφοράς.
ΕΚΤΟΣ αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί ή/και επιδεινωθεί.
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...
Με ενοχλει καπως το οτι στα Recent Threads στην Κεντρικη Σελιδα του Site δεν φενετε πια ο δημιουργος του Thread και σε ποιο Forum ανηκει...
Το 1ο οχι τρομερα να πω την αληθεια αλλα το 2ο{δεν θυμαμαι βασικα αν υπηρχε προηγουμενως αλλα αφαιρεθηκε} το θεωρω αρκετα χρησιμο και ειναι λιγο ενοχλητικο οταν θες να πας σε ενα διαφορετικο Thread αλλα του ιδιου Forum να πρεπει να καθεσε να το ψαχνεις,ενω αν αναφεροταν και το Forum μαζι με το Thread θα βρισκοταν πιο ευκολα...
Anw,οχι τρομερο προβλημα,επιβιωνω και με αυτο εννοειται,απλα ειπα να το αναφερω...
Noted, thanks for the feedback. Νομίζω πάντως πως αφενός είναι πιο συμμαζεμένο το recent post box έτσι, αφετέρου το ίδιο το όνομα του thread (πρώτη γραμμή) είναι εκδηλωτικό της θεματολογίας του τις περισσότερες φορές...