Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1276 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 19:07

Εμένα αντίθετα, με ενοχλούν οι ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες όσον αφορούν τα greeklish. Πάντα γράφω ελληνικά (και νομίζω πως απο ορθογραφία δεν έχω πρόβλημα) αλλά είναι σπαστικό να γράφω ελληνικά κι όταν πάω να αλλάξω σελίδα να το έχω ξεχάσει και να γράφω "ςςς.γοογλε" -_- . Βέβαια απ'οτι έχω δει, έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί για αυτό το θέμα που η άποψη μου δεν θα αλλάξει κάτι. Τώρα όσον αφορά τα groups... Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις που παίζονται...

Για το θέμα των greeklish νομίζω ότι το να πατήσεις shift+alt 3-4 φορές μέσα στο κείμενό σου δεν πρόκειται να σε βλάψει, ίσα ίσα που βοηθάει να γράφεις γρηγορότερα (με τον ίδιο τρόπο που βοηθάνε οι τόνοι να γράφεις γρηγορότερα)...
Posted Image

Δυστυχώς, αυτό που βλέπω αντίθετα τελευταία είναι μέλη που ποστάρουν σε profiles, groups κτλ σε greeklish, λες και οι κανόνες του forum μας είναι "περιορισμένης ευθύνης" και ισχύουν μόνο για τα threads...:uhh:

Για το θέμα των social groups, σου παραθέτω απάντηση μου σε συμφορουμίτρια για να δεις περίπου τι παίζεται αυτή την στιγμή...

Καλημέρες. :drink:

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, το διάβασα προσεκτικά.

Αυτή την στιγμή τα βασικά προβλήματα με κάποια social groups είναι πως δεν υπάρχει πραγματική θεματική συζήτηση σε αυτά αλλά σωρεία spamming, chatting και off topic content, στοιχεία που παραβιάζουν τους κανόνες του anime.gr και που δεν επιτρέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ, είτε στο main forum body, είτε σε social groups.

Ειδικά για το θέμα του chatting, το μόνο μέσω διεκπεραίωσης του ανάμεσα στα μέλη είναι και παραμένει το IRC κανάλι μας, όπως φυσικά και τα ιδιωτικά chatting sessions μέσω MSN. Τα s groups ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για αυτόν το λόγο. Και πολύ σύντομα θα σταματήσουν να λειτουργούν καθ αυτόν τον τρόπο.

Βασικό λάθος αλλά και πρόβλημα στην όλη εξίσωση είναι πως η ομάδα του anime.gr απέτυχε να αναδείξει και να προωθήσει ενδεδειγμένο πλαίσιο συμπεριφοράς για αυτό το τμήμα της κοινότητας. Υποθέσαμε πως απλά η υπενθύμιση των κανόνων του forum μας (οι οποίοι όπως έχει πλειστάκις αναφερθεί ισχύουν για όλο το site) θα ήταν αρκετή για την λειτουργία αυτού του νέου και συμπληρωματικού μέσου επικοινωνίας που τόσο καιρό περιμέναμε να εγκαταστήσουμε στο forum. Υποθέσαμε λάθος.

Stay tuned για περισσότερες εξελίξεις, αυτή την στιγμή δουλεύουμε για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να καταργηθούν τα social groups σαν τμήμα της κοινότητας, ή να καταργηθούν συγκεκριμένα groups εν ονόματι της οιασδήποτε παραβατικής (ή υποθετικά παραβατικής) συμπεριφοράς.

ΕΚΤΟΣ αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί ή/και επιδεινωθεί.

Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...:nod2:

Με ενοχλει καπως το οτι στα Recent Threads στην Κεντρικη Σελιδα του Site δεν φενετε πια ο δημιουργος του Thread και σε ποιο Forum ανηκει...

Το 1ο οχι τρομερα να πω την αληθεια αλλα το 2ο{δεν θυμαμαι βασικα αν υπηρχε προηγουμενως αλλα αφαιρεθηκε} το θεωρω αρκετα χρησιμο και ειναι λιγο ενοχλητικο οταν θες να πας σε ενα διαφορετικο Thread αλλα του ιδιου Forum να πρεπει να καθεσε να το ψαχνεις,ενω αν αναφεροταν και το Forum μαζι με το Thread θα βρισκοταν πιο ευκολα...

Anw,οχι τρομερο προβλημα,επιβιωνω και με αυτο εννοειται,απλα ειπα να το αναφερω...;)

Noted, thanks for the feedback. Νομίζω πάντως
πως αφενός είναι πιο συμμαζεμένο το recent post box έτσι, αφετέρου το ίδιο το όνομα του thread (πρώτη γραμμή) είναι εκδηλωτικό της θεματολογίας του τις περισσότερες φορές...Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1277 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 19:26

Σχετικα με το IRC καναλι θα μπορουσε μηπως να βγει ενα how to η που το βρισκουμε γιατι το ακουω απο πολλα μελη αλλα δεν εχω βρει καποιον να μου εξηγησει τι ειναι και πως το χρησιμοποιουμε....

#1278 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 19:36

1. Use Firefox.

2. Install this.

3. Click here (it's in my signature, too).

4. ...

5. PROFIT!

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1279 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 18:51

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι,υπαρχει προβλημα με τα rep στο site??

Γιατι προσπαθησα μια χτες και μια σημερα να δωσω,σε διαφορετικα ατομα,αλλα δεν μ'αφηνει...δλδ δεν μου το στελνει και ηθελα να ξερω αν ειναι δικο μου προβλημα ή γενικο:P

{ελπιζω να μην εγκαστεστησα τπτ λαθος με τον firefox δλδ!}

#1280 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 18:59

Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στο rep system.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1281 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:12

Εγώ θέλω να πρωτείνω (όχι οτι είναι αναγκαίο ή με ενοχλεί ιδιαίτερα) αν βάζατε κάποιο άλλο theme στο forum? Κάτι πιο σχετικό με anime :hmmm:

#1282 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 11:17

• με ενοχλεί που από το πρωί έχω βάλει ήδη τρεις υπογραφές σε spoiler γιατί περνάνε το ύψος βάσει κανόνων. Ή μας γράφετε στα καλαμπαλίκια σας ή θέλετε πυρηνική εξίσωση για να κατανοήσετε πλήρως τι σημάινει ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 250 px
  • με ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν ή δε θέλουν να καταλάβουν ότι τα social groups και τα visitor messages είναι ΜΕΣΑ στο anime.gr. Το οποίο σημαίνει [ω τι έκπληξη!] ότι και εκεί ισχύουν οι κανόνες περί greeklish, spamming, useless chit chat κλπ.
  • και γενικώς με ενοχλεί ότι με το Login μου στο anime.gr πρεπει να ψάξω να δω τι χαζομάρες έχουν γίνει πάλι όσο ήμουν εκτός και όχι να μπαίνω και να συζητάω/ποστάρω για τα anime που βλέπω ή θέλω να δω

εδιτ... 4 υπογραφές

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 25 Αύγουστος 2008 - 11:22

#1283 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:29

Εγώ θέλω να πρωτείνω (όχι οτι είναι αναγκαίο ή με ενοχλεί ιδιαίτερα) αν βάζατε κάποιο άλλο theme στο forum? Κάτι πιο σχετικό με anime :hmmm:

like your sig?
what do you mean more themes? do you know how to make them?
we already have mor themes than we need.

go sponis go sponis go sponis

#1284 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 22:00

Κανενα σχολιο..

#1285 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 14:50

και με τα profile messages δεν υπαρχει προβλημα? εχω αφησει ενα tab να προσπαθει να ποσταρει (posting message - please wait ) εδω και 2 μερες but no luck ;)

edit: thx heli μου το ειπαν και τα παιδια στο irc, ελπιζω να μη το δει συντομα ο kenny ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 27 Αύγουστος 2008 - 14:56

#1286 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 14:53

και με τα profile messages δεν υπαρχει προβλημα? εχω αφησει ενα tab να προσπαθει να ποσταρει (posting message - please wait ) εδω και 2 μερες but no luck ;)

Πατα μια φορα ακομα ενω λεει please wait:wis:

#1287 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:36

Να πω πως όταν έχω το Voodoo ή το Predator σαν skins, δε μπορώ να βρω τα downloads!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1288 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 14:58

λοιπον απλα θα τα πω για να ξαλαφρωσω και δεν θελω σχολια
1)οπως οολοι μου την δινει που δεν μπορω να γραψω greeklish.αν και εχω ρωτησει παλια η απαντηση κατα την αποψη μου ειναι
Spoiler:
ας πουμε ακατανοητη(?).και δεν μαλωνει βεβαια κανεις με το αγγλικο ερωτηματικο που χρησιμοποιουν ολοι.παραξενο ε???
2)μου την σπαει καποια ατομα που ψαχνουν για καβγα εκει που δεν υπαρχει(δεν θελω να αναφερω ονομα )
Spoiler:

3)μου την σπαει που καποια ατομα παρεξηγιουνται πολυ ευκολα και δεν ανεχονται τις βλακειες
Spoiler:

4)obviously,καποιοι γραφουν με κεφαλαια οχι για να φωναξουν αλλα για να δειξουν ενθουσιασμο,ή να τονισουν κατι.αν ειναι δυνατον!Σε λιγο δεν θα μπορουμε να γραφουμε χωρις να βαζουμε τονους και σημεια στηξης.
5)θα ηθελα να εμπαιναν στο προφιλ παραπανω απο ενα βιντεο
αχχχχχ ξαλαφρωσααααα:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1289 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 15:18

Με ενοχλεί που κάποιοι κοιτάνε το δέντρο και χάνουνε το δάσος... ->?
Με ενοχλεί τώρα που πήρα το δίπλωμα οδήγησης και δεν μπορώ να περάσω με κόκκινο φανάρι ενώ δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο τριγύρω.
Με ενοχλεί να πηγαίνω σε καφετέρια και να καπνίζει κάποιος (είτε είναι από την παρέα μου ή όχι) και να έρχεται ο καπνός επάνω μου ή απλά να τον μυρίζω.
Με ενοχλεί που βλέπω τα ίδια και τα ίδια παράπονα εδώ και 1,5 χρόνο που βρίσκομαι στο anime.gr.

Και για να μην πείτε ότι βγαίνω off topic,
όταν πήγα να βγάλω το δίπλωμα οδήγησης κανείς δεν με ανάγκασε να πάω αλλά από την στιγμή που πήγα έπρεπε να αποδεχτώ και να τηρήσω τον Κ.Ο.Κ.,
όταν πάω σε καφετέρια και δεν απαγορεύεται το κάπνισμα τότε καλά να πάθω,
όταν γράφτηκα στο anime.gr διάβασα τους κανόνες και φρόντισα να μην τους παραβώ,
έτσι το να διαμαρτυρηθώ στο υπουργείο συγκοινωνιών για τον Κ.Ο.Κ. δεν πρόκειται να καταφέρω να τον αλλάξω, το να διαμαρτυρηθώ σε δημόσιο χώρο για το κάπνισα ενώ δεν απαγορεύεται (τουλάχιστον ακόμη) δεν πρόκειται να αναγκαστεί ο άλλος να μην καπνίσει, το να διαμαρτυρηθώ στο anime.gr για κάποιον κανόνα, δεν πρόκειται να τον αλλάξω πόσο μάλιστα όταν τα ίδια τα μέλη έχουν στο παρελθόν ψηφίσει για την δημιουργία του.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1290 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 15:20

Ρε παιδακια μου, παρακαλω, ελεος....
Γραφετε περισσοτερο εδω παρα στο τι μ'αρεσει σε αυτο το φορουμ.... γραψτε κι εκει κατι, να ευχαριστησετε και λιγο τους καημενους mod...:smokingg:
(Εξαιρουνται εκεινοι που λενε για τα διαφορα λειτουργικα προβληματα του φορουμ, ωστε να μην παρεξηγηθω...... γιατι απ'οτι φαινεται ευκολα πιανεσαι στα διχτυα της παρεξηγησης)

Iωαννα, αν σε νευριαζει καποιος απο δω, απλα μην του δινεις καθολου σημασια.... δεν θα σου γκρεμισει το σπιτι κιολας.
Εδω περα ολοι στη πλακα ειμαστε.
Κι αμαν πια με τα greeklish, το ειπανε κι οι mods, το λενε φωναχτα κι οι κανονες.
Αν δεν θελετε, μην μπαινετε εδω. Ειναι τοσο απλο. Εδω περα μπηκαμε για να συζητησουμε για ανιμε, οχι να σκοτωθουμε και να κατηγορουμε τον εναν και τον αλλον λογω ''δηθεν'' παρεξηγησεων.... Κριμα δεν ειναι?? Λιγο ελεος.....:deadga6:

Ζητω συγχωρεση απο τους mods/admins για το off topic αλλα επρεπε να μιλησω κι εγω. Δεν μπορουσα αλλο.:bahhh: