Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#841 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 May 2008 - 18:58

για τον ιδιο λογο που δεν εχουμε account με τα πραγματικα μας ονοματα. για το βιτσιο, και τα γουστα μας

OBJECTION! Ο λογος δεν μπορει να ειναι ο ιδιος, αφου με το να γραψει κανεις το πραγματικο του ονομα δεν κερδιζει απολυτως τιποτα, ενω με το να γραψει την πραγματικη του τοποθεσια κερδιζει κατι (πιθανες παρεες).
Posted Image

#842 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 13 May 2008 - 20:26

OBJECTION! Ο λογος δεν μπορει να ειναι ο ιδιος, αφου με το να γραψει κανεις το πραγματικο του ονομα δεν κερδιζει απολυτως τιποτα, ενω με το να γραψει την πραγματικη του τοποθεσια κερδιζει κατι (πιθανες παρεες).

και πιθανούς πρήχτες

Posted Image

#843 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 13 May 2008 - 22:17

και χέρι με χέρι ADN.

#844 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 May 2008 - 22:28

anyway,ετσι κα ιαλλιως απο ενα σημειο και μετα μαθαινουμε στο περιπου που μενουν οι αλλοι, και στο κατω κατω, αυτοι που εχουν ορεξη και διαθεση να γνωριστουν με τους συμφορουμιτες τους ερχονται στα meetings και στα animeparties. καθολου ειρωινικα, και τι καταλαβαμε που μαθαμε που μενει ο Kenny?

οποτε το θεωρω λιγο υπερβολικο. και για τα ADN οσοι ειναι στην ιδια πολη απο οσο ξερω χερι-χερι τα ανταλλαζουν.

κανα αλλο επιχειρημα?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#845 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 13 May 2008 - 22:41

Χμμμμ γιατι δεν έχουμε shoutbox?αυτό μου τη σπάει όλα τα άλλα ειναι οκ!
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#846 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 May 2008 - 22:42

black hole >>>> shoutbox

Posted Image

Spoiler: &#33909

#847 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 May 2008 - 22:46

anyway,ετσι κα ιαλλιως απο ενα σημειο και μετα μαθαινουμε στο περιπου που μενουν οι αλλοι, και στο κατω κατω, αυτοι που εχουν ορεξη και διαθεση να γνωριστουν με τους συμφορουμιτες τους ερχονται στα meetings και στα animeparties. καθολου ειρωινικα, και τι καταλαβαμε που μαθαμε που μενει ο Kenny?

Την καταλαβαίνω την πίκρα σου που δεν με έχεις συναντήσει ακόμα. :kakaka: Πάντως, ορισμένοι συμforumίτες με έχουν δει (Eri, Ayu, L, digitaltracker, exxe κ.α.). Απλά τις περισσότερες φορές δεν βολεύει να έρθω στο meeting.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#848 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 May 2008 - 22:48

http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/3400-%C8%E1-%DD%F0%F1%E5%F0%E5-%ED%E1-%DD%F7%EF%F5%EC%E5-shoutbox-%D8%E7%F6%DF%F3%F4%E5-%E5%E4%FE.html

E5VV38U.jpg

#849 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 May 2008 - 22:48

αν το ήξερα θα σε ειχα βγάλει φωτό εκεινη τη μέρα.

#850 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 May 2008 - 22:51

αμαν ωρε, πως κανετε ετσι? παραδειγμα εφερα, το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο. εξαλλου εκει που μενεισ συχναζω για καφε, οποτε που θα μου πας , θα σε ξετρυπωσω:hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#851 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 May 2008 - 00:21

Εμένα απ' την άλλη μου τη δίνει που δεν έχουν όλοι πότε είναι τα γενεθλιά τους και μετά έχουν παράπονο που δεν τους λέμε και χρόνια πολλά.
Posted Image

#852 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 14 May 2008 - 09:58

Εμένα απ' την άλλη μου τη δίνει που δεν έχουν όλοι πότε είναι τα γενεθλιά τους και μετά έχουν παράπονο που δεν τους λέμε και χρόνια πολλά.

αχαχαχαχαχα χα χ α χα χα χα χ α χα χα...ΕΛΕΟΟΟΟΣ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...τα σπασε κεκεκεκε...ελεος εχει γινει τετοιο σκηνικο???

ενα παραπονο εχω...οτι εχω γινει forum addicted και εκοψα το l2:emptyonexg1:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#853 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 May 2008 - 10:30

ενα παραπονο εχω...οτι εχω γινει forum addicted και εκοψα το l2:emptyonexg1:

Εμενα παλι αυτο το forum με γλιτωσε απο τα 28Ε τον 2μηνο:wooi2:

#854 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 14 May 2008 - 10:34

Εμενα παλι αυτο το forum με γλιτωσε απο τα 28Ε τον 2μηνο:wooi2:

μηπως να επρεπε να αγοραζουμε το ακαουντ με λεφτα..να βγαλουν και οι ανθρωποι κανα φραγκο...που ξημερωβραδιαζονται για μας...και εμεις τισ κανουμε την ζωη τους δυσκολη...
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#855 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 May 2008 - 10:35

Μας φτάνει να κόψετε το spam (όπως αυτή τη στιγμή :terror2:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||