Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#601 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 17:04

αν είναι να καw για να τns καταλαβαίνω μια χαρά είμαι όπως είμαι.
δεν φτάνει που βιάζουμε την ελληνική ας μιλάμε και σαν τα μογγολάκια του 4 chan τώρα.

λες κ εχουμε καμια υποχρέωση απέναντι στη γλώσσα 3ερωγω, θα τη βιαζουμε οσο γουστάρουμε.

what is lurk?

lurk moar. :wooi2:

#602 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 17:09

e τότε να γράφουμε με gr33klish

#603 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 17:31

Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά μου την σπάει
1) Ο τρόπος που γράφουν η lucy br και η yami chan sorry but i don't get what u say τι είναι όλα αυτά τα εμότικον και τα διεγραμμένα δεν το πιάνω keep it simple να συννενοηθούμε

εφοσον καταλαβαινουμε η μια την αλλη,i don't see the problem :nosey:
this is the interwebs...so yeah...lurk moar :pp
it helps :P
you can always ignore us if you can't understand :33

#604 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 17:41

0k 1 'v3 b3£13v3Ð th4t f0rµm 1$ 4b0µt (0mmµn1(4t10n m¥ b4Ð k33p µp... 1gn0r4n(3 ftw

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#605 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 18:16

Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά μου την σπάει
1) Ο τρόπος που γράφουν η lucy br και η yami chan sorry but i don't get what u say τι είναι όλα αυτά τα εμότικον και τα διεγραμμένα δεν το πιάνω keep it simple να συννενοηθούμε

δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο πια να καταλαβεις το τι λεμε...
δεν επικοινωνουμε και με αρχαια αιγυπτιακα ιδεογραμματα..
if you take a "walk" in other forums you'll see that's pretty much how the vast majority speaks..
even in this forum there are much more people who have used this kind of netspeak...

αν είναι να καw για να τns καταλαβαίνω μια χαρά είμαι όπως είμαι.
δεν φτάνει που βιάζουμε την ελληνική ας μιλάμε και σαν τα μογγολάκια του 4 chan τώρα.

pardon me αλλα δεν ειναι οτι εχουμε εφευρει αποκλειστικη διαλεκτο πια..
τοσος κοσμος εδω μεσα που (τουλαχιστον θελω να ελπιζω οτι) καταλαβαινει αυτα που λεμε κι αυτοι καμμενοι ειναι?

and believe it or not i've never ever in my life visited 4chan...
this kind of talk is literally all over the internet..
just because not everybody is accustomed with it, it doesn't mean it's an alien life form or something...

εφοσον καταλαβαινουμε η μια την αλλη,i don't see the problem :nosey:
this is the interwebs...so yeah...lurk moar :pp
it helps :P
you can always ignore us if you can't understand :33

^what she said
and ffs it's not like we're talking like this in every single post...

DO lurk moar...

0k 1 'v3 b3£13v3Ð th4t f0rµm 1$ 4b0µt (0mmµn1(4t10n m¥ b4Ð k33p µp... 1gn0r4n(3 ftw

it IS about communication...
if it's not why did we even join in the first place??

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#606 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 18:29

λοιπόν για να το λήγουμε μιλήστε όπως θέλετε εγώ είπα απλά ότι δεν το καταλαβαίνω είμαι n00b τι να κάνω... και όταν δεν καταλαβαίνω ενοχλόυμε that's all folks... τώρα περί άλιεν και καμμένων και 4chan (ούτε ξέρω τι είναι) και τέτοια δες το νούμερο 2 σε τι με ενοχλεί... δεν τα είπα για να χαλαστεί κανεις τα είπα απλά γιατι ήθελα...

|<€€p 7@£|<¡|\|9 @§ ¥0µ p£€@§€þ ¡ þ0|\|'7 ß07|-|€|2 ßµ7 |<€€p ¡|\| |\/|¡|\|þ 7|-|@7 §0|\/|€ß0þ¥ þ0|\|'7 9€7 ¥0µ... çµ ¡|\| ƒ0|2µ|\/|§

#607 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 22:24

με ονομα otakusan7 οφείλεις να μάθεις τι ειναι το 4chan πάντως.

#608 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 02:45

τι λέτε ρε παιδιά?

επειδή είμαι γραμμένος στο anime.gr θα πρέπει να ξέρω και το 4chan και το πως μιλάει ο καθένας ανά την υφήλιο για να καταλάβω δύο γραμμές ποστ;

έχουμε χάσει το μέτρο και το χιλιόμετρο μου φαίνεται...

και ναι , τα ποστ της γιαμι κ της λουσυ τα προσπερνάω αφού δεν είμαι "ικανός" να τα αποκρυπτογραφήσω... αλλά μην πάτε να μου περάσετε ότι αυτός είναι ο σωστός και μοντέρνος τρόπος γραφής γιατί τότε είμαστε οπισθοδρομικοί που δεν επιτρέπουμε τα greeklish...

#609 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 10:21

Δεν καταλαβαινω γιατι κολλησατε ρε παιδια με το 4chan:yawn2:
Ουτε εγω εχω μπει ποτε για να lurkαρω αλλα τα περισσοτερα απο αυτα που γραφουν οι κοπελες τα καταλαβαινω.Οπως ειπαν δεν ειναι και ιδεογραμματα,συνηθως στα αγγλικα γραφουν,με strikethrough γραφη (λογικα αυτο σημαινει οτι λενε κατι χαμηλοφωνα) και self-explanatory emoticons.Που ακριβως ειναι η δυσκολια?Στο να καταλαβεις τα αγγλικα?Στο να καταλαβεις τι σημαινει αυτο ''*Ο*'' ?

ΥΓ.Με ενα διλεπτο google search βρηκα αυτο.Σε περιπτωση που καποιος θελει να αποκρυπτογραφησει την γλωσσα της yami και της Lucy.

Edit:Αλλη μια λιστα και ενα ενδιαφερον αρθρο πανω στο θεμα.

#610 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 13:31

ε δεν είναι λίγο παράλογο για να καταλάβω κάποιος τι λέει να ανοίγω references και να έχω αποστηθίσει ότι smiley κυκλοφορεί στο νετ;

#611 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 18:31

κοιταξτε εδω θα συμφωνησω και εγω με το θειο.

Προσωπικα δε με πολυ πειραζει ο τροπος που γραφουν τα κοριτσια αλλα αρκετες φορες μονο που βλεπω τις γραμμες και τα διαφορα ( e-talk παρολο που γνωριζω αρκετα πολλα δε τα ξερω) και ιδιατερα αμα αναφερονται σε καποιο δικο τους θεμα ε τα προσπερναω τα post απο το να κατσω να καταλαβω τι λενε.

Το θεμα ειναι οτι αμα αρκετα ατομα αρχιζουν και γραφουν με παρομοιο τροπο η χειροτερα ακομα που δε χρησιμοποιει ας πουμε το ιδιο συστημα με των κοριτσιων ε καποια στιγμη θα γινουμε βαβυλωνα εδω μεσα.

Πιστευω οτι αμα τα κοριτσια κανουν λιγο πιο απλο το γραψιμο τους, και οσοι τους ενοχλει το γραψιμο γινουν λιγο πιο ανεκτικοι, θα βρεθει μεση οδος.

ps. και οσο που λετε για το lurk more για να καταλαβαινουμε γνωριζω αρκετες e- argo αλλα και εγω δε καταλαινω αρκετα και δε προκειται με τη καμια να κανω περισσοτερο Lurking ( ηδη χανω αρκετο χρονο και δεν εχω και καμια ορεξη ;) )

ps2. οσο για τη μεση οδο εννοω για να μη τσακωθουνε, η να κρατανε αρνητικη σταση απεναντι σε καποιον/α αλλο/η.

#612 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:36

Ανεκτικός είμαι προσωπικά δεν ζήτησα να αλλάξουν τρόπο που γράφουν απλά είπα δεν καταλαβαίνω...

#613 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:08

sorry το βρίσκω τραγικό να μιλάνε έτσι επειδή μιλάνε έτσι και τα άλλα αμερικανακιά στα διάφορα φόρουμ.

τώρα από εκεί και πέρα ας γράφουν όπως θέλουν απλά το βρίσκω αγενές να γράφουν σε ελληνικό φόρουμ έτσι, όπως άλλοι βρίσκουν αγενές που την λέω σε όλους.

και σιγά μη κάνω Lurk για να αποκρυπτογραφήσω γλώσσα φτιαγμένη από e-nird with no real life.

#614 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:11

You're pushing your luck... τέτοια λέγε και θ' αρχίσω να γράφω σε binary. :stubborn:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#615 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:13

Ρε παιδια απο την στιγμη που δεν απευθυνονται σε εμας και μιλανε μεταξυ τους δεν καταλαβαινω το προβλημα.Δειτε το σαν ενα pm που απλα ξερουμε οτι εχει σταλθει:wooi2:

Ρε συ eri μηπως εισαι και λιγο υπερβολικη?