Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#346 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 04:00

Λοιπόν θα το ξαναπώ:
Αν θέλετε να κάνετε κουβέντα γενικότερα περί greeklish και απαγόρευσής τους στα περισσότερα ελληνικά forum, ανοίξτε κάποιο νέο θέμα και αναλύστε το όσο θέλετε και οι 2 πλευρές. Τουλάχιστον μην καταστρέφετε το forum feedback, που ως τέτοιο λειτουργεί αυτό το thread.
Να καταλάβετε πως άλλο πράμα είναι το forum feedback, που λέμε τι μας τη σπάει και άντε 1-2 προτάσεις πάνω σε αυτό και άλλο αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο, που μετατράπηκε σε μια φιλοσοφική κουβέντα γύρω από 1 θέμα, που στο τέλος καταντάει κυρίως κουραστικό για όλους.
Χώρια ίσως, που κάποιο παιδί θα πει κάτι που του τη σπάει και να αποδειχθεί ίσως σοβαρό (να αποδειχθεί τελικά ότι είναι πρόβλημα του κώδικα του site πχ) και μέσα σε όλο αυτό, κάπου να χαθεί....

Οπότε Toxa από την απάντησή σου μάλλον δεν κατάλαβες τπτ από όσα έγραφα, αλλά τες πα! Αν θες την άποψή μου επί των greeklish, δεν με νοιάζει αν σε κάποιο forum επιτρέπονται ή όχι τα greeklish. Παρόλα αυτά σέβομαι αν κάτι τέτοιο ισχύει. Βέβαια ίσως και να είχα ψηφίσει και υπέρ της κατάργησης, καθώς σε μεγάλα posts, απλώς από 1 γραμμή και πέρα έχανα τον μπούσουλα και το παράταγα!

Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις κάτι άσχετο να πω. Απλά αν κάποιος μας επιτεθεί, ας κοιτάξουμε μπας και καλά μας έκανε στην τελική και να μην κλαιγόμαστε τάχα της, τάχα της...

Στο θέμα:
Εμένα πάντως το μόνο πράμα που μου την σπάει στο anime.gr, είναι μια υπέρμετρη ανοχή που δείχνουν οι υπεύθυνοι σε άτομα, τα οποία αποδεδειγμένα δημιουργούν προβλήματα*** με τη συμπεριφορά τους (οι 2 γνωστές παλιές περιπτώσεις που ανέφερα πριν). Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν και σαν νταντάδες, λες και πρόκειται περί χαζών ή μωρών, που περιμένουν το γλυφιτζουράκι τους, αν κάνουν το σωστό! Και αυτός είναι ο κύριος λόγος (εκτός από το γεγονός ότι έχω σχεδόν μηδενικό ελεύθερο χρόνο), που με κάνει όποτε θέλω, να το σκέφτομαι αν θα ποστάρω ή όχι.

(βέβαια στα @@ θα μου απαντήσετε αλλά τες πα :emptyonexg1: )

*** στο περίπου και γύρω γύρω κάτι σαν αυτό που είπε πιο πριν και ο odin

#347 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 04:12

βασικα .... ^^ ειναι αστειο που την συγκεκριμενη σηζητηση την χεκινησα πριν 5 σελιδες ...ενταξει τορα η φαση για τα ελληνικα που εχουν γινει κατι το αναγκαστικο υπαρχει λυση απλα οποιος δεν γουσταρει μην ειναι πολυ active i κατι τετοιο ... ετσι και αλλιως οι μισες πιπες που λεγονται εδω μεσα κ ιστοριες οι μισοι δεν θα τα λεγαν(απο κοντα) ... απλα τα λενε μεσω του χαζου κουτιου που χρεισιμοποιουμε....απλα εμενα κατι τι γνωμη μου ο κανονας για απαγορευση των greeklish ειναι χαζος και απλα δεν χερω τι παιχτηκε στο Poll(πσηφοφορια) αλλα δεν προκειται να εμπιστευτω οτι ετσι εγινε η κατι τετοιο ...( μπορει ν ακουγεται χαζο αλλα ) την εξουσια* αυτου του forum dn την χερω ....
οι λυσεις ειναι πολλες ... ο καθενας οπως την βρισκει αλλα απο τι φενεται ειναι αναγκαστικο πρως το παρον

why we dont make a new poll?
να επιτρεπεται η χρηση greeklish? Ναι ή Οχι

ετσι και αλλιως απο την τελευταια φορα που εγινε το poll εχουν ερ8ει και αλλα μελη

πολυ καλη ιδεα ....

και κατι αλλο αυτο με την φραση "γιατι το λεν οι κανονες" δλδ οπως εχετε δωσει παραδειγματα ....στα προιγουμενα ποστ ολες οι κοινωνιες εχουν κανονες και κατι τετοια ....

στα 15 σας οταν η μανα σας ελεγε ελα στις 11 και εσι κσενυχτουσες δεν εσπαζες τον κανονα ? ^^
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#348 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 09:02

Στο φορουμ γραφονται συνεχεια καινουργια μελη. Δηλαδη καθε τρεις και λιγο θα πρεπει να κανουμε δημοψηφισμα για το κατα ποσο σας αρεσουν οι κανονες του φορουμ? Το βρισκετε λογικο αυτο?

Αυτο το φορουμ δεν ειναι μια δημοσια παιδικη χαρα. Καποιοι πληρωνουν λεφτα για να το τρεχουν, και ξοδευουν πολλες ωρες απο τη ζωη τους για να το συντηρουν. Αυτοι οι ανθρωποι δημιουργησαν μια κοινοτητα, μια λεσχη, και εχουν καθε δικαιωμα να θεσουν τους κανονες τους οποιους πρεπει να σεβομαστε για να ειμαστε μελη αυτης της κοινοτητας. Αυτοι οι κανονες δεν ειναι ανοικτοι προς αμφισβητηση. Δεκτες οι εναλακτικες προτασεις, αλλα ως εκει. Στο χερι αυτων των ανθρωπων ειναι να τις αποδεκτουν η οχι.

Η συζητηση τις τελευταιες σελιδες ειναι τελειως ασκοπη. Το θεμα εχει ηδη συζητηθει στο παρελθον. Το συγκεκριμενο θεμα εχει ηδη ληξει. Δεν ειναι οτι καποιοι ειμαστε απολυτοι, απλα βλεπουμε οτι η συζητηση δεν οδηγει πουθενα. Δεν εχετε προτεινει κατι εναλακτικο, απλα αντιδρατε στους κανονες για χαρη της αντιδρασης και μονο.

Αν σας αρεσουν αυτες οι συζητησεις, τοτε γραφτειτε σε καμια σχολη φιλοσοφιας. Μην χαλατε ασκοπα αυτο το thread.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#349 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 09:30

Καταρχας Tsouf, πιστευω οτι και λιγη ευπρεπεια δεν βλαπτει (αυτο φυσικα παει για ολους μας και οχι μονο για σενα), σε αυτα που γραφουμε σε ενα topic που το διαβαζουν ολοι. Κατι που επισης δεν βλαπτει, ειναι τα λογικα επιχειρηματα και η γραφη με συνοχη.
Επισης εξηγησε μου γιατι θεωρεις οτι τα ελληνικα ειναι κατι το "αναγκαστικο".
Γιατι ειναι "εξαναγκασμος" το να γραφεις σε μια τοσο ομορφη και πλουσια γλωσσα, η οποια ολως τυχαιως εχει δωσει τις βασεις για ενα διολου ευκαταφρονητο τμημα του αγγλικου λεξιλογιου? Γιατι ενω εχεις την τυχη να κατεχεις ενα τοσο καλα δομημενο λεκτικο "εργαλειο", πεισματικα επιμενεις να θελεις να "φτωχυνεις" τις γνωσεις σου?
Προσωπικα νιωθω περηφανος που μπορω να μπαινω σε ενα forum και γραφω στα ελληνικα. Και πριν χαρακτηριστω ακροδεξιος και φασιστας για τις αποψεις μου, να τονισω οτι νιωθω τοσο περηφανος οσο και ο Ιαπωνας, ο Γερμανος ή ο Γαλλος, ή οποιοσδηποτε αλλος για την μητρικη του γλωσσα.

Το να προσπαθουμε να χασουμε την εθνικη μας ταυτοτητα στο βωμο της γρηγορης πληκτρολογησης και μιας πεπερασμενης δυσαρεστης συνηθειας, δεν ειναι διευκολυνση, ειναι καταντια...
Δεν θα αναλυσω -και εγω- το γεγονος οτι ειναι κανονας, αλλα θα σταθω στο γεγονος οτι αμφισβητεις την διαδικασια της ψηφοφοριας. Δεν κρυβεται καποια σκοτεινη συνομωσια απο πισω. Δεν προσπαθησαμε να ανεβασουμε καποιον δικτατορα στην εξουσια με "δημοκρατικες" διαδικασιες. Απλα δοθηκε η επιλογη για το αν θα καταργηθουν τα gr33klish ή οχι. Τα εγγεγραμμενα μελη εκεινη την περιοδο, εκαναν την επιλογη τους και παρθηκε συλλογικα μια αποφαση.

Σε οσους ερχονται μετα απο ενα χρονο και κανουν παραπονα για αυτην την αποφαση, προτεινω να κανουν το εξης πειραμα.
Γραφτειτε σε ενα απο τα πολλα fora του εξωτερικου, ανοιξτε ενα καινουριο topic, ή γραψτε σε ενα ηδη υπαρχον και παραπονεθειτε για τους ηδη ισχυοντες κανονισμους. Δοκιμαστε ειτε με επιχειρηματα, ειτε με δηλωσεις τυπου "βρισκω τον ταδε κανονα χαζο", η επιλογη δικη σας.
Το μονο που ζητω ειναι μετα να ανακοινωσετε ποσο χρονικο διαστημα παραμεινατε μελη στο εν λογω forum.
Το παραπανω εννοειται οτι δεν αποτελει εμμεση απειλη και πιστευω οτι κανεις δεν θα το εκλαβει ως τετοια.

Οσο για το θεμα ξενυχτι που αναφερεις, πιστευεις πραγματικα οτι στεκει σαν σοβαρο επιχειρημα? Πιστευεις οτι ειναι αυτο που θα κανει τη διαφορα και αντι των "καταναγκαστικων" ελληνικων που γραφουμε ("προς το παρον"), θα επελθει η αλλαγη και η παλινορθωση των παλαι ποτε gr33klish?

Και για να απαντησω στο ερωτημα μου σε ενα κλιμα ακροδεξιας μισαλοδοξιας

Spoiler:

All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#350 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 13:49

κοιταχε οτι εχεις σωστα επειχηρηματα και τα σχετικα ... εχεις απολυτο δικιο ..
αλλα η φαση το με τα καινουργια μελη και τα λοιπα δεν το βρισκω σωστο.
απλα εγω πιστευω παντα οτι επρεπε να επιτρεπονται τα gr33klish για καποια ( βαζω και τον ευατο μου μεσα ) για πολλους λογους οπως
1) οχι καλη ορθογραφια ...γραμματικη
2) δεν μπορουν να γραπσουν γρηγορα στα ελληνικα , δυσκολια και καμια δεκαρια ακομα λογους ....
και το οτι νιωθω περηφανος οτι μπορω να γραφω στα ελληνικα δεν θα πω πσεματα ...
το ιδιο πραμα ειναι ετσι και αλλιως την συγκεκριμενη χωρα δεν μου αρεσει οπως και για την γλωσσα της..[προσωπικη αποπση](εαν και θα αρχισου παλι τα ιδια για αυτο αλλα τεσπα) ...και εαν εμενα αλου το ιδιο πραμα ειναι ....
οπως το βλεπει κανεις ...απλα εγω συμβιβαζομαι με αυτον τον κανονα ..και δεν γινεται τπτ σοβαρο εδω μια συζητηση γινεται ... δεν υπαρχει λογος να μην γινεται για τα καινουργια μελη . παλι μελη ειναι αυτα οπως και εαν το δεις ( υποτιθεται υπαρχει μια ισοτητα μεταξυ ανθρωπων και μελων[οτιδηποτε μελη και εαν ειναι αυτα] )

το οτι καποια ατομα παιρνανε τις ωρες τους και ξοδευουν λεφτα για αυτη την φαση μπραβο τους ... (δεν εινα ειρωνια και ας φενεται ετσι)ας θεσουν οτι κανονες θελουν δικο τους ειναι στην τελικη ...

Υ.Γ: το παραδειγμα οντως ειναι λιγο ακυρο αλλα μιας και μιλαμε για την συγκεκριμενη χωρα βλεπεις κανονες ΠΑΝΤΟΥ(απο τα ποια απλα εως μεσα στην κυβερνηση) που υποτιθεται επρεπε να τυρουνται...

#351 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:25

απλα εγω πιστευω παντα οτι επρεπε να επιτρεπονται τα gr33klish για καποια ( βαζω και τον ευατο μου μεσα ) για πολλους λογους οπως
1) οχι καλη ορθογραφια ...γραμματικη
2) δεν μπορουν να γραπσουν γρηγορα στα ελληνικα , δυσκολια και καμια δεκαρια ακομα λογους ....

Δεν θα επρεπε να συνεχιζω το θεμα αφου οσα επρεπε να ειπωθουν, ειπωθηκαν, αλλα αυτα τα σχολια μου τραβηξαν την περιεργια...

Αυτο που περιγραφεις ειναι λιγο πολυ μια ενδειξη αγνοιας των ελληνικων και δεν το λεω για σενα η για καποιον αλλο. Αλλα μια βασικη ορθογραφια και γραμματικη ειναι κατι που θα επρεπε να το εχουμε πετυχει με το τελους του δημοτικου σχολειου, σωστα? Και η εναλλακτικη λυση σε αυτο το τραγικο φαινομενο, ειναι δηλαδη τα greeklish? Μα να πεσουμε ολοι μαζι στο γκρεμο... Σε τετοιο χαλι εφτασε η παιδεια μας και δεν το πηραμε χαμπαρι?

Ειναι προσωπικη ευθυνη (σε συνδιασμο με γονεις και κρατος) να αποκτησουμε μια βασικη παιδεια. Αν εχουμε αποτυχει σε αυτο, τοτε η δυσκολια μας να συμμετεχουμε σε ενα φορουμ για τα ανιμε ειναι σιγουρα το μικροτερο κακο. Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση καποιος χρηστης να ειναι μεταναστης η γιος/κορη μεταναστη. Παλι ομως δεν δικαιολογουνται τα greeklish.. Αλλωστε ειναι υποχρεωση αυτων των ανθρωπων η σωστη εκμαθηση της ελληνικης για την ομαλη εισαγωγη τους στην ελληνικη κοινωνια.

Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο για τους admin/ιδιοκτητες αυτου του ελληνικου φορουμ οτι οι χρηστες πρεπει να κατεχουν την ελληνικη γραφη..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#352 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:36

Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ forum βρισκόμαστε, οπότε είναι λογικό να χρησιμοποιείται --και να ζητείται η χρησιμοποίησή της-- και η αντίστοιχη γραφή. Τώρα όσον αφορά την απαγόρευση των greeklish, δε μπορώ να πω πως συμφωνώ απόλυτα, αλλά εφόσον έχει υπάρξει poll για το συγκεκριμένο θέμα, τότε πάω πάσο. Άλλωστε οι mods και οι admins μπορεί να μην ικανοποιούν τους πάντες με τις αποφάσεις τους, αλλά παραμένουν mods και admins και είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει το μέρος αυτό με τους δικούς τους κανόνες και οφείλουμε να τους σεβόμαστε εφόσον θεωρούμαστε μέλη του.

Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα-- Το Evangelion thread γιατί έγινε closed?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#353 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 15:13

Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα-- Το Evangelion thread γιατί έγινε closed?

Μπορεί να πάτησα το ζώον close όταν είχα απαντήσει τελευταία....fixed...:nanteee:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#354 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 15:16

Μπορεί να πάτησα το ζώον close όταν είχα απαντήσει τελευταία....fixed...:nanteee:

Α μάλιστα! Γιατί μου φάνηκε λίγο κουλό! Arigato! :bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#355 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 17:04

Λοιπον επειδη η δεν καταλαβαινετε η δεν θελετε να καταλαβαιτε θα τα κανω νιανια

O τιτλος του threat:Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
που σημαινει ελευθερες προτασεις απο ολους....

Θεμα προς συζητηση: Η Απαγορευση των greeklish η αμα θελετε προταση πως θα ηταν καλυτερα (συμφωνα με την λογικη Χ ατομων)

Ακολουθουν επιχειρηματα: Γιατι πιστευουν τα Χ ατομα οτι οτι δεν πρεπει να καταργηθουν η γιατι θα ηταν καλυτερα αν μπορουσαμε να γραψουμε ΚΑΙ με αυτα

Ακολουθει ο αντιλογος: Οχι εχετε λαθος γιατι α) λογος β) λογος γ) λογος κτλ

Admin και Mods: Κρινουν τα απο πανω κ αμα θεωρησουν οτι τα Χ ατομα εχουν δικιο η οτι ειχαν κανει λαθος αλλαζουν τον κανονα αν οχι τον αφηνουν ως εχει..

Τα υπολοιπα δηλαδη
οτι τα Χ ατομα:
α) δεν σεβονται τον ηδη κανονα
β) μισουν τα ελληνικα
γ) Θελουν να επιβαλουν νεο κανονα
δ) αμφισβητουν τους κανονες του φορουμ κ αντιδρουν γιατι δεν γουσταρουν κανονες γενικα
ε) ανοιξαν το θεμα για αλλους λογους διαφορετικους απο αυτους που γραφω στην αρχη...
Ανηκουν στην ζωφηρη φαντασια ορισμενων
ΠΟΥΘΕΝΑ απο τις 6 σελ δεν αναφερθηκε οτιδηποτε απο αυτα... απλως μερικα ατομα ατομα Ψ εχουν μαθει να κανουν αντιλογο ειτε μειωνοντας αυτον που συζητανε ειτε βαζοντας του λογια που δεν ειπε!

Το αν το θεμα καταντησε κουραστικο ειναι αλλο θεμα αλλα κατα την γνωμη μου τα ατομα Ψ ειναι αυτα που εκαναν την συζητηση κουραστικη

Οσο για το θεμα δεν εχω τπτ παραπανω να προσθεσω αφου εχω διατυπωσει τις αποψεις μου 666 φορες....

Ευχαριστω κ με συγχωρητε που ποσταρα παλι...:gn2:

u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#356 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 19:00

@Tsouf:Συνειδητοποιεις με ποσους διαφορετικους τροπους προσβαλεις τους συνομιλητες σου με αυτα που λες?

και δεν γινεται τπτ σοβαρο εδω μια συζητηση γινεται ...

ετσι και αλλιως οι μισες πιπες που λεγονται εδω μεσα κ ιστοριες οι μισοι δεν θα τα λεγαν(απο κοντα)

Ουδεν σχολιο για τα παραπανω.

απλα εμενα κατι τι γνωμη μου ο κανονας για απαγορευση των greeklish ειναι χαζος

Χωρις επιχειρηματα,ακυρωνεις και τους mods που τον θεσπισαν αυτο τον κανονα,και ολα τα μελη που ψηφισαν υπερ.

δεν χερω τι παιχτηκε στο Poll(πσηφοφορια) αλλα δεν προκειται να εμπιστευτω οτι ετσι εγινε η κατι τετοιο ...( μπορει ν ακουγεται χαζο αλλα ) την εξουσια* αυτου του forum dn την χερω ....

Καλα,αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα.Καθεσαι απο την μια και μας προσβαλεις με το να λες οτι ''παιξαμε'' με τα αποτελεσματα και λιγο παραπανω ζητας νεο poll.Λες και αν παιξαμε με τα αποτελεσματα τοτε δεν μπορουμε να το ξανακανουμε....

Συγνωμη αν φαινομαι κακος με αυτο που θα πω,αλλα δεν σε αναγκαζει κανεις να εισαι εδω μεσα αν δεν σου αρεσει:bahhh:

Οσο για τα παιδια που εχουν διαθεση να μιλησουν σοβαρα για το ζητημα,εχω μια ερωτηση:Τι εχουν να αντιπροτεινουν αν η τωρινη κατασταση δεν τους αρεσει?Σε περιπτωση που η προταση περιλαμβανει ψηφοφορια καθε ποτε πιστευουν οτι πρεπει να γινεται ψηφοφορια για την επιβεβαιωση των κανονων?Και σε ποιους κανονες θα περιοριζεται (αν περιοριζεται) η ψηφοφορια?

#357 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 19:27

βασικα κοιτα odin ετσι οπως παει η φαση εδω περα ουτε εγω το κοβων ασχολιεμαι πολυ ... αλλα θα δειχει....

κοιταχε ολα αυτα που ειπα δεν ειναι προσβολη ειναι προσωπικη γνωμη..
εχει διαφορα
εχει γινει βαρετο ... γιατι δεν προκειται να αλλαξει κατι εγω λεω να το σταματησουμε καπου εδω γυρω

#358 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 19:31

κοιταχε ολα αυτα που ειπα δεν ειναι προσβολη ειναι προσωπικη γνωμη..
εχει διαφορα

Και αν εγω δεν παω κανεναν εδω μεσα και τους βρισω ολους, επειδη ειναι η προσωπικη μου αποψη, παει να πει οτι δεν τους προσβαλω?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#359 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 01:54

2 απλά πραγματάκια....
πρώτον: οι κανόνες δεν χρειάζεται να μένουν στάσιμοι... μπορούν και πρέπει να αλλάζουν , επειδή υπάρχει κανόνας για τα ελληνικά δεν πάει να πει οτι δεν θα πρέπει να αλλάξει..και αν υποθέσουμε οτι είναι μειοψηφία αυτοί που θέλουν τα greeklish είναι αρκετά μεγάλη μειοψηφία γι αυτό ή κάντε poll πάλι , ή επιτρέψτε και τα 2.
Υπενθυμίζω οτι προσωπικά προτιμώ τα ελληνικά αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και αυτούς που προτιμούν τα greeklish , στο φινάλε το προτιμώ από το να βλέπω τον βιασμό της ελληνικής... no offense to no one βάλτε μέσα τα μαχαίρια σας.
2ον καταλαβαίνω τους λόγους αλλά βρίσκω λίγο λογοκριτικό την απαγόρευση συζήτησης για τους Emo, η κίτρινη κάρτα πάει και προς mods και προς χρήστες του φόρουμ...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#360 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 02:04

2 απλά πραγματάκια....
πρώτον: οι κανόνες δεν χρειάζεται να μένουν στάσιμοι... μπορούν και πρέπει να αλλάζουν , επειδή υπάρχει κανόνας για τα ελληνικά δεν πάει να πει οτι δεν θα πρέπει να αλλάξει..και αν υποθέσουμε οτι είναι μειοψηφία αυτοί που θέλουν τα greeklish είναι αρκετά μεγάλη μειοψηφία γι αυτό ή κάντε poll πάλι , ή επιτρέψτε και τα 2.
Υπενθυμίζω οτι προσωπικά προτιμώ τα ελληνικά αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και αυτούς που προτιμούν τα greeklish , στο φινάλε το προτιμώ από το να βλέπω τον βιασμό της ελληνικής... no offense to no one βάλτε μέσα τα μαχαίρια σας.
2ον καταλαβαίνω τους λόγους αλλά βρίσκω λίγο λογοκριτικό την απαγόρευση συζήτησης για τους Emo, η κίτρινη κάρτα πάει και προς mods και προς χρήστες του φόρουμ...

Τα περι greeklish δεν θα τα σχολιασω καθως ειναι χιλλιοειπωμενα...
Οσο για τους εμο, εχουν κατα καιρους ανοιχτει 3-4 διαφορετικα threads και εχει ανοιξει συζητηση περι εμο σε αλλα ασχετα thread και ως τωρα ειχαμε 100% ασχημη καταληξη. Αυτο προσπαθουν να εμποδισουν οι mods...
Δημοσιευμένη  εικόνα