Αν θέλετε να κάνετε κουβέντα γενικότερα περί greeklish και απαγόρευσής τους στα περισσότερα ελληνικά forum, ανοίξτε κάποιο νέο θέμα και αναλύστε το όσο θέλετε και οι 2 πλευρές. Τουλάχιστον μην καταστρέφετε το forum feedback, που ως τέτοιο λειτουργεί αυτό το thread.
Να καταλάβετε πως άλλο πράμα είναι το forum feedback, που λέμε τι μας τη σπάει και άντε 1-2 προτάσεις πάνω σε αυτό και άλλο αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο, που μετατράπηκε σε μια φιλοσοφική κουβέντα γύρω από 1 θέμα, που στο τέλος καταντάει κυρίως κουραστικό για όλους.
Χώρια ίσως, που κάποιο παιδί θα πει κάτι που του τη σπάει και να αποδειχθεί ίσως σοβαρό (να αποδειχθεί τελικά ότι είναι πρόβλημα του κώδικα του site πχ) και μέσα σε όλο αυτό, κάπου να χαθεί....
Οπότε Toxa από την απάντησή σου μάλλον δεν κατάλαβες τπτ από όσα έγραφα, αλλά τες πα! Αν θες την άποψή μου επί των greeklish, δεν με νοιάζει αν σε κάποιο forum επιτρέπονται ή όχι τα greeklish. Παρόλα αυτά σέβομαι αν κάτι τέτοιο ισχύει. Βέβαια ίσως και να είχα ψηφίσει και υπέρ της κατάργησης, καθώς σε μεγάλα posts, απλώς από 1 γραμμή και πέρα έχανα τον μπούσουλα και το παράταγα!
Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις κάτι άσχετο να πω. Απλά αν κάποιος μας επιτεθεί, ας κοιτάξουμε μπας και καλά μας έκανε στην τελική και να μην κλαιγόμαστε τάχα της, τάχα της...
Στο θέμα:
Εμένα πάντως το μόνο πράμα που μου την σπάει στο anime.gr, είναι μια υπέρμετρη ανοχή που δείχνουν οι υπεύθυνοι σε άτομα, τα οποία αποδεδειγμένα δημιουργούν προβλήματα*** με τη συμπεριφορά τους (οι 2 γνωστές παλιές περιπτώσεις που ανέφερα πριν). Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν και σαν νταντάδες, λες και πρόκειται περί χαζών ή μωρών, που περιμένουν το γλυφιτζουράκι τους, αν κάνουν το σωστό! Και αυτός είναι ο κύριος λόγος (εκτός από το γεγονός ότι έχω σχεδόν μηδενικό ελεύθερο χρόνο), που με κάνει όποτε θέλω, να το σκέφτομαι αν θα ποστάρω ή όχι.
(βέβαια στα @@ θα μου απαντήσετε αλλά τες πα

*** στο περίπου και γύρω γύρω κάτι σαν αυτό που είπε πιο πριν και ο odin