αν μπορεις, δωσε το σωστο λινκ.

φανταζομαι βεβαια τι θα δουν τα ματια μου αλλα μη ξεχνας οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Posted 16 December 2007 - 16:01
Posted 16 December 2007 - 16:12
quoted τα επιμαχα με ΑΠΣΩΓΑ ΑΙΛΙΝΕΙΚΑ.@pom
αν μπορεις, δωσε το σωστο λινκ.
φανταζομαι βεβαια τι θα δουν τα ματια μου αλλα μη ξεχνας οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις...
47 Ronin?? βιβλιο ειναι? βασικα σορρυ..αλλα δισκολεωομαι να γραπσο ελληνικα :/ τελοσ παντον...απλοσ ιθελα να μαθο περισοτερα για τουσ Ronin...οτι διποτε...ειναι κατι...arigato tomodachi
.....
+1 ....ΒΑΣΙΚΑ ΣΙΝΟΡΑ ΜΕ Ν.ΚΟΣΜΟ,ΚΑΛΙΘΕΑ,Ν.ΣΜΥΡΝΗ....ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΟΝΙΑ ^^
Ναι ρε σεις!! ψυστετο για meeting... ^^Ολοι κσερουμαι οτι ο καθε αριθμος (τουλαχιστον οι μερικοι) κριβει κατι απο πισο....(λεκση,χρωμα,θεοτιτες,ιστορικα,Κ.τ.π)
Πολοι ανθρωποι που εχουν ασχολιθει με αφτη την θεορια η οπως λεγετε εχουν παρανοησει....
αλλα το θεμα ειναι...πιος θα ηθελε να χαθει εστω για λιγο μεσα σε αφτο?...ok so....επιδει απο οσο βλεπω ποτε δεν θα κανονιστει.... σας βολεβει στης 8/12 ? στην πλατια Ν.σμηρνης.... ποσει μπωρουν?
βασικα σιγκεκριμενα εκσω απο τα starbucks...και να φοραμαι ολοι ενα κοκκινο γαριφαλο! (οσο μεγαλυτερο γινετε για να φενεται)
ξύπνιος ?.... :/ μα...μα....δεν καταλαβα... :/ .... γιατι να ντραπω?
Ox!! ελεος...τωρα το καταλαβα.. :/ νομιζα "εκσιπνος"....... (τετεια ωρα μου ερχετε εμπνεφση
ρε σεις!!!! οπιως μου βρει who is the artist in this song ITS GOD!!!!!! YouTube - Bleach AMV - Shattered Dreams
AAAA!!!OKΤΟ ΒΡΙΚΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ
TO ΚΑΤΕΒΑΣΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ!!!! (ΑΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ
^^
YouTube - Lacuna Coil - Falling Again
και εχει πολλη μεγαλη σημασια για εμενα σε μια περιοντο of my life...παντος ως gamer πρεπει να πω πως.... το wow ειναι πολυ ωρεο game..(μην κσεχναμαι ωμος οτι εφαγε η blizzard προστημο η κατι τετιο που πιρανε πσιχολογους για να φτιακσουν τοπια και πολα αλλα πραματα για το game....το lineage καλο ειναι μωρε...απλος το καλω ειναι οτι χωρτενεις να τρως αντιπαλους! δλδ ελεος...μην σε δει κανεις μονο σου...εκει που xpπαρεις με την υσιχεια σου..ΑΜΕΣΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΟΣΟΥΝ!!!....το warcraft frozen throw μου την δινει υπερβολικα που...την DOta την εχουν κανει λες και ειναι ΤΟ game και οχι το map!! παντος εμενα το αγαπιμενο μου map ειναι το "samurai legends" ειναι θεικο!!!! ( beam.to/samurai )
βασικα....κσερω οτι εχει πολυ κοσμο αλλα ειναι το μερος που θα μπωρουν να βρουν εφκολα..... :/ ...hmmmm...τι λετε για εκσω απο τα everest?? ε? ε??
Μια χαρα μου φενετε ^^ενας rastaman δεν πιστεωβω οτι ειναι μια εικονα για εναν anime boy
βασικα γνωμη μου...το σουσι ειναι αιδιααααα!!!! και πρεπει να το επιρεαζει το φικι :/ ....παντος οταν ειχα παραγιλει μια φορα μου φερανε μια αιδια που δεν κσερς τι ηταν!! ηταν καπως.....πρασινη σαλτσα ..σαν σαλτσα με κατι αλο που μου φενοταν σαν φρουτο ..που ηταν ενα φιλο με τριχες....αλλα ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ" .....μονο η παπια πεκινου μου αρεσε απο την παραγελια και το sake..
μου εχει συμβει πολες φορες να νιοθω οτι με κερατινει με αλλον....και να τρελενομαι!!! και το θεμα ειναι οταν ρωτας παλι νιοθεις καπως γελιος και οτι δεν της εχεις εμπιστοσινη....ΚΑΙ!!...εαν πιστεβεις οτι εχεις το κεφαλι σου υσειχο...τοτε ειναι που την παθενεις!!! και λες:
ΜΑ ΜΑ ΓΙΑΤΙ???
ΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΕΚΑΝΑ??
ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΓΕ ΚΑΛΑ??
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΤΟΟΟ!!??
"ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ"!!
(και μετα...πιστεβεις οτι το παθημα εγινε μαθημα...αλλα ελα μου που παλυ τα ιδια ΣΚΑΤ**!!!)ok 6:30....παρολο που ειπες kazmir μετα της 9:00 οτι μπωρεις...(μαλον αλακσαν τα σχεδια...ανιπομονεις ε?ε?)
:
βασικα παιδες ξερει κανεις που μπορω να μαθω την τεχνικη του sword(samurai)? (για ελλαδα μιλαμαι)
βασικα κσερω εναν natural τροπο για την δειτε...."και παει καπως ετσι":
σε ενα μονοχρομο φοντο βαλτε την παλαμι σας και κιταξται αναμεσα στο δικτη και στο χοντρο...(να κειτατε...χμμμ...πως να το πωωω...οχι ακριβως σε εκεινο το σιμειο αλλα "εκει και παντου"....![]()
![]()
και σιγκεντροθιτε πολυ ωρα και θα αρχιζει να βγενει μια αβρα στην αρχη..και μετα θα αρχιζουν να πεζουν τα χρωματα....αφτο που θα μινει περισοτερο θα ειναι your Aura colour.....(πιστεβω να καταλαβατε...κατι...)
Posted 16 December 2007 - 16:14
Μ'αυτα τα λογια σου αποδεικνυεις οτι ο μονος λογος που μας πριζεις τα παπαρια τοση ωρα ειναι καθαρα για λογους αντιδρασης...
Ειτε σ'αρεσει ειτε οχι, οπως ολες οι σωστες κοινωνιες του κοσμου λειτουργουν με βαση καποιους κανονες, το ιδιο ισχυει και σ'αυτο το φορουμ.
Και αν θελεις να εισαι μελος οφειλεις να τους σεβαστεις, αλλιως με το που θα γραψεις σε greeklish θα φας ενα ban και τελειωνει η υποθεση.
Και αν σου φαινεται αυτο φασιστικο, στειλε μας στη Χαγη. Προσπαθουμε τοση ωρα με ευγενεια και επιχειρηματα να σου εξηγησουμε την κατασταση και εσυ απλα εισαι αντιδραστικος γιατι δεν σου αρεσει η εννοια του "κανονα"...
Ο hitler δεν επεβαλε τπτ μονος του και φυσικα του ειχαν υποχρεωση γιατιαυτοι τον ψηφισαν ετσι για την ιστορια...Η διαφορά με τον Hitler είναι ότι εκείνος επέβαλε πράγματα σε ανθρώπους τόσο της χώρας για την οποία ήταν υπεύθηνος όσο και άλλων χωρών... Είχε δηλαδή εξουσία σε ανθρώπους που δεν του είχαν πραγματικά κάποια υποχρέωση.
Posted 16 December 2007 - 16:29
Ο hitler δεν επεβαλε τπτ μονος του και φυσικα του ειχαν υποχρεωση γιατιαυτοι τον ψηφισαν ετσι για την ιστορια...
Μα συζητηση κανω τωρα αν το φορουμ δεν επιτρεπει την συζητηση! τι να πω? δεν πιστευω οτι ισχυει Οι admin μια χαρα ανοιχτοι ειναι τις συζητησεις...
Οσο η συζητηση λοιπον επιτρεπετε εγω θα μιλαω live with it
Posted 16 December 2007 - 16:38
Κοίτα καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει να σου λένε, "αυτοί είναι οι κανόνες και αν δεν σου αρέσει φύγε", αλλά δεν είναι το μόνο που ειπώθηκε σε αυτήν την συζήτηση... Ειπώθηκαν και διάφορα επιχειρήματα για τους λόγους που δεν είναι καλά τα greeklish. Αλλά μάλλον δεν είναι τόσο αυτό το πρόβλημα σου αφού είπες ότι εσύ έτσι κι αλλιώς σε ελληνικά γράφεις... Τότε ποιο είναι επί τέλους το πρόβλημα σου;
Posted 16 December 2007 - 17:12
Posted 16 December 2007 - 17:30
Παίδες το ξεσκίσατε. Έγινε 1 ψηφοφορία πέρσι, και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Τέλος. Τόσα μέλη ενεργά και μη (σαν εμένα) υπάρχουν. Έτσι αν κάποιος δεν ήθελε να καταργηθούν, ας ψήφιζε, οπότε πάει αυτό το επιχείρημα. Μάλιστα στα περισσότερα forum, απλά παίρνεται η απόφαση από τους 1-2 υπεύθυνους και αυτό ήταν. Το θέμα από αυτούς θεωρείται λήξαν και σε όποιον αρέσει.
Το θέμα παρακατάντησε κουραστικό, να προσπαθεί δλδ 1 ολόκληρο φορουμ συνεχώς να πείσει έναν, ο οποίος απλά είναι πνεύμα αντιλογίας άνευ λόγου (ιδίως στο συγκεκριμένο θέμα), ότι δεν είναι ελέφαντας! Και γενικώς υπάρχει τεράστια ανοχή σε άτομα, που απλώς δημιουργούν προβλήματα με τη "διαδυκτιακή τους συμπεριφορά" σε αυτό το forum. Ο toxas εξαιρείται, απλά βρήκα αφορμή να το πω, σε σχέση με 2 άλλες, γνωστές κατά το παρελθόν περιπτώσεις.
Και τα λοιπά που ακούστηκαν είναι μπούρδες. Όποιος θέλει μένει, όποιος όμως έχει τόσο μεγάλο κατ΄αυτόν πρόβλημα, φεύγει. Και αφήστε και οι 2 πλευρές τα όλα όσα διαβάζω περί δικαιωμάτων και δημοκρατικών ευαισθησιών, χιτλερικών μεθόδων και άλλων τέτοιων στην άκρη και ας τα κάνετε αυτά πράξη στη ζωή σας και όχι απλά να τα λέτε, κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη. Τέτοιοι αερολόγοι είναι όλοι...
Τώρα αν θέλετε να κάνετε κουβέντα γενικότερα περί greeklish και απαγόρευσής τους στα περισσότερα ελληνικά forum, ανοίξτε κάποιο νέο θέμα και αναλύστε το όσο θέλετε και οι 2 πλευρές. Τουλάχιστον μην καταστρέφετε το forum feedback, που ως τέτοιο λειτουργεί αυτό το thread.
Posted 16 December 2007 - 17:43
Εγω ισα ισα παραδεχτηκα οτι υπαρχουν σωστα επιχειραματα κ απο τις δυοπ πλευρες τωρα αν εσενα δεν σου αρεσει η συζητηση δεν ξαφνιαζομαι ολοι οι ακροδεξιοι το εχουν αυτο...
Το αν σου πρηζω τα παπαρια αφορα εσενα εγω ΕΧΩ δικαιομα να πω αυτα που πιστευω ασχετα απο τις δικες σου αντιληψεις
Οι σωστες κοινωνιες λειτουργουν με σωστους κανονες αλλιως δεν λειτουργουν σωστα
Και εγω με ευγενεια απανταω τωρα αν εσυ εχεις προβλημα να μου απαντησεις σαν ανθρωπο οκ δεν θα κλαψω κιολας... ετσι κ αλλιως δεν μου αρεσει να μιλαω με ατομα που εχουν τετοιες ιδεες
Ο hitler δεν επεβαλε τπτ μονος του και φυσικα του ειχαν υποχρεωση γιατιαυτοι τον ψηφισαν ετσι για την ιστορια...
Μα συζητηση κανω τωρα αν το φορουμ δεν επιτρεπει την συζητηση! τι να πω? δεν πιστευω οτι ισχυει Οι admin μια χαρα ανοιχτοι ειναι τις συζητησεις...
Οσο η συζητηση λοιπον επιτρεπετε εγω θα μιλαω live with it
Posted 16 December 2007 - 17:49
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 16 December 2007 - 17:54
μηπως διαβαζεις αλλο threat οχι μον ο ειπα οτι γραφω ελληνικα ειπα οτι σεβομαι τους παρον κανονες...Ναι ρε SIEG HEIL ειμαστε για αυτο σου φταιξαμε...
Απλα δεν σου αρεσει και καλα να ακολουθεις καποια πραγματα και θες να κανεις του κεφαλιου σου. Οσo και να σου πει ο αλλος οτι ο κανονας υπαρχει για καποιο λογο, εσυ τον αγνοεις και επιμενεις χωρις να εχεις παραθεσει εστω και ενα λογικο επιχειρημα, επειδη μονο και μονο θεωρεις οτι ειναι δικαιωμα σου να μην ακολουθεις τον κανονα.
ουτε αμφισβητισα ουτε αρνηθηκα κατι απο αυτα...Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Κάποτε εγινε μια ψηφοφορια αν θα πρέπει να φύγουν τα gr33klish απο το forum.
Συμφωνα με αυτην την ψηφοφορια απαγορευτηκαν τα gr33klish και μπήκε
ως κανονας, σε αντιθεση με τα υπολοιπα fora που αποφασιζουν απλα οι admin
το θέμα και τελιωνει.
Δεν πιστευω να έχουμε δειξει οτι ειμαστε αυταρχικοι και οτι δεν δεχομαστε προτάσεις.
Απλά το θέμα των gr33klish εχει κορεστει όσο νανε μετα απο συζητησεις επι συζητήσεων.
Και για να ξεκαθαρίσουμε το θεμα των κανόνων.
Όταν μπαινετε σε ένα σπίτι οι οικοδεσπότες θέτουν κάποιους κανόνες στους φιλοξενουμενους.
Πχ: Να μην παιζουν τα παιδια στο σαλόνι.Ετσι και εδω εμεις
έχουμε θεσει κάποιους κανόνες για την ομαλη λειτουργια του forum.
Όσο για τα περι χιτλερικων που ακούστηκαν ειναι απλά αστεία.
Σκεφτητε μόνο να ηταν το φορουμ σε gr33klish και εγω να πρέπει να ψαξω
ενα thread μεσω του search engine του forum.Τι θα έκανα?Το ''Θ'' πως θα το
έγραφα?''th''?''8''? ή οπως του κατσει του καθενα.
Η μηχανη αναζητησης του forum εχει γινει optimized για Ελληνικά και Αγγλικα
και οχι για gr33klish.
Υπάρχουν πολυ σοβαρότερα θέματα να συζητησουμε απο τα gr33klish και πως πρέπει
να γραφεται στους κανόνες και αν θα λέει ''Παρακαλούμε'' ή ''Απαγορευεται''.
Posted 16 December 2007 - 17:58
Posted 16 December 2007 - 20:00
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 16 December 2007 - 23:10
Επίσης επιστρατεύτηκε και το μέλος megemele για να μας δείξει ότι είμαστε λάθος; Που θεωρεί όσους ασχολούνται με τα Ιαπωνικά "περίεργους|, αργόσχολους κτλ κτλ. Πως και από τα μέρη μας;
Posted 17 December 2007 - 00:33
Posted 17 December 2007 - 01:34