Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#226 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 18:19

το alert pop-up οταν κανεις log out πανω δεξια ειναι undefined.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#227 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 18:31

Fixed that also ;)

Keep the feedback coming... :bath:

#228 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 23:18

Κάνα link για το Black Hole και το άλλο το Vboard ή κάπως έτσι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 13:23

Τί;;

#230 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 04:18

the freaking greeklish forbiden RULE AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
i am so bored to go translate or write to the greek that i write to the english shih ....

:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#231 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 04:36

μαγκες κ μενα μου τη σπαει ο κανονας για τα Greeklish :S
κατα τα αλλα τπτ ολα μια χαρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 10:52

παίζει η είναι ο πιο χαζός κανόνας ever όμως ....
δη βλέπω κάποιο λόγο για τα greeklish ......GREEKLISH FTW!!!

#233 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 11:12

παίζει η είναι ο πιο χαζός κανόνας ever όμως ....GREEKLISH FTW!!!

Ναι, βλέπεις το να γράφουμε στην γλώσσα μας είναι μεγάλη χαζομάρα :deadga6:. Αν δεν σου αρέσει να γράφεις στην γλώσσα σου, τότε μπορείς απλά να μην γράφεις στο forum

Το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις και είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας
Greek Vs. Greeklish
Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...

Επίσης για όσους δεν θέλουν/μπορούν να γράφουν στα ελληνικά, εδώ είναι ένας converter greeklish --> ελληνικά

E5VV38U.jpg

#234 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 15:41

Ναι, βλέπεις το να γράφουμε στην γλώσσα μας είναι μεγάλη χαζομάρα :deadga6:. Αν δεν σου αρέσει να γράφεις στην γλώσσα σου, τότε μπορείς απλά να μην γράφεις στο forum

Το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις και είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας
Greek Vs. Greeklish
Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...

Επίσης για όσους δεν θέλουν/μπορούν να γράφουν στα ελληνικά, εδώ είναι ένας converter greeklish --> ελληνικά

"κοiταχε" man αδιάφορο παντελώς το πως το βλέπεις εσύ ....
απλά είναι εντελώς βαρετό na κανεις το ηλίθιο converter η na να βάζεις τόνους ιστορίες k τα λοιπά .... ο καθένας έχει δικη του γνώμη για αυτή δη μπορώ η σε κάνω τίποτα εάν δη σου αρέσει ... ok ?
:bath:

P.S: Το pc m δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες ^^
P.S1: μπορεί κάποια στιγμή άμα m την καπνίσει η μην ξαναγράψω αλλα αυτό είναι δίκια m απόφαση εκτος k εάν την δεις k πολύ κάπως k m κανεις ban ,,,,
:hero:

#235 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 15:58

Tsouf, απ΄ότι βλέπω είσαι 18 ωραία;

Πας σχολείο; σπουδάζεις;

Όταν έρθει η ώρα να γράψεις εργασία τι θα κάνεις; Θα γράψεις με Greeklish;

μήπως να γράφουμε με greeklish και στο χαρτί;

Αυτή τη νοοτροπία ποτέ δεν τη κατάλαβα!

EDIT: ξέρω πως μοιάζει με προσωπική επίθεση, αλλά είναι γενικό το κακό :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#236 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 16:49

δλδ. εσύ τσαφτσουφ μπαίνεις σε ένα σπίτι. Σου λένε οι ιδιοκτήτες, βγάλε τα παπούτσια [είναι κανόνας] και εσύ λες "δεν έχουν κορδόνια" και μπαίνεις έτσι... ωραίος... Και ενώ σου δίνουν βοήθεια εσύ τους γράφεις γιατί είσαι μάγκας... μια χαρά σε βρίσκω...

#237 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 16:51

Εγώ προτιμώ τα ελληνικά. Έχω δηλώσει και αλλού ότι πάνω από 1-2 γραμμές σε Greeklish δεν διαβάζω. Σε άλλο forum που είμαι Administrator, μόλις δώ greeklish μου ανάβουν τα λαμπάκια και ΑΜΕΣΩΣ στέλνω PM και κάνω παρατήρηση να αλλαχτεί το post ή παέι για σβήσιμο.
Από την στιγμή που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ forum, από την στιγμή που η επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά, τότε ποιός ο λόγος για τα greeklish;
Μάθετε ελληνικά, στην Ελλάδα βρισκόσαστε, έλληνες είστε, δεν θα έπρεπε να έχετε και μία περηφάνεια για μία τόσο όμορφη και πολύπλοκη γλώσσα; Δεν θα έπρεπε να την μάθετε όσο καλύτερα μπορείτε;
Εγώ πάντως στην θέση σας θα ντρεπόμουν να γράφω σε greeklish.

Αρκετές φορές το ομολογώ στο MSN γράφω με greeklish. Αλλά προσπαθώ να μην το κάνω συνήθεια, όπως δεν μου έχει γίνει ποτέ.

#238 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 16:52

Tsouf, o Phantom δεν σου είπε τόσο την προσωπική του άποψη όσο το ότι αποτελεί κανόνα στο forum μας η απαγόρευση των Greeklish. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να δημιουργούνται εντάσεις από τη στιγμή που το να γράφεις στα Ελληνικά είναι ένας κανόνας που τον αποδέχτηκες εσύ ο ίδιος όταν γράφτηκες στο forum. Δεν ζήτησε κανείς να γράψεις ούτε με τόνους, ούτε με τέλεια ορθογραφία, ούτε τίποτα. Απλώς να γράφεις Ελληνικά. Γι'αυτό σε παρακαλώ μη δημιουργούμε θέμα εκ του μη όντος. Αν σου είναι τόσο ανυπόφορο να γράψεις στη γλώσσα σου, γράψε τουλάχιστον σε Αγγλικά όπως κάνουν άλλοι, ή μη γράφεις καθόλου. Αλλά μην προσβάλλεις και τόσο εύκολα ανθρώπους. (Λέγοντας πως είναι ο πιο χαζός κανόνας λες χαζούς τους περισσότερους χρήστες του forum που τον επικύρωσαν με την ψήφο τους). ;)
1

#239 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 17:01

1) το thread λέει τι μας ενοχλεί
και αυτό m τα ελληνικά είναι προσωπική m άποψη ....k δη αφορά κανέναν σας
2) από τι βλέπετε γράφω στα ελληνικά k ας μην m αρέσει
3) η ελληνική γλώσσα μια χαρά είναι αλλα η χωρα γενικά δη έχω τίποτα η νιώθω περήφανος (εκτος από τι έγινε στο παρελθόν(1821 etc k στα "αρχαιτερα" χρονια)γιατί έτσι όπως πάει η χωρα .... δεν νομίζω η χρειάζεται σχολιασμό
4)όταν χρειαστεί η γράψω εργασία του χρόνου πρώτα ο θεός θα το κάνω ....

elspizo να σας κάλυψα όλους σας με τα replys και τα λοιπά ..

ΑN δεν θέλετε να σας λένε τι δη τους αρέσει μέσα στο forum απλά μην κάνετε το THREAD ΕΞΑΡΧΉΣ ...

εντάξει δen πολυλογώ άλλο

P.S: δεν πρόσβαλα κανέναν ...

#240 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 18:56

P.S: δεν πρόσβαλα κανέναν ...

Δεν νομίζω...

"κοiταχε" man αδιάφορο παντελώς το πως το βλέπεις εσύ ....

απλά είναι εντελώς βαρετό na κανεις το ηλίθιο converter

εκτος k εάν την δεις k πολύ κάπως k m κανεις ban ,,,,

Ομολογουμένως ο τρόπος που χρησιμοποιείς πρέπει να παραδεχτείς πως ΔΕΝ είναι και ο πιο ευχάριστος. Δεν το έπαιξα ποτέ εξουσία και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ για αυτό ας μην ξανααναφέρεις το θέμα του ΒΑΝ. Είναι σαφές πως δεν μοιράζουμε ΒΑΝ σαν στραγάλια και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν κάνεις μια βόλτα στο forum.

ΑN δεν θέλετε να σας λένε τι δη τους αρέσει μέσα στο forum απλά μην κάνετε το THREAD ΕΞΑΡΧΉΣ ...

Το Thread δημιουργήθηκε για να μας λένε τα διάφορα μέλη τι δεν τους αρέσει μέσα στο forum, και αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις πως λάβαμε υπ' όψιν μας κάθε παρατήρηση που μας έγινε και την χρησιμοποιήσαμε για να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν σου έκανα κάποια επίθεση, ούτε είναι κατακριτέα η προτίμησή σου προς τα greeklish (υπάρχουν και άλλα άτομα που προτιμάνε να γράφουν greeklish εκτός από 'σένα). Με το να λες όμως πως ο κανόνας περί ελληνικών σε ένα ελληνικό forum είναι ο πιο χαζός που μπορεί να υπάρξει, προσβάλλεις εμμέσως πλην σαφώς, εκτός από εμένα, την πλειοψηφία του forum που προτιμάει να γράφει στην γλώσσα της.

Εν ολίγοις, εφ' όσον πρόκειται περί κανόνα του forum με τον οποίον συμφώνησες, δεν μπορείς να γράφεις με greeklish. Μπορεί να τα έχουμε απαγορεύσει όμως δεν μπορούμε με τίποτα να σου επιβάλλουμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν και εσύ δεν μπορείς να ανοίγεις ένα τόσο μεγάλο θέμα λέγοντας περί χαζών κανόνων και τα συναφή.

Αν έχεις κάποια ένσταση, διάβασε τα links που postαρα παραπάνω επειδή είναι πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

E5VV38U.jpg