Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 03 December 2007 - 18:19

Posted 03 December 2007 - 18:31

Keep the feedback coming...

Posted 03 December 2007 - 23:18

Posted 04 December 2007 - 13:23
Posted 09 December 2007 - 04:18
i am so bored to go translate or write to the greek that i write to the english shih ....

Posted 09 December 2007 - 04:36
κατα τα αλλα τπτ ολα μια χαρα
Posted 09 December 2007 - 10:52
δη βλέπω κάποιο λόγο για τα greeklish ......GREEKLISH FTW!!!

Posted 09 December 2007 - 11:12
παίζει η είναι ο πιο χαζός κανόνας ever όμως ....GREEKLISH FTW!!!
Ναι, βλέπεις το να γράφουμε στην γλώσσα μας είναι μεγάλη χαζομάρα

Το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις και είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας
Greek Vs. Greeklish
Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...
Επίσης για όσους δεν θέλουν/μπορούν να γράφουν στα ελληνικά, εδώ είναι ένας converter greeklish --> ελληνικά
Posted 09 December 2007 - 15:41
Ναι, βλέπεις το να γράφουμε στην γλώσσα μας είναι μεγάλη χαζομάρα
. Αν δεν σου αρέσει να γράφεις στην γλώσσα σου, τότε μπορείς απλά να μην γράφεις στο forum
Το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις και είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας
Greek Vs. Greeklish
Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...
Επίσης για όσους δεν θέλουν/μπορούν να γράφουν στα ελληνικά, εδώ είναι ένας converter greeklish --> ελληνικά
"κοiταχε" man αδιάφορο παντελώς το πως το βλέπεις εσύ ....
απλά είναι εντελώς βαρετό na κανεις το ηλίθιο converter η na να βάζεις τόνους ιστορίες k τα λοιπά .... ο καθένας έχει δικη του γνώμη για αυτή δη μπορώ η σε κάνω τίποτα εάν δη σου αρέσει ... ok ?

P.S: Το pc m δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες ^^
P.S1: μπορεί κάποια στιγμή άμα m την καπνίσει η μην ξαναγράψω αλλα αυτό είναι δίκια m απόφαση εκτος k εάν την δεις k πολύ κάπως k m κανεις ban ,,,,

Posted 09 December 2007 - 15:58
Πας σχολείο; σπουδάζεις;
Όταν έρθει η ώρα να γράψεις εργασία τι θα κάνεις; Θα γράψεις με Greeklish;
μήπως να γράφουμε με greeklish και στο χαρτί;
Αυτή τη νοοτροπία ποτέ δεν τη κατάλαβα!
EDIT: ξέρω πως μοιάζει με προσωπική επίθεση, αλλά είναι γενικό το κακό

Posted 09 December 2007 - 16:49
Posted 09 December 2007 - 16:51
Από την στιγμή που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ forum, από την στιγμή που η επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά, τότε ποιός ο λόγος για τα greeklish;
Μάθετε ελληνικά, στην Ελλάδα βρισκόσαστε, έλληνες είστε, δεν θα έπρεπε να έχετε και μία περηφάνεια για μία τόσο όμορφη και πολύπλοκη γλώσσα; Δεν θα έπρεπε να την μάθετε όσο καλύτερα μπορείτε;
Εγώ πάντως στην θέση σας θα ντρεπόμουν να γράφω σε greeklish.
Αρκετές φορές το ομολογώ στο MSN γράφω με greeklish. Αλλά προσπαθώ να μην το κάνω συνήθεια, όπως δεν μου έχει γίνει ποτέ.
Posted 09 December 2007 - 16:52

Posted 09 December 2007 - 17:01
και αυτό m τα ελληνικά είναι προσωπική m άποψη ....k δη αφορά κανέναν σας
2) από τι βλέπετε γράφω στα ελληνικά k ας μην m αρέσει
3) η ελληνική γλώσσα μια χαρά είναι αλλα η χωρα γενικά δη έχω τίποτα η νιώθω περήφανος (εκτος από τι έγινε στο παρελθόν(1821 etc k στα "αρχαιτερα" χρονια)γιατί έτσι όπως πάει η χωρα .... δεν νομίζω η χρειάζεται σχολιασμό
4)όταν χρειαστεί η γράψω εργασία του χρόνου πρώτα ο θεός θα το κάνω ....
elspizo να σας κάλυψα όλους σας με τα replys και τα λοιπά ..
ΑN δεν θέλετε να σας λένε τι δη τους αρέσει μέσα στο forum απλά μην κάνετε το THREAD ΕΞΑΡΧΉΣ ...
εντάξει δen πολυλογώ άλλο
P.S: δεν πρόσβαλα κανέναν ...

Posted 09 December 2007 - 18:56
P.S: δεν πρόσβαλα κανέναν ...
Δεν νομίζω...
"κοiταχε" man αδιάφορο παντελώς το πως το βλέπεις εσύ ....
απλά είναι εντελώς βαρετό na κανεις το ηλίθιο converter
Ομολογουμένως ο τρόπος που χρησιμοποιείς πρέπει να παραδεχτείς πως ΔΕΝ είναι και ο πιο ευχάριστος. Δεν το έπαιξα ποτέ εξουσία και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ για αυτό ας μην ξανααναφέρεις το θέμα του ΒΑΝ. Είναι σαφές πως δεν μοιράζουμε ΒΑΝ σαν στραγάλια και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν κάνεις μια βόλτα στο forum.εκτος k εάν την δεις k πολύ κάπως k m κανεις ban ,,,,
ΑN δεν θέλετε να σας λένε τι δη τους αρέσει μέσα στο forum απλά μην κάνετε το THREAD ΕΞΑΡΧΉΣ ...
Το Thread δημιουργήθηκε για να μας λένε τα διάφορα μέλη τι δεν τους αρέσει μέσα στο forum, και αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις πως λάβαμε υπ' όψιν μας κάθε παρατήρηση που μας έγινε και την χρησιμοποιήσαμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Δεν σου έκανα κάποια επίθεση, ούτε είναι κατακριτέα η προτίμησή σου προς τα greeklish (υπάρχουν και άλλα άτομα που προτιμάνε να γράφουν greeklish εκτός από 'σένα). Με το να λες όμως πως ο κανόνας περί ελληνικών σε ένα ελληνικό forum είναι ο πιο χαζός που μπορεί να υπάρξει, προσβάλλεις εμμέσως πλην σαφώς, εκτός από εμένα, την πλειοψηφία του forum που προτιμάει να γράφει στην γλώσσα της.
Εν ολίγοις, εφ' όσον πρόκειται περί κανόνα του forum με τον οποίον συμφώνησες, δεν μπορείς να γράφεις με greeklish. Μπορεί να τα έχουμε απαγορεύσει όμως δεν μπορούμε με τίποτα να σου επιβάλλουμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν και εσύ δεν μπορείς να ανοίγεις ένα τόσο μεγάλο θέμα λέγοντας περί χαζών κανόνων και τα συναφή.
Αν έχεις κάποια ένσταση, διάβασε τα links που postαρα παραπάνω επειδή είναι πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.