Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 17:52
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 18:17
χμ... "λιγο" ακυρο αλλα οταν τοτε στης 1 απριλιου εφαγα ενα μονοημερο bann *πλακα ειχε η πρωταπριλια με τους ρωσσους mod^^* και ηθελα να μπω για να δω τη θα γινει στη συνεχια δυστιχως ειμουν login μονιμα και δεν μπορεσα να δω απ το pc μου τη ολη φαση Χ__χ ...
λιπον
γινεται αν καπιος φαει bann να γινεται logout αυτοματα ωστε να μπορει να επιβλεπει διαφορα events ασχετος με το forum...
αυτο >3>
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 18:22
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 18:32
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2011 - 04:01
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2011 - 08:32

2ον) Αν το μετανιώσεις, κάνεις edit και έτσι σβήνεις ή τροποποιείς αυτό που θες.
3ον) Κάνεις report το ποστ για να το σβήσουν οι mods/admins.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2011 - 14:53
1ον) Σκέψου τι θα γράψεις πριν το γράψεις.
2ον) Αν το μετανιώσεις, κάνεις edit και έτσι σβήνεις ή τροποποιείς αυτό που θες.
3ον) Κάνεις report το ποστ για να το σβήσουν οι mods/admins.

Ναι ρε συ αλλα σου λεω εχει τυχει μερικες φορες να εχω ποσταρει καπου, να μετανιωσω μετα ακομα και που ποσταρα και να θελω να το σβησω, να μην υπαρχει καθολου ποστ. ποστ-καπουτ
Γιατι σε αλλα μερικα αλλα φορουμ γινεται. Εκτος αν εχεις ανοιξει εσυ το thread και εχει απαντησει καποιος οπου τοτε αλλαζει το πραγμα.
Τεσπα απλα το ειπα.
Λεω αφου γκρινιαζουν ολοι εδω, ας πω και γω το δικο

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 02:44
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2011 - 17:51
Επίσης, μετά από λίγες μέρες ξεκινάει το θάψιμο και όσων μένουν, τα οποία πέφτουν σε παλιότερες σελίδες της εκάστοτε κατηγορίας και δεν νομίζω να αποτελούν πρόβλημα πλέον.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 01:42

The Dream Has Ended....
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 01:56
εμενα με ενοχλει το οτι αν εισαι πολυ ωρα online αλλα βλεπεις κατι αλλο σε αλλο site και μολις τελειωνεις κ πατας να δεις πχ μια σελιδα εδω σου λεει οτι πρεπει να κανεις logn in παλι...κουραστικο
Αν κάνεις tick στο "remember me" που λέει εκεί που βάζεις όνομα και pass δεν θα σε λέει να κάνεις log in συνέχεια.

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 02:06
+1Αν κάνεις tick στο "remember me" που λέει εκεί που βάζεις όνομα και pass δεν θα σε λέει να κάνεις log in συνέχεια.
ειχα και εγω αυτο το "προβλιμα"

τωρα ok "remember me" ftw:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:03
εμενα με ενοχλει το οτι αν εισαι πολυ ωρα online αλλα βλεπεις κατι αλλο σε αλλο site και μολις τελειωνεις κ πατας να δεις πχ μια σελιδα εδω σου λεει οτι πρεπει να κανεις logn in παλι...κουραστικο
Αν κάνεις tick στο "remember me" που λέει εκεί που βάζεις όνομα και pass δεν θα σε λέει να κάνεις log in συνέχεια.
Όντως αυτό είναι απίστευτα κουραστικό, κάνεις δεν κάνεις Τick στο "Remember Me" το ίδιο και το αυτό

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Rock: 08 Μάρτιος 2011 - 22:08
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:25
nope! two years now, works like a charm! Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και να ξαναδοκιμάσεις γιατι είναι δικό σου το πρόβλημα.Όντως αυτό είναι απίστευτα κουραστικό, κάνεις δεν κάνεις Τick στο "Remember Me" το ίδιο και το αυτό
Εγώ θα τα ξαναπώ τα παραπονά μου. Εκτός της πρότασης να βάλουμε όλοι sigs με boobs για να γίνει πιο χαριτωμένο το φόρουμ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 20:57
Το δοκίμασα αλλά και πάλι δενnope! two years now, works like a charm! Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και να ξαναδοκιμάσεις γιατι είναι δικό σου το πρόβλημα.
Εγώ θα τα ξαναπώ τα παραπονά μου. Εκτός της πρότασης να βάλουμε όλοι sigs με boobs για να γίνει πιο χαριτωμένο το φόρουμ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ:burningbe3: