Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 16:34
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 01:13
χεσε μεσα ... το μανγκα δινει πιο πολυ ευχαριστηση απο το ανιμε ...To manga section χρειαζεται περισσοτερη κινηση

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 00:54
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 13 Μάιος 2010 - 01:12
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:02
Αντε να πω και εγω το προβλημα μου, λοιπον με εκνευριζει αφανταστα οταν ποσταρεις μια απαντηση η ερωτηση και οι αλλοι απαντανε ειρωνικα, κοροιδευτικα, με λιγα λογια το πεζουν αρκετα. Και γινοντε οι "αστιοι" της παρεας...
συμφωνω απολυτως...
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:13
απλά δεν έδωσα πολυ σημασια στο ποστ άραξε το διόρθωσα μόνο και μόνο για σέναεμαίνα μου τι σπάει να βλαίπω ορθωγραφικά λάθει από άτομα που ιπποτίθετε έχουν τελιόσει το δημοτηκό.
Spoiler:

κοίταξε και το δικό σου... in vein!
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:14
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:20
iristella βασικά συγνώμη που θα το πω αλλά καλύτερα να αφήσεις τα βίντεο και να περάσεις στην πράξηΠαιδιά τι να πώ... Χιλιοειπωμένα τα του θέματος της netiquette και του πώς ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του από ένα μέσο όπως ένα forum, οπότε αφήνω αυτό το πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι εδώ και ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει.
Youtube Video

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:43
LethalMike αν νιώθεις ότι κάποιο/α post σε θίγουν προσωπικά και είναι ενάντια στους κανονισμούς κάνε report. Έτσι θα ξέρουμε και εμείς για τι συγκεκριμένα μιλάς και ποιοί από εμάς μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό.
Από εκεί και πέρα νομίζω είναι περιττό να υπενθυμίσω ότι καλό είναι να εξετάζουμε όλοι τις πράξεις μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 01:37
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 13:56
σωστος ' πχ λες κατι και απαντανε ειρωνικα με ''εικονα''Άντε να πω και εγώ το πρόβλημα μου, λοιπόν με εκνευρίζει αφάνταστα οταν ποστάρεις μια απάντηση η ερώτηση και οι αλλοι απαντούν ειρωνικά, κοροιδευτικά, με λιγα λογια το παίζουν αρκετά. Και γίνονται οι "αστείοι" της παρέας...

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 14:44

Τέσπα πέρα από την πλάκα αυτή η συζήτηση έχει γίνει εδώ άαααααπειρες φορές και η απάντηση της Team είναι μία. Αν κάτι σας ενοχλεί τόσο πολύ και θεωρείτε ότι σας προσβάλλει κάντε report και θα το αναλάβουν όπως έχουν κάνει πολλές φορές...
Από εκεί και πέρα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας αν πρώτος αυτός έχει ποστάρει κάτι προσβλητικό και μήπως τα αρνητικά σχόλια που δέχεται έχουν κάποια βάση...Γενικά μιλάω

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 15:33
Από εκεί και πέρα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας αν πρώτος αυτός έχει ποστάρει κάτι προσβλητικό και μήπως τα αρνητικά σχόλια που δέχεται έχουν κάποια βάση...
Να τονιστει οτι το παραπανω σε καμια περιπτωση δε δικαιολογει τις ειρωνικες / χλευαστικες / προσβλητικες απαντησεις, αφου ακομα και σε ατομα που λενε κατι λαθος μπορουμε να απαντησουμε παιδαγωγικα ή εστω στοιχειωδως ευγενικα ή να μην απαντησουμε καθολου αντι να ποσταρουμε κατι απο τα παραπανω γνωριζοντας οτι θα τον εκνευρισουμε και θα χαλασουμε τη συζητηση και για αλλους. Ποσο μαλλον αφου κανοντας το υπαρχει ρεαλιστικη περιπτωση να καταλαβει ο αλλος που εσφαλλε και να μην ξανακανει το ιδιο λαθος, ενω με τα κακεντρεχη σχολια / εικονες το πολυ να καταφερουμε να δημιουργησουμε flame που σε περιπτωση επαναληψεων ενδεχεται να εξαπλωθει και εκτος του συγκεκριμενου thread. Τον προσωπικο αναλογισμο, λοιπον, οφειλουν να τον εφαρμοζουν και αυτοι που κανουν το αρχικο ποστ και οσοι του απαντανε με κακη διαθεση. Αυτα.

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 15:40

Θα μου πεις κάνε report και θα έχεις και δίκιο αλλά πολλές φορές κάποιος παρασύρεται, άνθρωποι είμαστε όχι ρομποτ...Όχι όμως να κάνεις τις βλακείες σου, να σου τη λένε, να το συνεχίζεις και μετά να κλαίγεσαι...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 20:46
Τα οποία είναι πολλά αλλά στην προκειμένη περίπτωση θέλετε αυτά:
"Do not fear your enemies. Only a friend can betray you."
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni