Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1831 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 July 2009 - 14:54

κανονιζω κι εγω κααααααααααααααμεεεεεεεχααααααααααααααμεεεεεεεεεεεεεεεεεεχαααααααααααααα
Posted Image

#1832 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 29 July 2009 - 16:24

με ενοχλουν οι τυποι που με το που μπενουν στο φορυμ ψαχνουν για κοπελα:madtodeath:

Καλα, που να ειχες κανει register πιο παλια και να ειχες δει οσα εχουμε δει και οι υπολοιποι:himitsu:

#1833 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 July 2009 - 17:18

Μου την σπάει όταν ορισμένοι moderators ή ενεργοί χρήστες παίρνουν στα σοβαρά ό,τι γράφει ο καθένας για χαβαλέ στο Black Hole (που εξυπηρετεί ώστε να σπαμμάρει ή να τρολλάρει ο καθένας, αρκεί να μην παραβαίνει κανόνες του forum) και σχολιάζουν τους χρήστες με βάση τα posts τους αντί να σχολιάζουν τα ίδια τα posts. Και μάλιστα, με τόνο του στυλ "έμεις στο forum αυτό δεν κάνουμε τέτοια, είμαστε πιο σοβαροί." Να δίναμε και τέτοια σοβαρότητα στην πραγματική ζωή καλά θα 'ταν.

Ιnternet: Serious Business.

YΓ: Mπορεί να έχω δίκιο, μπορεί κι όχι. Αλλά δεν θα σκάσω παραπέρα, είπα το παράπονό μου και ξαλάφρωσα. Μπορώ τώρα να συνεχίσω το σπαμμάρισμα στο Black Hole, αν μου επιτρέπεται...

#1834 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2009 - 17:49

Βασικά δεν σχολίασε κανείς εσένα. Σχολιάστηκαν post και πράξεις όχι άτομα. Δεν σε είπε κανείς καραγκιόζη είπε ότι μια συγκεκριμένη πράξη είναι καραγκιοζιλίκι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο.

Νομίζω εσύ παραπαίρνεις σοβαρά κάποια πράγματα εδώ μέσα αν κρίνω από τον τόνο σου.

Edited by iristella, 29 July 2009 - 18:10.

#1835 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 July 2009 - 18:14

Μου την σπάει όταν ορισμένοι moderators ή ενεργοί χρήστες παίρνουν στα σοβαρά ό,τι γράφει ο καθένας για χαβαλέ στο Black Hole (που εξυπηρετεί ώστε να σπαμμάρει ή να τρολλάρει ο καθένας, αρκεί να μην παραβαίνει κανόνες του forum) και σχολιάζουν τους χρήστες με βάση τα posts τους αντί να σχολιάζουν τα ίδια τα posts. Και μάλιστα, με τόνο του στυλ "έμεις στο forum αυτό δεν κάνουμε τέτοια, είμαστε πιο σοβαροί." Να δίναμε και τέτοια σοβαρότητα στην πραγματική ζωή καλά θα 'ταν.

Ιnternet: Serious Business.

YΓ: Mπορεί να έχω δίκιο, μπορεί κι όχι. Αλλά δεν θα σκάσω παραπέρα, είπα το παράπονό μου και ξαλάφρωσα. Μπορώ τώρα να συνεχίσω το σπαμμάρισμα στο Black Hole, αν μου επιτρέπεται...

Η περίπτωση να τρολλάραμε εμείς εσένα σου πέρασε από το μυαλό? :P

xbJ3b2w.jpeg

#1836 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 July 2009 - 21:21

ωχ τώρα... ασχολείστε με τον Vetus... ο άνθρωπος δεν έχει χιούμορ ναι μεν θέλει να τρολάρουν
ωστόσο όταν τον τρολάρουν κάνει παράπονα.

#1837 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 31 July 2009 - 03:46

Με ενοχλεί το ότι τα δύο < είναι συντόμευση για φατσούλα και έτσι δεν μπορώ να βάλω ελληνικά εισαγωγικά. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η συντόμευση;
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#1838 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 August 2009 - 15:55

και το οχτό ) είναι φατσούλα

#1839 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 August 2009 - 19:15

Με κενό ανάμεσα, μια χαρά μπαίνουν.< <

Posted Image

Posted Image

#1840 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 August 2009 - 19:31

εξυπνάδες....?

όταν θες να γράψεις όμως anime (2007)
μετά δεν θα γράψεις anime (2008 )
γιατί admit it... some times you wnat to write οκτώ)

#1841 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 August 2009 - 19:34

Καθόλου.
Το παθαίνω συνέχεια όταν κλείνω παρένθεση μετά από ερωτηματικό. Οπότε πια το γράφω ; ) Δεν θα πάθω και τίποτα αν κάνω edit σε άλλα που δεν ξέρω.

(Τότε τα γράφεις όλα "anime (200* )" για να μοιάζουνε.:congrats:Αυτό ήταν εξυπνάδα.:hahaha:)

Posted Image

Posted Image

#1842 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 04 August 2009 - 23:02

Με ενοχλεί το ότι τα δύο < είναι συντόμευση για φατσούλα και έτσι δεν μπορώ να βάλω ελληνικά εισαγωγικά.

Βασικά τα ελληνικά εισαγωγικά δεν τα εισάγεις με δύο < και >.
Και εγώ πρόσφατα έμαθα πως να βάζω ελληνικά εισαγωγικά (all hail Sylar :hero: ). Mε το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά, κρατάς πατημένο το δεξί alt και πατάς τα κουμπιά [ και ] για το « και το » αντίστοιχα.

#1843 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 08 August 2009 - 10:29

Ωπ, ωραίος. Ευχαριστώ πολύ.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#1844 Guest_Unregistered_*

Guest_Unregistered_*
  • Guests

Posted 21 August 2009 - 13:13

ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

οχι δηλαδη οτι λεω κατι προτοτυπο, αλλα καλο ειναι να ακουγεται ποτε ποτε. Ευχαριστω για την "ευκαιρια" που μου δοσατε. τελικα οσος καιρος και να περασει, ζωα παραμενετε.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

#1845 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 August 2009 - 13:32

ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

οχι δηλαδη οτι λεω κατι προτοτυπο, αλλα καλο ειναι να ακουγεται ποτε ποτε. Ευχαριστω για την "ευκαιρια" που μου δοσατε. τελικα οσος καιρος και να περασει, ζωα παραμενετε.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

γεια σας κυριε,

Να φυγετε! Να πατε αλλου!