έπρεπε κάθε φορά να ρωτάω για flame,troll και άλλες λεξούλες που δεν μου έρχονται τώρα

Posted 29 May 2009 - 04:34
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 29 May 2009 - 08:51
Posted 29 May 2009 - 12:07
Posted 29 May 2009 - 13:05
Posted 29 May 2009 - 13:07
Posted 29 May 2009 - 13:32
Posted 29 May 2009 - 13:47
Posted 29 May 2009 - 13:47
και πρέπει να είναι από τις λίγες που δεν άλλαξα εγώ που γράφω συνήθως τις ατάκες...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Edited by Melkor, 29 May 2009 - 13:56.
Posted 29 May 2009 - 14:02
οταν δεχτηκα τους κανονες και εγινα μελος δεν δεχτηκα να μ μιλανε ετσι για ενα μικρο παραπτωμα ακτσε και δες τα ποστ μου και πες μου αν ειναι κατι αρνητικο για το φορουμ η αν σας εχω κανει καποια ζημια.ελεος ενα τοσο τεραστιο φορουμ και δεν εχετε ρυθμσει τις υπογραφες ωστε να μην δεχονται πανω απο 3μβ.δεν το θεωρω λαθος που θες να ξερω εγω οτι περασα τα 3 μβ?ειστε ολοι.........
Posted 29 May 2009 - 14:03
καλα ισως υπερεβαλλα αλλα δν ηταν ωραιο ξαφνικα να δω τετοια παρατηρηση στην υπογραφη μου.εχουν παψει να μου μιλανε ετσι απο τοτε που τελειωσα το σχολειο.Mπορείς πολύ απλά να κάνεις έναν έλεγχο και να δεις αθροιστικά το πόσο χώρο πιάνουν οι εικόνες που έχεις βάλει για sig.
Το γεγονός ότι υπάρχει ακριβώς η παράκληση για να προσέχετε το μέγεθος είναι ενδεικτικό σημάδι ότι για τους χ, ψ λόγους δεν έχει μπει το αυτόματο όριο.
Ο moderator ο οποίος σου άλλαξε την εικόνα δεν σου είπε τίποτα το τραγικό. Απλά όταν λένε οι κανόνες 100 ΚΒ και βλέπει 3 ΜΒ είναι λίγο μεγάλη διαφορά δεν νομίζεις? Δεν είναι 20 - 30 - 50 ΚΒ είναι 30+ φορές το επιτρεπόμενο μέγεθος. Οκ δεν ήξερες αλλά δεν πιστεύεις ότι με το να φωνάζεις (κεφαλαία) και να μιλας απότομα σε moderators και χρήστες που προσπαθούν να συζητήσουν μαζί σου χανείς το όποιο δίκιο έχεις (που Imo έγκειται μόνο στο ότι δεν κατάλαβες που βρίσκονται τα όρια, γιατί και ο mod δεν σου είπε τίποτα και αντικειμενικά είχε δίκιο στην παρατήρηση που σου έκανε)?
πρωτον σε καποια φαση η υπογραφη σου που ειδα, ηταν ο ορισμος του spoiler για το Bleach
δευτερον:
και ας πουμε, οτι παρεβλεψες τους κανονες οταν τους διαβαζες.
το να ξερεις τα ορια αυτου που πας να ανεβασεις, εκτος του οτι το βλεπεις στο προγραμμα με το οποιο κανεις την επεξεργασια πριν ανεβασεις την εικονα, μπορεις να το δεις, κανοντας δεξι κλικ πανω στην εικονα, και πηγαινοντας στις ιδιοτητες.
τριτον, τι θα πει μας κανεις χαρη? αν θεωρεις χαρη να μπαινεις να ζητας κατι και να σε εξυπηρετουμε αμμεσα, then U R DOIN' IT WRONG
EDIT: @Sponis u disappoint me...
Edited by Lucy-Nyu, 29 May 2009 - 15:33.
Posted 29 May 2009 - 16:56
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 29 May 2009 - 21:15
Posted 29 May 2009 - 21:51
Με ενοχλεί που αργεί να βγει η νέα ταινία evangelion. Κάντε κάτι!
Επιπλέον, έχω παρατηρήσει πως το φορουμ ορισμένες φορές αργεί λίγο να φορτώσει. Νομίζω είχε αναφερθεί και άλλη μια φορά, αλλά δεν θυμάμαι που και τι απάντηση είχε δοθεί(οκ, με πιάσατε, βαριέμαι να ψάξω
).
Επίσης με ενοχλεί που ο Dante βάζει ως avatar και sig εικόνες που μας βάζουν σε πειρασμό!
Posted 29 May 2009 - 22:02
αυτο εχει να κανει με την υγρασια, οταν μαζευει πολυ στο υπογειο που εχουμε το server laggarei τη συνδεση. Αν εχει κανενας κανα υπογειο χωρις υγρασια να βαλουμε το rack ...... στειλτε pm σε καποιο mod / admin γτ εμενα γεμισε το pm box.