ορκιζομαι ενωπιον της Haruhi, οτι δεν εχω (κατηγ)ουρησει κανεναν Mod/Admin του παροντος φορα.Λοιπον προτη φορα γραφω εδω χμμμ τι δεν με ενοχλη...εεε τι με ενοχλη εδω.
Βασικα το κιριοτερο ειναι σε μερικα θεματα που off topic απο anime ή σχετικα με αυτα θα πουνε καποια εξηπναδα και θα αρχισουν να τρογοντε με καποιο member ή moderator. Που μερικα ατομα κατιγουρουν τους moderator γιατι τους εριξε warn ή ban και τους κατιγουρουν για καταχρισι εξουσιας ενω αν ηταν στην ιδια θεση μπορι και να αντιδρουσαν χιροτερα.
Αλλα κιτιος με ενοχλη που μερικα ατομα εχουν μια εικονα Α για το εαυτο τους και μιλανε υποτιμικα σε αλλα ατομα απο το αγαπιμενο μας forum.
Αυτα για τωρα .
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 20:14
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 21:05

Ειμαστε μια ωραια παρεα(για καποιος τροπος του λεγειν)πολλα παραπονα βλεπω και λιγο ηρεμια δν κανει κακο(και ο διαλογισμος ειναι απιστευτος ,σας το λεω εγω που δν εχω κανει

Anyway,μετα απο αυτην την μικρη εισαγωγη ας πω και εγω τι μου την σπαει σε αυτο το φορουμ,μου την σπαει οτι δν εχει κανενα πραμα για να μου την σπασει,ειναι τοσο τελειο

Finish

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 21:19
Ρε παιδια(ξαναερχεται μεσολαβητης,προςλαμβανωμαι??
)Να πω και γω το μερικο μου...
Ειμαστε μια ωραια παρεα(για καποιος τροπος του λεγειν)πολλα παραπονα βλεπω και λιγο ηρεμια δν κανει κακο(και ο διαλογισμος ειναι απιστευτος ,σας το λεω εγω που δν εχω κανει)Αλλα προσπαθειτε να τα βγαζεται περα αναμεσα σας και να τα λυνεται(ελπιζω ειρηνικα)Αλλα αυτο το θρεντ εχει να κανει με προβληματα του φορουμ ,δν ειναι ουτε ψυχιατριο ουτε καμια εκμπομπη της ανιτας πανια(θα μ πειτε τωρα ποιος μαλακ@#$% ειναι αυτος και τα λεει,αλλα ας κανω και εγω μια προσπαθεια)πιστευω οτι οι "αρχες" μας (μοντ/αντμι)θα καψουν μηχανες,αν συνεχισουμε ετσι.Εκτος αυτο ας προσπαθησουμε να συμφιλιοθουμε περισσοτερο και οχι να λυνουμε κυπριακα μεταξυ μας...
Anyway,μετα απο αυτην την μικρη εισαγωγη ας πω και εγω τι μου την σπαει σε αυτο το φορουμ,μου την σπαει οτι δν εχει κανενα πραμα για να μου την σπασει,ειναι τοσο τελειο(γινομαι γλυφτρονι χιχιχι)Ας μπαινουμε σε ενα φορουμ για να περασουμε καλα να παρουμε καινουργιες πληροφριες(ουδεν σχολιο)οχι για να χαλαμε τις καρδιες μας,ελατε χιπιδες μου no στον πολεμο....(
πρεπει να παρω κανα φαρμακο)....
Finish
Είσαι τρελός

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 22:37
Βασικα το κιριοτερο ειναι σε μερικα θεματα που off topic απο anime ή σχετικα με αυτα θα πουνε καποια εξηπναδα και θα αρχισουν να τρογοντε με καποιο member ή moderator.
Όταν και όποτε η συζήτηση σε anime related και μη threads ξεφεύγει τα μέλη της ομάδας επεμβαίνουν για να επανακαθορίσουν την πορεία της. Απο εκεί και πέρα οι διαφωνίες σε κόσμιο επίπεδο είναι και αυτές μέσα στο παιχνίδι της συζήτησης.
Που μερικα ατομα κατιγουρουν τους moderator γιατι τους εριξε warn ή ban και τους κατιγουρουν για καταχρισι εξουσιας ενω αν ηταν στην ιδια θεση μπορι και να αντιδρουσαν χιροτερα.
Όι αποφάσεις για επιβολή ποινών γίνονται πάντα με βάση τους κανόνες του forum και μετά από συνενόηση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ως εκτούτου ακριβώς επειδή υπάρχει αιτία και λογική πίσω από κάθε απόφαση το κάθε μέλος το οποίο έχει ένσταση για ποινή που του επιβλήθηκε είναι ελεύθερο να την διατυπώσει είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Το τι θα έκανε ο καθένας σε ανάλογη περίπτωση είναι κάτι το οποίο δεν αφορά την ομάδα.
Αλλα κιτιος με ενοχλη που μερικα ατομα εχουν μια εικονα Α για το εαυτο τους και μιλανε υποτιμικα σε αλλα ατομα απο το αγαπιμενο μας forum.
.
Ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να αναφέρει στην ομάδα συμπεριφορές οι οποιες νιώθει ότι τον θίγουν και παραβιάζουν τους κανόνες. Από εκεί και πέρα μέσα στα πλαίσια των κανόνων άλλοι χρήστες είναι περισσότερο και άλλοι λιγότερο ευγενικοί. Αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει όμως στην μικρή μου ομολογουμένως θητεία στο internet είναι ότι η αγενής και υποτιμητική συμπεριφορά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων στοιχίζει και μειώνει τον θύτη και όχι το αντικείμενο αυτής. Το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους αποτελεί βάση σύμφωνα με την οποία μας κρίνουν οι γύρω μας και αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό μας. Μπορεί κάποιος όντας αγενής να θεωρεί ότι περνάει για μάγκας ενώ στην ουσία οι υπόλοιποι εισπράττουν κάτι το τελείως διαφορετικό και όχι τοσο κολακευτικό όσο ο ίδιος πιστεύει.
Και γενικότερα τώρα. To παρόν thread έχει ως στόχο και αποστολή Α) να λύσει προβλήματα τα οποία περνάνε από το χέρι της ομάδας , Β) Να δίνει στην ομάδα μια εικόνα για το forum και την κατάσταση σε αυτό. ΔΕΝ είναι δεύτερο παράρτημα του Black Ηοle οπότε τα άσχετα post οι ειρωνιουλες και το trolling καλό είναι να σταματήσουνε.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 04:21
Εχω δει οτι μερικα threads τα οποια αναφερονται σε σειρες anime δν εχουν καθολου περιγραφη,καθολου εικονα....και με το μολις μπαινω το μονο που να βλεπω να ειναι ο τιτλος και οτι βγηκε προσφατα/"τι εχετε να πειτε" κτλ..ΑΥτο ομως δν ειναι ωραιο γτ δν εχουμε δει ολοι το ταδε τιτλο anime και ισως θα πρεπει να εμπεριεχονται μερικες πληροφοριες γυρω απο τιτλο.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 14:00
Τι με ενοχλει σε αυτο το forum?
Εχω δει οτι μερικα threads τα οποια αναφερονται σε σειρες anime δν εχουν καθολου περιγραφη,καθολου εικονα....και με το μολις μπαινω το μονο που να βλεπω να ειναι ο τιτλος και οτι βγηκε προσφατα/"τι εχετε να πειτε" κτλ..ΑΥτο ομως δν ειναι ωραιο γτ δν εχουμε δει ολοι το ταδε τιτλο anime και ισως θα πρεπει να εμπεριεχονται μερικες πληροφοριες γυρω απο τιτλο.
Ναι καθώς είναι πολύ δύσκολο να πας στο anidb και να πατήσεις ενα search...

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 14:28
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 14:34
Τι με ενοχλει σε αυτο το forum?
Μν δν μ ρσ τ τ δν πρχν φνντα στσ λξς π γρφς
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 14:35
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 15:15
αμα δεν ξερεις οτι υπαρχει αγαπητε, τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα, γιατι εφοσον κατι ( για σενα ) δεν υπαρχει, δεν βλεπω γιατι να το ψαξεις.Ναι να το googlaρείς αλλά αν δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει ?
οσο γι'αυτο που λεει ο Sora, ναι, υπαρχουν καποια threads ( ελαχιστα ) που η επεξηγηση δνε ειναι εκτεταμενη ( ισως και ανυπαρκτη), ή τουλαχιστον πολυ μικρη.
Πρωτον, δεν εχουν ολοι την ορεξη να κανουν τις προσεγμενες παρουσιασεις του Dante και του Petran79, και δευτερον, δεν μπορουν. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να τις απορριπτουμε. ακομα και η ελαχιστη προσπαθεια που εχουν καταβαλει τα παιδια, ειναι αξια σεβασμου.
ή πας στο anidb ή στο google και ενημερωνεσαι, και το αφηνεις εκει, ή αν το εχεις αχτι, και θελεις να συμπληρωσεις, ωστε να βοηθησεις τους επομενους "καινουριους", κανεις ενα ποστ που εξηγεις καλυτερα τα πραγματα, και ζητας απο καποιον admin/mod , να σου βαλει δευτερο απο την αρχη το συγκεκριμενο ποστ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 21 Μάιος 2009 - 15:23
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:22
Ναι να το googlaρείς αλλά αν δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει ?
ειμαι 99% σιγουρος οτι η anelis εννουσε να googlareis το ονομα της σειρας, οχι το anidb ..
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 00:53
Για αυτόν τον λόγο ο Dante έχει γράψει και τον παρακάτω "οδηγό". Τα παρακάτω βήματα δεν είναι υποχρεωτικά, όμως όσο πιο πολύ τηρούνται, τόσο προς όφελος όλων μας είναι. Από εκεί και πέρα επαφιόμαστε στην όρεξη και την καλή διάθεση του καθενός που θέλει να μοιραστεί μια νέα σειρά μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 22:11