Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:08
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:10
Το εξ πι είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_xp
Και τα τρολσ τα σκοτώνεις σε ένα καινούριο παιχνίδι που λέγεται Plants vsTrollsZombies που δεν το χω παίξει ακόμα http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/plantsvszombies
Επίσης για να γίνεις mod χρειάζεται συνδρομή 500 ευρώ τον μήνα global mod 2000 ευρώ τον μήνα και admin 50000 ευρώ τον μήνα.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Με ενοχλεί που ο phm χθες γκρίνιαζε 100 ώρες πόσο έχει φρίξει με όλα αυτά και μετά από 2 ώρες μπήκε να τρολλάρει. Νομίζω επίσης ότι το να λες ψέματα, ή πες το χαζομάρες για να κάνεις πλάκα, όπως ότι xp σημαίνει τα windows xp, αντί για experience points, και ότι trolls είναι τα μυθολογικά trolls και όχι ένα είδος συμπεριφοράς στο internet είναι πολύ περισσότερο trolling από το να λες την γνώμη σου και να διαφωνείς.
Επίσης, με ενοχλεί που διάφορα μέλη του forum έχουν πιάσει τον phm και του 'παν διάφορα καλά λόγια - και το καλά το λέω ειρωνικά - για μένα, λες και είμαι το παιδί ή το σκυλί του και έχει ευθύνη για μένα.
Νομίζω ότι το ποιος ****** τα threads φαίνεται και δεν είμαι εγώ.
Επίσης, επειδή κάτι μου λέει ότι θα βγάζατε τον Master Sori δικό μου sockpuppet account, θέλω και γω να ακούσω ποιο είναι το δεύτερο account του.
I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:15
o καθένας από εσάς είναι μοναδικός... δε σας μπερδεύουμε...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:17
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:18
το εχετε χεσει δεν νομιζετε?το forum υπαρχει για αλλο λογο οχι να αντιμιλατε αν θελετε να αντιμιλατε υπαρχουν και μνμτα....το thread το κανατε κ****Οποτε τελειωσε το θεμα παμε για αλλα και αν θελετε τσακομο για αυτο το θεμα καντε τον εξω απο το thread...Ευχαριστω...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:24
μας συγωρειτε κυριε USasuke UchihaGuys μην τσακονεστε...και ειδικα στο forum....
το εχετε χεσει δεν νομιζετε?το forum υπαρχει για αλλο λογο οχι να αντιμιλατε αν θελετε να αντιμιλατε υπαρχουν και μνμτα....το thread το κανατε κ****Οποτε τελειωσε το θεμα παμε για αλλα και αν θελετε τσακομο για αυτο το θεμα καντε τον εξω απο το thread...Ευχαριστω...
δεν θα ξαναγινει κυριε Sasuke Uchiha
εχετε απολυτο δικιο κυριε Sasuke Uchiha
μας συγχωρειτε ( ξανα ) κυριε Sasuke Uchiha
λυπουμεθα για τη φασαριε κυριε Sasuke Uchiha
δεν θα επαναληφθει κυριε Sasuke Uchiha
στακα.
AND YOU ARE? σε ξερουμε και απο τα χτες?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 06 Μάιος 2009 - 17:34
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:29
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 17:43
Αυτου του ειδους τα εριστικα σχολια μπορουν να λειπουνε. Ευχαριστω.μας συγωρειτε κυριε USasuke Uchiha
δεν θα ξαναγινει κυριε Sasuke Uchiha
εχετε απολυτο δικιο κυριε Sasuke Uchiha
μας συγχωρειτε ( ξανα ) κυριε Sasuke Uchiha
λυπουμεθα για τη φασαριε κυριε Sasuke Uchiha
δεν θα επαναληφθει κυριε Sasuke Uchiha
στακα.
AND YOU ARE? σε ξερουμε και απο τα χτες?
*
Κατα τ'αλλα, παιδια, κατι ειπε ο Dante πριν μερικες σελιδες
no spamming ppl, αυτό το section υπάρχει για κάποιο λόγο, όχι για να ποστάρουμε videos και τσιτάτα...

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 20:29
Ναι, γιατί όπως βλέπεις με ακούνε οι χρήστες εμένα....Κατα τ'αλλα, παιδια, κατι ειπε ο Dante πριν μερικες σελιδες

Το μόνο καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως νιώθω τόσο αόρατος, που μάλλον πρέπει να αδυνάτισα...yay!...

Γκουχ...στο θέμα μας.
sponis βριζεις κι απο κοντα μωρη λουλου η μονο πισω απο το πισι σου?
...sponis ευχαριστως,να σου ρθω την παρασκευη?
αλλα θα πρεπει να υποσχεθεις οτι με το που θα με δεις θα με πεις μαλακα
δεν χρειαζεται να ειναι κανεις παληκαρι για να σε ******* στο ξυλο φρουλη
Οπως δεν συνηθιζω να βριζω κι απο κοντα ετσι δεν το κανω και πισω παο την οθονη μου
Ναι, το είδαμε...α όχι wait, αυτό έγινε αφού σε κακοχαρακτηρίσανε όλοι out of the blue και εντελώς άδικα, έτσι?...
Master Sori, τώρα θα αποκλείσω τον λογαριασμό σου από την κοινότητά μας για απολύτως προφανείς λόγους (φοβόμαστε την αλήθεια, καλύπτουμε τον κώλo μας, και πρέπει να καταπιέσουμε το userbase λίγο ακόμα). Όσον αφορά τσαμπουκάδες κτλ (που είναι και της μόδας τελευταία), έχε υπόψιν σου πως εμείς δεν τους ζητήσαμε ποτέ, αλλά δεν θα κάτσουμε να μας βατέψουνε κιόλας.
Τόσο εγώ (αν και με τα ρεπό είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα), όσο και o Phantom Duck, ο Sponis και άλλα παιδιά του anime.gr team βρισκόμαστε συχνά στις συναντήσεις της κοινότητας, και δεν κρυβόμαστε πίσω από το πληκτρολόγιό μας όπως μας προσάπτεις. Βλέπεις αγαπάμε το hobby μας, την τρέλα μας αν θες για τα anime και τα manga, και επίσης νιώθουμε κομμάτι της κοινότητας, όχι τσοπάνηδες ή νταβατζήδες της (αν και τελευταία, έχουμε ακούσει τα πάντα όσον αφορά τον ΕΠ μας)...XD
Αν θέλεις λοιπόν να μας βρεις για το οιοδήποτε θέμα, ξέρεις που είμαστε. Όπως έλεγα και σε ένα φίλο τις προάλλες, τα περισσότερα διαπροσωπικά θέματα/προβλήματα λύνονται με μπύρες στο στομάχι, και κουβεντούλα. Ή μπύρες στο κεφάλι, και μονόλογο (*μην το πιείτε, λουστείτε). Εξαρτάται από την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις....οπότε, choose your poison...
>>>>>>>>>>
Melkor, 10% warning. No need for flaming/spamming, ειδικά την στιγμή που σε όλους τους τόνους κραυγάζουμε για το αντίθετο σε αυτό το section...T_T
>>>>>>>>>
Το ΜΟΝΟ μου παράπονο τον τελευταίο καιρό (dorama μαζόχα here...οπότε καταλαβαίνετε), είναι πως αυτή η κοινότητα σιγά σιγά αφορά όλο και λιγότερο αυτό που αγάπησα σε αυτήν, δλδ την τρέλα μας για τα anime, τα manga και την ασιατική κουλτούρα(για κάποιους το τελευταίο, μην βαράς μωρή πάπια). Απλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό είναι σημάδι των καιρών ή προσωπική μου αποτυχία. Θα δείξει, σύντομα.
Μετά τιμής, κόπανος.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 07 Μάιος 2009 - 07:06
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 20:35
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 20:56
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 11:39

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 18:02
Βασικα το κιριοτερο ειναι σε μερικα θεματα που off topic απο anime ή σχετικα με αυτα θα πουνε καποια εξηπναδα και θα αρχισουν να τρογοντε με καποιο member ή moderator. Που μερικα ατομα κατιγουρουν τους moderator γιατι τους εριξε warn ή ban και τους κατιγουρουν για καταχρισι εξουσιας ενω αν ηταν στην ιδια θεση μπορι και να αντιδρουσαν χιροτερα.
Αλλα κιτιος με ενοχλη που μερικα ατομα εχουν μια εικονα Α για το εαυτο τους και μιλανε υποτιμικα σε αλλα ατομα απο το αγαπιμενο μας forum.
Αυτα για τωρα .