Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1471 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 07:11

0 file zoro 0. Σου εξηγούμαι και συνεχίζεις να τις πετάς...

Τι μου εξηγησες?Υπηρχε κατι που δεν καταλαβα?Κι εγω σοβαρος ημουν πριν απο μερικα posts και τωρα το πηγα στην πλακα λογω του θεματος που αλλοι ανοιξανε με την γνωστη σκηνη...

(και για να απαντησω και στον Darth,ναι δικη μου λεξη ειναι το inba:lol:,ειναι το αναποδο του imba...τωρα γιατι σου φανηκε τοσο αστειο,δν ξερω..τεσπα,οτι σ'αρεσει:))

Και κατι ακομη,ρε παιδια τα 2α opening και closing δεν ειναι χαλια?Ειναι σαν αναμειξη System of a Down και Slipknot...ενταξει μ'αρεσουν οι System και ακουω και λιγο Slipknot,αλλα πιστευω οτι τα τραγουδια δεν ταιριαζαν τοσο πολυ με την σειρα..τα 1α ηταν καλυτερα...

#1472 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 09:09

Μάλλον θα εννοούσε imba=imbalanced, αλλά όπως και νά'χει πάει ξέφυγε τελείως offtopic το θέμα...
Φαίνεται πως υπάρχει μανία με gay videos στο φόρουμ οπότε no further comments lol.

Mαλον αυτο θα εννοουσε γιατι ουτε εγω ξερω inba...μονο imba...:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1473 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 22:21

Και κατι ακομη,ρε παιδια τα 2α opening και closing δεν ειναι χαλια?Ειναι σαν αναμειξη System of a Down και Slipknot...ενταξει μ'αρεσουν οι System και ακουω και λιγο Slipknot,αλλα πιστευω οτι τα τραγουδια δεν ταιριαζαν τοσο πολυ με την σειρα..τα 1α ηταν καλυτερα...

Ναι το επιπέδο των op / ed έπεσε κατακόρυφα στο 2ο μέρος.
Αν και με τον στοίχο Ningen Sucker - Ningen Fucker έχω ρίξει χοντρό γέλιο.:hihi2:

#1474 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 22:23

Ρε τι gay λέτε και μ@@@@@ες....Έλεος

ο Χρηστός ήξερε ότι θα τον πρόδιδε κάποιος απο τουσ μαθητές του και συγκεκριμένα ήξερε και ποιος. Ο L ήξερε οτι ο Light θα τον πρόδιδε. Η σκηνή του πλυσίματος των ποδιών είναι σχεδόν ίδια με μυστικό δείπνο, O L αποδέχεται την προδοσία που θα δεχτεί και ξέρει ότι θα πεθάνει απο τον Light. Ο λόγος που δε μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση είναι επειδή τα βάζει με κάτι ανώτερο, με μια ανώερη δύναμη. Σε προηγο΄λυμενο επεισόδειο είχε πει ότι αν έχω να αντιμετωπίσω κάτι ανώτερο δε μπορώ να το κάνω. και πράγματι ο L με δαίμονες τα βάλε. Στο επ 25 λέει it is strange, we will have to say farewell. Εκει σε προιδεάζει για το τι θα γλινει. Το πλύσιμο απλά είναι ένασ επίλογος που δείνει τραγικότητα. Οχι gay kai π@@ες ελεος

Συμφωνω!!

Συγχαρητηρια για το imba spam παιδια:oo:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1475 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 22:25

Ναι το επιπέδο των op / ed έπεσε κατακόρυφα στο 2ο μέρος.
Αν και με τον στοίχο Ningen Sucker - Ningen Fucker έχω ρίξει χοντρό γέλιο.:hihi2:

γιατι επεσε κατακορυφα ρε? σιγα..
εγω πιστευω ηταν και τα 2 πολυ γαμαα και ειδικα το ED..
βεβεια θεμα γουστου ειναι αυτα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1476 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 22:29

Nah, the 2nd sucks, αλλα το 1ο τα σπαει!!
Το opening το εχω βαλει και σαν ηχο κλησης στο κινητο μου

#1477 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 00:26

Όχι sucks,απλά ήταν υποδιέστερο...
Μην μου συγκρίνετε naitomeru με ΜτΗ!(βάση αυτού που μόλις είπα,προφανώς τα μέταλλα που είδαν DN προτιμούν το 2o γιατί....είναι ευνόητο.)

#1478 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 00:27

Το 1ο οπ είναι καλύτερο απο το 2ο, το 2ο εντ είναι καλύτερο απο το πρώτο.

Και ας είμαι μέταλλο.

HnH5aB0.jpg

#1479 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 00:31

Όχι sucks,απλά ήταν υποδιέστερο...
Μην μου συγκρίνετε naitomeru με ΜτΗ!(βάση αυτού που μόλις είπα,προφανώς τα μέταλλα που είδαν DN προτιμούν το 2o γιατί....είναι ευνόητο.)

Μπα ενα μεταλλο που ξερω γω (ειναι ξαμολυμενο στο φορουμ), απλα του αρεσει, αλλα θεωρει το 1ο καλυτερο

#1480 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 00:35

Μπα ενα μεταλλο που ξερω γω (ειναι ξαμολυμενο στο φορουμ), απλα του αρεσει, αλλα θεωρει το 1ο καλυτερο

Ντάξει ρε δε λέω,και γω δεν είμαι μέταλλο,αλλά στην αρχή μου ψιλοάρεσε,απλά λέω γενικά για το target group του τραγουδιού ;p

Και το The World δεν είναι και τόσο χαλαρό,οπότε κοντά πάει...Που να ήταν κάνα pop κομμάτι το 1ο :hahaha:

#1481 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 00:50

Και τα 2 εντ τα σπανε. απλα το 2ο ηταν πιο οπτικα ευνοημενο.
Ωστοσο καμια σημασια δεν εχει . τα επσ μετα το 26 ηταν χαλια

#1482 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 07:25

γιατι επεσε κατακορυφα ρε? σιγα..
εγω πιστευω ηταν και τα 2 πολυ γαμαα και ειδικα το ED..
βεβεια θεμα γουστου ειναι αυτα..

Οχι ρε,τα 2α op &end τα σπάγανε!!Αλλά όντως ειναι θέμα γούστου...

Χαχα...και εγώ!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#1483 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 08:24

Και να πω και κατι αλλο...ποσοι απο σας πιστευετε οτι αν η σειρα ειχε τελειωσει στο 25ο επεισοδιο θα ηταν πολυ καλυτερη(δεν εχω δει ακομα ολα τα 37 eps,ειμαι στο 31,αλλα ηδη πιστευω οτι η αποψη μου δεν θα αλλαξει)?

Και μ'αυτο δεν εννοω να τελειωνε στα 25 επεισοδια αναγκαστηκα με το τελος που ειδαμε...αυτο που εννοω ειναι να τελειωνε η σειρα ειτε:

Spoiler:

ειτε...

Spoiler:

Ή ακομα καλυτερο θα τανε να χαμε και ενα 26 επεισοδιο οπου ειχαμε το 2ο τελος που περιεγραψα...δλδ να παιρναμε και τα 2 τελη σε 2 διαφορετικα επεισοδια και ετσι να ταν χαρουμενοι ολοι...

Το τι μας δωσαν ενω ηταν απαισιο:

Spoiler:

Τι εχετε να πειτε?

#1484 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 10:43

Και να πω και κατι αλλο...ποσοι απο σας πιστευετε οτι αν η σειρα ειχε τελειωσει στο 25ο επεισοδιο θα ηταν πολυ καλυτερη(δεν εχω δει ακομα ολα τα 37 eps,ειμαι στο 31,αλλα ηδη πιστευω οτι η αποψη μου δεν θα αλλαξει)?

Και μ'αυτο δεν εννοω να τελειωνε στα 25 επεισοδια αναγκαστηκα με το τελος που ειδαμε...αυτο που εννοω ειναι να τελειωνε η σειρα ειτε:

Spoiler:

ειτε...

Spoiler:

Ή ακομα καλυτερο θα τανε να χαμε και ενα 26 επεισοδιο οπου ειχαμε το 2ο τελος που περιεγραψα...δλδ να παιρναμε και τα 2 τελη σε 2 διαφορετικα επεισοδια και ετσι να ταν χαρουμενοι ολοι...

Το τι μας δωσαν ενω ηταν απαισιο:

Spoiler:

Τι εχετε να πειτε?

Φιλε Zoro δες το ολο και πιστεψε με στο τελος η Θα Ξενερωσεις Απιστευτα!
Η Θα ΓουΣταρεις Τρελα...
Μεχρι να το τελιωσεις ειναι μονο υποθεσεις και λες να γινει το ενα η να γινει το αλλο...Παντος η ολη φαση ειναι καλη..:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1485 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 11:05

Αλλα 3 επεισοδια(ελπιζω να προλαβω να τα δω σημερα!):thumbup:

(παντως μεχρι τωρα,απο το 26 και μετα,it sucks)