Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1411 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 15:38

Απο το στομα μου τα πηρατε ολα...οντως οι σημερινοι ειναι πολυ αθλιοι...οι "παλιοι" των ταινιων του Kurosawa(οπως ο Toshiro Mifune,ο πιο γνωστος) κατι εκαναν,αλλα κ παλι δεν τους βρισκω φοβερους...

στις ταινιες death note αν κ δεν τις εχω δει,παρατηρησα παντως οτι εχουν μια καλη ομοιοτητα με το ανιμε...κ το cgi μου φανηκε καλο...

οι μοναδικοι σημερινοι ιαπωνες ηθοποιοι που αξιζουν κατα τη γνωμη μου ειναι ο Ken Watanabe(ο Kashimoto,ο αρχηγος του χωριου απο τον Τελευταιο Σαμουραι με τον Τομ Κρουζ) και ο αλλος(δεν θυμαμαι το ονομα του,επαιζε παλι στον τελευταιο σαμουραι,και εκανε τον σαμουραι που ολο νικουσε τον Τομ Κρουζ στις ξιφομαχιες...επισης επαιξε και στο Sunshine οπου εκανε τον καπετανιο του διαστημοπλοιου)...μονο αυτοι λενε κατι...

Ρε δεν ντρεπεστε?ΤαΠηρατε απο το στομα του Zoro!Give em Back NOW:hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1412 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 13 March 2008 - 15:51

Εχει δικιο ο Zoro, οι νεοι ιαπωνες ηθοποιοι ειναι σαν bishounen!
Posted Image

#1413 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 March 2008 - 18:23

Εχει δικιο ο Zoro, οι νεοι ιαπωνες ηθοποιοι ειναι σαν bishounen!

thank the invisible pink unicorn!!!!!!!!!!
ακομη καλυτερα!!!:hahaha:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#1414 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 March 2008 - 21:41

Για Death Note μιλωντας παλι,12 επεισοδια εχω δει και so far so good,αυτη η σειρα ειναι το prison break των ανιμε...rockαρει!

Μονο κατι αλλο να ρωτησω,που δεν καταλαβα...ολοι μου πατε οτι μετα το επεισοδιο 25(που ειναι κ filler) χαλαει η σειρα,αλλα αυτο που θελω να μαθω ειναι:φταει ο mangaka που δεν εκανε καλα την συνεχεια της ιστοριας ή οι animators που δεν εκανα καλη μεταφορα του manga στο ανιμε?(τα 26 -37 αφου δν ειναι fillers ειναι ευθυνη του mangaka ετσι?)

#1415 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 March 2008 - 21:50

Ο mangaka.Ντάξει μη φανταστείς ότι είναι χάλια.Είναι πάρα πολύ καλό και μετά.Απλά μέχρι τότε ήταν τέλειο:wooi2:

Posted Image

#1416 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 14 March 2008 - 16:10

Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! :wooi2:

#1417 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 15 March 2008 - 12:56

εχω δει ολη τη σειρα και οντως μετα το 25 χαλαει.
κλαψ:zetsubou: γιατι το εκανε αυτο ο mangaka!! ΓΙΑΤΙ!!
Spoiler: 25 spoiler

Posted Image

chuu~:lovulovu:

#1418 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 March 2008 - 13:21

Δεν την μπορώ αυτήν την γκρίνια... δλδ έλεος, people... >.>

Spoiler: 25 spoiler

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1419 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 March 2008 - 13:33

Ακριβώς έτσι Κέννυ. Δηλαδή τι ρε 'σεις, δεν μπορείτε να δεχτείτε

Spoiler:

#1420 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 02:34

πω πω τι γκαντεμης που ειμαι...μην μπορωντας να κρατησω τις "ορμες" μου,καθε φορα που βλεπω spoiler συνεχιζω να διαβαζω ή παταω κλικ(αναλογα με το σιτε) και ηδη 3 φορες διαβασα οτι

Spoiler:

και ειμαι ακομη στο 17...δεν αντεχω αλλο...παω να δω τα υπολοιπα μονορουφι!!!

#1421 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 March 2008 - 02:44

Άντε διάβασε το και μια τέταρτη:
Spoiler: Επ. 25

Posted Image

#1422 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 March 2008 - 11:31

@ Karkas
Spoiler:

@Kenny, επειδη εσυ ειδες αυτα τα "υψη", δε σημαινει οτι τα ειδαν ολοι, ποσο μαλλον οτι οσοι δεν τα ειδαν ειναι "whingers".

πω πω τι γκαντεμης που ειμαι...μην μπορωντας να κρατησω τις "ορμες" μου,καθε φορα που βλεπω spoiler συνεχιζω να διαβαζω ή παταω κλικ(αναλογα με το σιτε)

Πας και διαβαζεις spoiler μιας σειρας που βλεπεις? Ελεος δλδ. Υπαρχει λογος που λεγονται spoilers!
Posted Image

#1423 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 March 2008 - 12:02

@ Karkas

Spoiler:

@Kenny, επειδη εσυ ειδες αυτα τα "υψη", δε σημαινει οτι τα ειδαν ολοι, ποσο μαλλον οτι οσοι δεν τα ειδαν ειναι "whingers".

Πας και διαβαζεις spoiler μιας σειρας που βλεπεις? Ελεος δλδ. Υπαρχει λογος που λεγονται spoilers!

Χαχα σιγά ρε συ...Εγώ ουκ ολίγες φορές πριν τελειώσω μία σειρά διαβάζω ότι βρω wiki...includin spoilers n such...
Τώρα αν δεν αντέχεις και μετά λες τι γκαντέμης που είμαι...είσαι άξιος της μοίρας σου:hahaha:

Και όσο αφορά το θέμα ep.25 και μετά,δεν ήταν ότι χειρότερο,απλά δεν συγκρίνονταν με τα προηγούμενα...Είναι σαν να συγκρίνεις στο bleach Soul Society arc με Bounto arc...(Ίσως λάθος σύγκριση,αλλά δεν ήθελα να τα παρομοιάσω τα fillers από Naruto,θα παραξεφτιλιζόταν :/)

#1424 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 12:36

Χεχε για πλακα το λεγα το γκαντεμης,ξερω τι με περιμενει οταν παταω στο σποιλερ:D

Παντως παιδια εφτασα στο ep23 και μεχρι τωρα μπορω να πω οτι ειναι ενα πο τα καλυτερα ανιμε που χω δει...κριμα που σε 2 επεισοδια πεφτει,γι αυτο ειπα να τ'αφησω για την ωρα(καλα παλι σημερα θα τα δω τ'αλλα αλλα οχι τωρα) να το χαρω λιγακι ακομα...

2 πραγματα μ'αρεσαν μεχρι τωρα παντως:

Spoiler:

Συμφωνειτε?(παντα οτι γραφετε για χαρακτηρες,σε spoiler ετσι?μετα αποφασιζω αν θα το δω:))

#1425 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 16 March 2008 - 13:04

Παρακάτω γινεται πολύ καλύτερο όταν
1
Spoiler:

2
Spoiler:

3