Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1081 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 16 September 2007 - 14:24

ξερουμε τι εχει γινει με την μεταφραση του 3ωρου special?
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#1082 Tsakalaki

Tsakalaki

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ

• Members
  • 4 posts

Posted 16 September 2007 - 15:25

Μην ασχοληθείτε και πολύ με αυτό το ποστ....απλά το κανω για να μπω στο κλίμα..είμαι νεος στο τομέα και προσπαθώ να βρω τα ζύγια μου...

Εχω κανει πολλά λαθη στη ζωή μου. δε τα θυμάμαι όλα. Τα σωστά είναι λιγότερα, και τα θυμάμαι σχεδόν όλα. Ένα απο αυτά ήταν η επιμονή μου να γνωρίσω καλύτερα τον Βασίλη. Αυτός λοιπον ο ίκαρος, μου είπεκάποια στιγμή τη λέξι άνιμε.....τι ειν τούτο;;; του είπα όλο περιέργεια...μου εξήγησε....δεν κατάλαβα γρι...με την 4-5η φορά αρχισα να καταλαβαίνω. βεβαια καταλάβαινα μέχρι που ήταν απλός στις αναφορές του. μετά άρχιζε κατι ακαταλαβίστικα και δεν σκαμπαζα πάλι, αλλά κουνούσα απο ευγένια το κεφάλι...

ωχ....αρχισα να πολυλογώ....

το χω αυτό, θα το κόψω...

Την δεύτερη φορά που τον φιλοξένησα μου είπε..."θα σ' αφήσω δυο ντιβιντια με το deαth note. δες το, θα σου αρέσει "...αυτο το "δες το" ακούστηκε σαν απειλή....το δα και εγω και μ' αρεσε.....μάρεσε στην αχρή, γιατί μετά κόλλησα....

καλή φάση.....ελπίζω να συνεχίσω να το βλέπω...

Να στε καλά όλοι σας.....
Los amantes del circulo polar

#1083 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 September 2007 - 15:49

Οι Kurohana θα το βγάλουν... Απλά επειδή είναι μεγάλο και δεν είναι πρώτη προτεραιότητα τους αργούν. Από το forum τους:

Progression on the Death Note special will be posted here and be updated frequently.

Run down on the 2hr 13min special:
The special is pretty much a recap of the entire series squashed together into 2hrs and 13mins. Some scenes have been changed, and extra scenes have been added.

Progress

Translation: 80%
Timing: 90%
Typesetting: 10%

- Editing will start once Timing/Translation is done.

Please remember that this can't be as done as fast as a normal episode as the running time is 2-3hrs.

This project is also at the bottom of the list at the moment with Heroic Age.

Our main focus is to finish DMC in the next coming week and Kenichi to be finished.

phmava.php

#1084 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 September 2007 - 16:37

[...] The special is pretty much a recap of the entire series squashed together into 2hrs and 13mins. Some scenes have been changed, and extra scenes have been added. [...]

Αναρωτιέμαι... το έχουν δει οι ίδιοι ολόκληρο το special; o_____O

Το special είναι recap των πρώτων 25 επεισοδίων, με όλα κι όλα ~15 λεπτά νέο "footage", σε δύο σημεία της ιστορίας.

Και αντί να βγάλουν με τη σειρά τους ένα τέρας 1.6 GB με hardsubs (μπλιαχ), θα εξυπηρετούσαν πολύ κόσμο αν κάνανε ένα .srt. Raw can be already found at the usual places.

It's not like they're gonna translate anything except dialogue, after all... >___<

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1085 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 02 October 2007 - 15:22

Is it out???? :)
Posted Image

#1086 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 October 2007 - 22:52

επιτέλους το είδα!!!

και θέλω να πω

ναι Kenny κερδίζεις κάθε otaku μπορώ να πω.

#1087 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 October 2007 - 16:37

επιτέλους το είδα!!!

και θέλω να πω

ναι Kenny κερδίζεις κάθε otaku μπορώ να πω.

το special ή το anime?
το raw ή κάτι που δεν έχω πάρει χαμπάρι?

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1088 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 October 2007 - 17:00

το anime, επιτέλους ειδα το τέλος γιατι είχα κολήσει στο 32 και βαριόμουν να δω τα υπόλοιπα.

#1089 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 21 October 2007 - 01:44

Ό,τι και συζητούσαμε στο σημερινό meeting στην Θεσσαλονίκη τι θα γίνει με την μετάφραση του Death Note Special...

[cbm] DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion [English Subbed] [x264 aac] [EDBE29D5] mkv : Anime > Other - Mininova

:wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1090 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 21 October 2007 - 02:43

Ό,τι και συζητούσαμε στο σημερινό meeting στην Θεσσαλονίκη τι θα γίνει με την μετάφραση του Death Note Special...

[cbm] DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion [English Subbed] [x264 aac] [EDBE29D5] mkv : Anime > Other - Mininova

:wooi2:

ΜΜΜ... :oo:
Για να δούμε.

#1091 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2007 - 15:14

θα περημένω την animeclipse
δεν άκουσα καλά σχόλια για το σπεσιαλ

#1092 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 21 October 2007 - 17:19

Κι εγώ που το είδα πριν από λίγο το επιβεβαιώνω... meh, shitsubs. >____>

Κατεβάστε το μόνο αν δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο.

2112.gif

#1093 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 21 October 2007 - 17:25

A thankies. Καλύτερα να περιμένουμε δηλαδή. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για τίποτα που δεν έχουμε ήδη δει.

Posted Image

#1094 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 21 October 2007 - 19:25

Γιατί θα το βγάλουν από animeclipse?
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#1095 NineTailsNaruto