Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1051 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 19:08

Μια χαρά είναι οι ταινίες.Και εμένα μου άρεσε που άλλαξαν το σενάριο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1052 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 12:43

Επρεπε να ψοφησουν ολοι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1053 JerrySunken

JerrySunken

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:29

Poli wraio storyline kai nofillers anime ! sketos orgasmos genikotera ! To telos diaferei sto manga kai prwtimo to ending ekei :)
Spoiler:

#1054 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 17:13

μολις ειδα και το τελευταιο επισοδειο...
φοβερη σειρα! το τελος με χαλασε λιγο αλλα νταξει... δε βαριεσαι...
και καλυτερα που τελειωσε τωρα και δεν ειχε ακομα 3213123 σεζον

#1055 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 01:30

μπορείς να το αιτιολόγησης αυτό???
γιατί λες πως ΈΠΡΕΠΕ να χάσει???
δηλαδή λες πως δεν είχε καμια ελπίδα να νικήσει???
ότι από την αρχή είχαν κανονίσει πως θα κάνουν τον kira να χάσει???
άσχετος πως τον είχαν κάνει επίγειο θεό???

Έπρεπε να χάσει γιατί έπρεπε να χάσει ο κακός στο τέλος επειδή ήταν shounen. Τόσο απλό.

Διαφωνώ.

Υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές μεταξύ του Death Note και του τυπικού shounen. Πρώτον, στο τυπικό shounen, πρωταγωνιστής είναι ο καλός της υπόθεσης. Στο Death Note πρωταγωνιστής ήταν ένα -αρχικά- καλό παιδί που σταδιακά εξελίσσεται σε αδίστακτο serial killer με ψευδαισθήσεις θεϊκού status. Και παρ' όλη την αρρώστια του χαρακτήρα του, η σειρά μας παρουσιάζει ισορροπημένα και τις δύο απόψεις επί του θέματος ("Είναι σωστό να σκοτώνεις τους εγκληματίες;") και αφήνει στους θεατές να επιλέξουν "χαράκωμα". Αυτό ήταν ένα deviation from the norm με το οποίο γουστάραμε όλοι.

Δεύτερον,
Spoiler: ending spoilers
Για τις live action movies, πάντως, συμφωνούμε. ;)

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σας άρεσε η ταινία. Έχω προσπαθήσει να δω 2-3 φορές την πρώτη και μου φαίνεται άθλια και γελοία. Η σκηνοθεσία είναι πρωτόγονη, ο Light είναι φλώρος και ο CG Ruyky είναι σαν να έχει ξεφύγει από κάποιο παιχνίδι του Playstation. :P

x4 (2 για κάθε ταινία :P). Αφότου τις είδα ήθελα να πλύνω τα μάτια μου. Και μόνο την καταστροφή των χαρακτήρων Misora Naomi και Takada Kiyomi να αναφέρω, πιστεύω πως είναι αρκετά. :thumbdown:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1056 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:02

Ωραίο post, αλλά θα διαφωνήσω στο "ένα -αρχικά- καλό παιδί που σταδιακά εξελίσσεται σε αδίστακτο serial killer".
Πού βρίσκεται το "αρχικά" και το "εξελίσσεται" ? Με το που πέρνει το Death Note, αρχίζει η σφαγή και αυτό συμβαίνει from the very beginning of the series; ακυρώνωτας οποιαδήποτε τραγικότητα.

#1057 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:53

Ναι στην αρχή είχε όμως τουλάχιστον κάποιους ενδοιασμούς και στη συνέχεια σκότωνε μόνο τους εγκληματίες. Μετά όμως σκότωνε απλά όποιον έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια του

Spoiler:

Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1058 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 00:47

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Αν ήθελε να πετύχει έπρεπε να φτάσει στα άκρα και να μη διστάσει ούτε μια στιγμή.
Spoiler:
Και το ξαναλέω για άλλη μια φορά.Οι ταινίες ήταν μια χαρά.Εγώ πάντως τις λάτρεψα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1059 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 00:07

Βαριέμαι να σχολιάσω το ending κ.λπ., απλώς γράφω για να κάνω 1 ερώτηση:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1060 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 00:26

Kατάθληψη φαντάζομαι η μαλλον εγινε κατατονικη για να το πω ακριβώς:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1061 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 09:55

Εγώ θέλω να ρωτήσω:

Spoiler:

1

#1062 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 10:13

I think because he was instructed not to use the Death Note for some time and seal it in some place. But he couldn't resist using it in the end and since he was under surveilance, the good guys put the pieces together in the end and figured out the whole thing:smokingg:

#1063 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 14:21

I think because he was instructed not to use the Death Note for some time and seal it in some place. But he couldn't resist using it in the end and since he was under surveilance, the good guys put the pieces together in the end and figured out the whole thing:smokingg:

Ναι και δεν με έπεισε καθόλου.

Γενικά ο Near πολύ "θεία φώτιση" σε σχέση με τον L. Το anime από τη μέση και μετά έπεσε πάααααααααααααρα πολύ.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#1064 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 20:24

Επειδή είμαι από αυτούς που μου άρεσαν οι ταινίες μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν/πρόκεται να βγουν στα Ελληνικά video clubs;

Και sorry αν έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση.

#1065 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 14:19

Η αλήθεια είναι πως από την μέση και μετά χάλασε λιγάκι. O L ήταν κορυφαίος... με τον Near γινόταν όλα πολύ "μηχανικά". Πάντως είναι by far ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει. Κρίμα, γιατί βγαίνουν λίγα τέτοια.