Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1006 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 06 July 2007 - 23:36

Ξενέρωτο το τελευταίο επεισόδιο. Καλά σκηνοθετημένο αλλά από ουσία έχανε πολύ.

Δεν μ'άρεσαν:
Spoiler:
Αχ, πόσο περισσότερο θα με ευχαριστούσε ένα τέλος όπου ο Light σκότωνε τους πάντες και ο νέος κόσμος του φτιαχνόταν με επιτυχία. Και θα ήταν πιο λογικό και θα ήταν πρωτοποριακό.

Γενικά, πολύ μέτριο τέλος, αλλά τουλάχιστον όχι κακό όπως το επεισόδιο 25. Γενικότερα, το Death Note είναι σκηνοθετικά και αισθητικά είναι μια από τις καλύτερες δουλειές που έχουν γίνει ποτέ στον χώρο των anime και πραγματικά σε σύγκριση με τις άλλες σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο του στην κορυφή. Σεναριακά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο και κερδίζει την μετριότητα, με σημεία που είναι κορυφαία και άλλα που είναι εντελώς σούπα. Μακάρι η Madhouse να συνεχίσει και άλλες τέτοιες δουλειές με τόσο μεράκι, γιατί το τελευταίο φαινόταν από όλες τις πρωτοτυπίες στην παρουσίαση που προσωπικά τις βρήκα φανταστικές. Σίγουρα το DN θα μπορούσε να είναι μια απλή και "άψυχη" μεταφορά χωρίς στριφογυρίσματα, χωρίς πολλά χρώματα, χωρίς τόσα πράγματα, και ίσως κανείς δεν θα παραπονιόταν για το αποτέλεσμα. Αλλά η Madhouse αποφάσισε να κάνει κάτι παραπάνω. Και πέτυχε.

#1007 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 July 2007 - 00:10

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αχ, πόσο περισσότερο θα με ευχαριστούσε ένα τέλος όπου ο Light σκότωνε τους πάντες και ο νέος κόσμος του φτιαχνόταν με επιτυχία. Και θα ήταν πιο λογικό και θα ήταν πρωτοποριακό.

Αυτό όπως το πάρεις... Μπορείς και τώρα να πεις ότι είναι πρωτοποριακό με την έννοια ότι δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά οι επιθημίες του πρωταγωνιστή, πράγμα που γίνεται ως συνήθως.
phmava.php

#1008 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 July 2007 - 01:25

+100000000 Και εγώ αυτό ευχόμουν αλλά δυστυχώς έπρεπε να επικρατήσει το κλισέ οι καλοί πάντα νικούν.Πάντως αν βρεις διάβασε το fake ending του manga.Είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Spoiler:

Γιατί το να υπάρχουν Shinigami ή το Death Note είναι εφικτό;Anime είναι ότι θέλεις γίνεται.Έχω βαρεθεί να κερδίζουν οι καλοί.Θέλω να βλέπω και κακούς να κερδίζουν:hehehe:

Posted Image

#1009 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 07 July 2007 - 01:39

Κακο τελος για μενα...Προτιμουσα στο τελος του Kira να παρει μαζι του εστω τον Ν...Κριμα που εμεινε πισω ενα μυαλο απο τα 4 ιδιοφυη παιδια που εμφανιζονται.

Οντως μικρο ανιμε ρε γμτ.Και οταν λεω μικρο εννοω το πραγματικο ανιμε...

Νταξ μετα το τελος του L απλα το ανιμε ψιλο πεθαινει...Δλδ δεν ητανε ποτε τοσο γοητευτικο οσο οταν επαιζε ο L...Τεσπα παει και αυτο.Παμε γι'αλλα.Τι εχει σειρα μετα?
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#1010 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 July 2007 - 01:45

Γιατί το να υπάρχουν Shinigami ή το Death Note είναι εφικτό;Anime είναι ότι θέλεις γίνεται.Έχω βαρεθεί να κερδίζουν οι καλοί.Θέλω να βλέπω και κακούς να κερδίζουν:hehehe:

Shinigami και Death Note δεν(; ) υπάρχουν αλλά εγώ επικεντρώνομαι πιο πάνω, στην ιδέα του, αλλάζω τον κόσμο για να γίνει καλύτερος.

Και ναι φυσικά μπορεί να γίνει οτιδήποτε στα anime, απλά πρέπει να είναι και ωραίο... Απλά το τι είναι ωραίο εξαρτάται από τα γούστα του καθενός. Και για να το κάνω πιο κατανοητό(αν και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται) θα το αναφέρω ένα ακραίο παράδειγμα: Φαντάσου στο τέλος του Death Note να άλλαζε μορφή ο Light και να έλεγε κάτι σαν "χάχα δεν σας το 'πα είμαι εξωγήινος" και μετά να έρχονταν ένα UFO να τον έπαιρνε και μετά να ανατινάζονταν η γη. Αν γίνονταν αυτό κάτι μου λέει πως δεν θα έμενε και πολύς κόσμος ευχαριστημένος :himitsu:
phmava.php

#1011 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 July 2007 - 01:51

Φαντάσου στο τέλος του Death Note να άλλαζε μορφή ο Light και να έλεγε κάτι σαν "χάχα δεν σας το 'πα είμαι εξωγήινος" και μετά να έρχονταν ένα UFO να τον έπαιρνε και μετά να ανατινάζονταν η γη. Αν γίνονταν αυτό κάτι μου λέει πως δεν θα έμενε και πολύς κόσμος ευχαριστημένος :himitsu:

Εντάξει τώρα το πέθανες.Είπαμε μπορούν να γίνουν τα πάντα αλλά αυτό είναι εντελώς ξεκάρφωτο.Πάντως για μια παρωδία του Death Note θα ήταν γ@μ@το σαν τέλος:hahaha:

Posted Image

#1012 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 July 2007 - 06:14

Too many Light lovers here... :thumbdown:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1013 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 07 July 2007 - 11:02

Ναι, με το Death Note πιστεύω ότι ήταν εφικτό να αλλάξει ο κόσμος. Και όσων αφορά την συμπεριφορά του, τον έχουμε δει πολλές φορές να get owned αλλά πάντα είχε αρκετή ψυχραιμία για να το αντιμετωπίσει.

#1014 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 07 July 2007 - 16:29

Μωρε ναι, αλλά στο τέλος ήταν διαφορετικά...Εντάξει το παρακάνανε λίγο γιατί άρχισε ξέρω γω να κάνει ηλίθιες κινήσεις κάτι το οποίο δεν περιμέναμε από τον Light...Παρολ' αυτά εμένα μου άρεσε το τέλος (
Spoiler:
) και δεν μου φάνηκε μικρό! Μου φάνηκε αρκετό...Και όσο να 'ναι, anime είναι...Δεν γίνεται να είναι πιστό στην πραγματικότητα, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες υπερβολές!:nosey:
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#1015 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 08 July 2007 - 10:27

Τι μικρό ρε παιδιά. Αν το τραβάγαν κ'άλλο θα έκανε ΜΕΓΑΛΗ κοιλία.

#1016 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 08 July 2007 - 14:42

Bασικά μιλούσα για το επεισόδιο, όχι για τη σειρά. Ήταν πολύ απότομο.

#1017 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 08 July 2007 - 15:52

Και εγώ για το τέλος μιλούσα...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#1018 Matsu

Matsu