Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 09:54
Ρε γαμώτο πιάνω μόνο 8.5KB/s ...
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 09:57
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 11:06

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 13:51
Don't get near of me!I'm a shark!
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 13:55

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 15:09
Όσων αφορά το επεισόδιο, by far το καλύτερο για μένα. Ήταν απλά θεικό και πολύ πορωτικό.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 16:11

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 18:06
Γιατί με μισείτε;
sakujo
Άραγε θα ανέβει σε κανέναν DDL server; Στο πανεπιστήμιό μου έχουν απαγορεύσει τη χρήση των torrent clients.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 18:22
Μιλάμε από τα πιο πωροτικά επεισόδια μέχρι τώρα!!!
Θέλω να μάθω το τέλος.... Να μην είχα διαβάσει και αυτό το spoiler που δεν είχε spoiler tag, τώρα θα ήμουνα τρελός.... Γιατί να το διαβάσω γιατί; Ή καλύτερα, γιατί να μην έχει spoiler tag, γιατί;;;
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 18:33
Ο Light είναι τόσο φανταστικός και απολαυστικός. Ίσως γι'αυτό "ευθύνεται" κυρίως ο ηθοποιός του. Μακάρι να είχα το γέλιο του. Ο Mamoru Miyano είναι σίγουρα ο καλύτερος seiyuu που έχω ακούσει σε anime.
Και η μετάφραση της Reburia ήταν γεμάτη συντακτικά/γραμματικά λάθη, μου βγήκαν τα μάτια, αλλά εντάξει, δε θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο.
Απλά Part 2 > Part 1. Και ούτε τα πρώτα επεισόδια δεν ήταν τόσο καλά όσο αυτό. Όπως το φαντάστηκα, όταν έφυγαν οι shinigami από τη μέση και ξαναήρθαν τα mind games, η σειρά ξαναπήρε τα πάνω της. (αν και κάτι μου λέει πως θα ξαναεμφανιστούν στο τελευταίο επεισόδιο...)
Γαμώτο, μόλις κατάλαβα ότι καμία άλλη ongoing σειρά δε θα φτάσει αυτά τα επίπεδα tension. Απλά η σκηνοθεσία στα περισσότερα anime είναι υπερβολικά τυπική και ουδέτερη, και είναι πραγματικά κρίμα.
Και ναι, όποιος παράτησε τη σειρά, να την δει μέχρι το τέλος. Αξίζει. Παραπονιέμαι πολύ αλλά όταν έρχονται τέτοια επεισόδια, τα υμνώ όπως τους αξίζει.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 18:42

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 19:15
Εγω κατεβασα το επεισοδιο απο καποιους που λεγοναι Quick'n'Dirty και απλα εχουν παρει τη μεταφραση απο Reburia και εχουν διορθωσει οτι λαθη εκαναν...
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 20:52
Γαμώτο, μόλις κατάλαβα ότι καμία άλλη ongoing σειρά δε θα φτάσει αυτά τα επίπεδα tension. Απλά η σκηνοθεσία στα περισσότερα anime είναι υπερβολικά τυπική και ουδέτερη, και είναι πραγματικά κρίμα.
Πραγματικά είναι η μόνη σειρά που όταν τη βλέπεις έχεις τόσο πολύ αγωνιά για το τι θα γίνει παρακάτω.Σε κάθε επεισόδιο χοροπηδούσα(πριν διαβάσω το manga και μάθω τι γίνεται παρακάτω) πάνω-κάτω στη καρέκλα.Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες σειρές.
Όσον αφορά το 37 ετοιμαστείτε για πολύ αγωνία.Όταν διάβαζα το αντίστοιχο σημείο στο manga έτρεμα κυριολεκτικά ολόκληρος από την αγωνία.Αφού μου ερχόταν να δω κατευθείαν τη τελευταία σελίδα γιατί νόμιζα ότι θα εκραγώ

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 20:55