Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#871 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 20 June 2007 - 09:54

Που να το φανταστείς ότι θα είναι και σε mkv...

Ρε γαμώτο πιάνω μόνο 8.5KB/s ...

#872 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 June 2007 - 09:57

Ναι... Ίσως επειδή μάλλον δεν είμαστε registered, γιατί έχει πολλούς seeders.

#873 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 June 2007 - 11:06

Waaah, maximum speed 10kbp/s ;O >.<
Posted ImagePosted Image

#874 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 20 June 2007 - 13:51

Ποιά επεισόδια έχει η ιστοσελίδα πάνω ?Μπερδεύτηκα.Και τι υπότιτλους έχει...?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#875 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 June 2007 - 13:55

Όταν κατέβει θα σου πώ~ :)
Posted ImagePosted Image

#876 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 June 2007 - 14:57

omg 242.41 MB άρα καλήτερη ποότητα από ότι κατεύαζα ωσ τώρα ^^
max speed 45 KB/s
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#877 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 20 June 2007 - 15:09

Κατέβασα το μεταφρασμένο από την Reburia ( θα το βρείτε στο mininova ) σε xvid. 170mb, κατέβαζα σταθερά με 30κβ/s και από ποιότητα ήταν πάρα πολύ καλό, όπως και οι υπότιτλοι. Μου φάνηκαν για κάποιο λόγο καλύτερα όλα από kuro-hana αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Όσων αφορά το επεισόδιο, by far το καλύτερο για μένα. Ήταν απλά θεικό και πολύ πορωτικό.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#878 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 June 2007 - 16:11

Εγώ το κατέβασα από mininova 70 kb/s max,μέσο όρο 45 kb/s.;Όχι που δε θα έβγαινε.Πιστεύω ότι το ήξερε αυτό η Viz αποκλείεται να είναι τόσοι χαζοί οι υπεύθυνοι της άρα γιατί έκαναν όλο αυτό το σαματά;

Posted Image

#879 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 June 2007 - 18:06

Posted Image

sakujo

Γιατί με μισείτε; :cry:

Άραγε θα ανέβει σε κανέναν DDL server; Στο πανεπιστήμιό μου έχουν απαγορεύσει τη χρήση των torrent clients. :mad2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#880 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 20 June 2007 - 18:22

AAAAAA!!!! Θέλω το 37 τώρα!!!!!!!

Μιλάμε από τα πιο πωροτικά επεισόδια μέχρι τώρα!!!

Θέλω να μάθω το τέλος.... Να μην είχα διαβάσει και αυτό το spoiler που δεν είχε spoiler tag, τώρα θα ήμουνα τρελός.... Γιατί να το διαβάσω γιατί; Ή καλύτερα, γιατί να μην έχει spoiler tag, γιατί;;;

#881 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 20 June 2007 - 18:33

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ARGHHHHHHHH ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. THANK YOU GODS OF MADHOUSE. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANIME ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΠΙΚΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 25.

Ο Light είναι τόσο φανταστικός και απολαυστικός. Ίσως γι'αυτό "ευθύνεται" κυρίως ο ηθοποιός του. Μακάρι να είχα το γέλιο του. Ο Mamoru Miyano είναι σίγουρα ο καλύτερος seiyuu που έχω ακούσει σε anime.

Και η μετάφραση της Reburia ήταν γεμάτη συντακτικά/γραμματικά λάθη, μου βγήκαν τα μάτια, αλλά εντάξει, δε θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο.

Απλά Part 2 > Part 1. Και ούτε τα πρώτα επεισόδια δεν ήταν τόσο καλά όσο αυτό. Όπως το φαντάστηκα, όταν έφυγαν οι shinigami από τη μέση και ξαναήρθαν τα mind games, η σειρά ξαναπήρε τα πάνω της. (αν και κάτι μου λέει πως θα ξαναεμφανιστούν στο τελευταίο επεισόδιο...)

Γαμώτο, μόλις κατάλαβα ότι καμία άλλη ongoing σειρά δε θα φτάσει αυτά τα επίπεδα tension. Απλά η σκηνοθεσία στα περισσότερα anime είναι υπερβολικά τυπική και ουδέτερη, και είναι πραγματικά κρίμα.

Και ναι, όποιος παράτησε τη σειρά, να την δει μέχρι το τέλος. Αξίζει. Παραπονιέμαι πολύ αλλά όταν έρχονται τέτοια επεισόδια, τα υμνώ όπως τους αξίζει.

Spoiler: episode 37 preview

#882 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 20 June 2007 - 18:42

Kkeny κατέβαστο από εδώ παλλικάρι μου

http://www.anikei.com/

#883 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 20 June 2007 - 19:15

Πραγματικα...Το επεισοδιο ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!! Πρωτη φορα ειναι που εχω τοση αγωνια για το επομενο!!! Επισης ο ηθοποιος που κανει τη φωνη του Λάιτ ειναι πολυ καλος! Δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο.

Εγω κατεβασα το επεισοδιο απο καποιους που λεγοναι Quick'n'Dirty και απλα εχουν παρει τη μεταφραση απο Reburia και εχουν διορθωσει οτι λαθη εκαναν...

#884 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 June 2007 - 20:52

Γαμώτο, μόλις κατάλαβα ότι καμία άλλη ongoing σειρά δε θα φτάσει αυτά τα επίπεδα tension. Απλά η σκηνοθεσία στα περισσότερα anime είναι υπερβολικά τυπική και ουδέτερη, και είναι πραγματικά κρίμα.

Πραγματικά είναι η μόνη σειρά που όταν τη βλέπεις έχεις τόσο πολύ αγωνιά για το τι θα γίνει παρακάτω.Σε κάθε επεισόδιο χοροπηδούσα(πριν διαβάσω το manga και μάθω τι γίνεται παρακάτω) πάνω-κάτω στη καρέκλα.Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες σειρές.

Όσον αφορά το 37 ετοιμαστείτε για πολύ αγωνία.Όταν διάβαζα το αντίστοιχο σημείο στο manga έτρεμα κυριολεκτικά ολόκληρος από την αγωνία.Αφού μου ερχόταν να δω κατευθείαν τη τελευταία σελίδα γιατί νόμιζα ότι θα εκραγώ:OMG3:Τέτοια αγωνία ούτε όταν πήγα να δω τα αποτελέσματα από τις παν/ες δεν είχα.

Posted Image

#885 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 June 2007 - 20:55

Πωπω πολύ καλό επεισόδιο! Και το κόψαν επάνω στο καλύτερο... Αναρωτιέμαι όμως τι μπορεί να γίνει στο επόμενο...
Spoiler: