Ti ακριβώς εννοείτε, κουμπάροι, λέγοντας "έχασε" ή "ξαναβρήκε τις παλιές του δόξες?"
Είδε κανείς να πέφτει η ποιότητα πχ. στη σκηνοθεσία ή στο animation ή στην ατμόσφαιρα? Αλλά μαντεύω που το πάνε μερικοί-μερικοί...
Επειδή φτάνουμε στην τελική ευθεία του ανιμε, πολλοί ξυνίζουν, γιατί δεν βλέπουν ΟΛΕΣ της λεπτομεριες της πλοκής από το 26 και μετά, όπως είχαν συνηθήσει στα πρώτα επεισόδια, όπου η ρότα του manga ακολουθούταν μέχρι τελείας.
Και σε ποιό anime, βρε γειτόνεισσα, ακολουθείται πάντα η πλοκή του manga μέχρι κουκκίδας? Δεν ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν και ξέρουμε εμείς? Στο φινάλε-φινάλε, αν δε μας αρέσει κιόλας, ρίχνουμε και φώκο..
Αν και στην προσωπική άποψη του καθενός, εμένα δε μου πέφτει λόγος, το anime εξακολουθεί να σκίζει, κι ας παραλείπει λεπτομέριες πλεον. Αφού μου δίνει τις βασικές κατευθύνσεις και το animation παραμένει σε υψηλό επίπεδο, είμαι μια χαρά! Έχοντας διαβάσει το manga (αν και πόσοι έχουν απομείνει πια που να μη του χουν ριξει ματια? Μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης-εννίοτε, ανοιχτής...)ξέρω γιατί, φερ' ειπείν ο Near ψηλιάζεται την αστυνομία της Japan και πως βγάζει το συμπέρασμα, ή γιατί κανει τελικά την κότα η κυβέρνηση των ΗΠΑ...
Αλλά την απορία την έχω ακόμα. ΤΙ δεν αρέσει ΠΛΕΟΝ σε μερικούς?
Και μην ακούσω ΠΑΛΙ για το φινάλε! Ετσι γούσταρε ο δημιουργός, έτσι έκανε!
Κιαν θέλετε να ξέρετε, πολύ το φχαριστήθηκα το φινάλε!