Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#601 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 10 May 2007 - 11:09

Είδα το 30.
Ενδιαφέρον επεισόδιο, και σιγά σιγά η σειρά θυμίζει λίγο της παλιές της δόξες (χωρίς να τις φτάνει όμως). Πάντως επιμένω να λέω ότι ο Light έχει χάσει την παλιά του πυγμή... Άντε να δούμε.

Οντος το 30 φαίνεται να είναι γερό comeback δόξα τον θεό γιατί είχε αρχίσει να ψιλοχαλάει η σειρά, άντε μπας κ ξανα αρχίσει να γίνεται σαν παρτίδα σκάκι να δούμε ποιος θα είναι κινίσεισ μπροστα αυτή τη φορά :/

#602 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 10 May 2007 - 11:26

Αυτό ακριβος αποδεικνύει την ανοτερώτητα του L ο οποίος δεν είχε κάνει κάποιος λάθος σε αντίθεση με τον Light so you just proved my point thnx :D

Winner takes all... (btw αφου δεν εκανε λαθος πως εχασε?)
Αρα ο L και αχρηστος κ καμπουρης και EMO...

Go write some poetry and cut your veins, u emo lovers!
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#603 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 10 May 2007 - 11:33

....said the sad emo kid

#604 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 May 2007 - 12:18

Ti ακριβώς εννοείτε, κουμπάροι, λέγοντας "έχασε" ή "ξαναβρήκε τις παλιές του δόξες?" :redcard2:
Είδε κανείς να πέφτει η ποιότητα πχ. στη σκηνοθεσία ή στο animation ή στην ατμόσφαιρα? Αλλά μαντεύω που το πάνε μερικοί-μερικοί...

Επειδή φτάνουμε στην τελική ευθεία του ανιμε, πολλοί ξυνίζουν, γιατί δεν βλέπουν ΟΛΕΣ της λεπτομεριες της πλοκής από το 26 και μετά, όπως είχαν συνηθήσει στα πρώτα επεισόδια, όπου η ρότα του manga ακολουθούταν μέχρι τελείας.

Και σε ποιό anime, βρε γειτόνεισσα, ακολουθείται πάντα η πλοκή του manga μέχρι κουκκίδας? Δεν ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν και ξέρουμε εμείς? Στο φινάλε-φινάλε, αν δε μας αρέσει κιόλας, ρίχνουμε και φώκο..

Αν και στην προσωπική άποψη του καθενός, εμένα δε μου πέφτει λόγος, το anime εξακολουθεί να σκίζει, κι ας παραλείπει λεπτομέριες πλεον. Αφού μου δίνει τις βασικές κατευθύνσεις και το animation παραμένει σε υψηλό επίπεδο, είμαι μια χαρά! Έχοντας διαβάσει το manga (αν και πόσοι έχουν απομείνει πια που να μη του χουν ριξει ματια? Μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης-εννίοτε, ανοιχτής...)ξέρω γιατί, φερ' ειπείν ο Near ψηλιάζεται την αστυνομία της Japan και πως βγάζει το συμπέρασμα, ή γιατί κανει τελικά την κότα η κυβέρνηση των ΗΠΑ...

Αλλά την απορία την έχω ακόμα. ΤΙ δεν αρέσει ΠΛΕΟΝ σε μερικούς?
Και μην ακούσω ΠΑΛΙ για το φινάλε! Ετσι γούσταρε ο δημιουργός, έτσι έκανε!
Κιαν θέλετε να ξέρετε, πολύ το φχαριστήθηκα το φινάλε! :riiight:

#605 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 May 2007 - 12:36

Ti ακριβώς εννοείτε, κουμπάροι, λέγοντας "έχασε" ή "ξαναβρήκε τις παλιές του δόξες?" :redcard2:

εννοουν μαλλον οτι περιμεναν αλλιως το υπολοιπο μισο της σειρας...
δηλ να ειναι copy/paste το style του πρωτου :P
*οπως εκανα κι εγω οταν διαβαζα το manga a couple of years ago :P*
δεν ειναι απαραιτητα κακο απο δω και περα...αλλα προσωπικα το μεγαλυτερο μερος του part2 το βρισκω πολυ βαρετο,δε γινεται σχεδον τπτ ουσιωδες...

Είδε κανείς να πέφτει η ποιότητα πχ. στη σκηνοθεσία ή στο animation ή στην ατμόσφαιρα? Αλλά μαντεύω που το πάνε μερικοί-μερικοί...

animation goes up and down all the time since the beginning of the series...V_V

Και μην ακούσω ΠΑΛΙ για το φινάλε! Ετσι γούσταρε ο δημιουργός, έτσι έκανε!Κι αν θέλετε να ξέρετε, πολύ το φχαριστήθηκα το φινάλε!

x2...DeathNote ending ftw..the best possible one...loved it too :>

#606 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 10 May 2007 - 13:02

εννοουν μαλλον οτι περιμεναν αλλιως το υπολοιπο μισο της σειρας...
δηλ να ειναι copy/paste το style του πρωτου :P
*οπως εκανα κι εγω οταν διαβαζα το manga a couple of years ago :P*
δεν ειναι απαραιτητα κακο απο δω και περα...αλλα προσωπικα το μεγαλυτερο μερος του part2 το βρισκω πολυ βαρετο,δε γινεται σχεδον τπτ ουσιωδες...

almost the exact words I was gonna use !! O.o plz get out of my head now :/

#607 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 May 2007 - 16:46

Και μην ακούσω ΠΑΛΙ για το φινάλε! Ετσι γούσταρε ο δημιουργός, έτσι έκανε!
Κιαν θέλετε να ξέρετε, πολύ το φχαριστήθηκα το φινάλε! :riiight:

Εμένα να πω την αλήθεια δεν μου πολυάρεσε.Δεν ήταν άσχημο αλλά προτιμούσα μακράν αυτό των ταινιών.

Μόνο αν ξέρετε το τέλος.
Spoiler:

Posted Image

#608 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 10 May 2007 - 17:55

Winner takes all... (btw αφου δεν εκανε λαθος πως εχασε?)
Αρα ο L και αχρηστος κ καμπουρης και EMO...

O L δεν έκανε τίποτα λάθος και σίγουρα δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω...είναι απλά ένας μεγάλος γκαντέμης. Κανείς, ούτε ο Light, ούτε ο Mello, ουτε ο Near θα μπορούσαν να γλυτώσουν από τα μάτια ενός shinigami ειδικά όταν αυτό έχει συναισθήματα για έναν άνθρωπο.
I think I made my point clear!:byejg9:
I AM JUSTICE!

#609 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 May 2007 - 18:15

O L έκανε πολλά πράγματα λάθος και σίγουρα δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω...είναι απλά ένας μεγάλος γκαντέμης γιατί βρίσκεται σε μια σειρά που τα γεγονότα συμβαίνουν χωρίς λόγο. Κανείς, ούτε ο Light, ούτε η Mello, ουτε ο Near θα μπορούσαν να γλυτώσουν από τα μάτια ενός shinigami ειδικά όταν αυτό είναι ηλίθιο και δεν ξέρει γιατί σκοτώνει.
I think I made my point clear!:byejg9:

Fixed.

#610 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 10 May 2007 - 18:51

Fixed.

HEY!!!!!! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αλλάζεις τα λόγια μου!:madtodeath:

Θα σε συγχωρίσω όμως γιατί έλιωσα στο γέλιο!! (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι συμφωνω!)
I AM JUSTICE!

#611 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 May 2007 - 19:02

μου αρέσει που το είδες κιόλας.

Spoiler:

Spoiler:

#612 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 10 May 2007 - 20:18

death note 29 > death note 30

dn final countdown final eps to be awesome ^^

#613 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 May 2007 - 20:24

Spoiler:

Βασικά αν και δεν έχω δει ακόμα τα 29-30 πιστεύω ότι μάλλον τα παρέλειψαν γιατί αλλιώς δεν θα έφταναν 37 επεισόδια.Πάντος στο manga μπορείς να τα βρεις όλα αυτά που αναφέρεις ότι δεν είδες.

Posted Image

#614 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 20:47

:sigh2: ΩΧ!... Γιατί με κοιτάει έτσι?

Είμαι ορκισμένη L fan!!

Τέσπα.. το κακό είναι οτι απογοητεύτικα από τους καινούριους χαρακτήρες.

Spoiler:

Μετά τα τελευταία επεισ. ο καλύτερος χαρακτήρας είναι αναμφισβιτητα ο Light.
'Ασε που η Misa πάει απο το κακό στο χειρότερο....

Και εγώ μαζί σου!!
Spoiler:

Εχω τελιώσει το manga αλλά συνεχίζω να βλέπω το anime, είναι τελειο ^.^!

#615 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 11 May 2007 - 00:42

Και εγώ μαζί σου!!

Spoiler:

Λυπάμαι, όχι δε λυπάμαι, που διαφωνώ αλλά Mello sucks

Posted Image