Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#526 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 17:26

to death note ειναι οραιο γιατι εχει ιποθεσι αγονια σαν να βλεπις ταινια δρασις και αυτο ειναι που το κανει να ξεχοριζει απο τα αλα ανιμε!

Αυτό θα πει κακομεταχείριση της γλώσσας!
(Άμα δεν τα ξέρεις χρησιμοποίησε στο word)

#527 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 19:36

άντε σταματήστε να την λέτε σε όλους κύριοι Φιλόλογοι του anime.

#528 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 19:48

Αυτό θα πει κακομεταχείριση της γλώσσας!
(Άμα δεν τα ξέρεις χρησιμοποίησε στο word)

Μιλάει τώρα ο ορθογραφημένος ξάδερφος. :wis:

#529 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 19:52

Βλέπει κανένας από Kurohana? Αξίζουν? Ή είναι καλύτερα να περιμένεις για Animanda?

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πέρα από την ταχύτητα είναι ότι κάνουν encoding εκτώς από xvid και με x264.

Αλλά βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο στο Death Note είναι η translation. Ούτε το karaoke, typesetting etc.

Πιστεύετε ότι κάνουν καλή μεταφράση οι kurohana?

Πείτε γνώμες.

Eγω επειδη ειμαι αρρωστος με death note και δεν μπορω να περιμενω...το βλεπω απο kuro-hana...Ενταξει δεν ειναι και χαλια...Η εικονα ειναι σχετικα καλη και οι υποτιτλοι μπορω να πω ικανοποιητικοι.

Μετα ομως τo βλεπω και απο animeclipse!:wis::greece:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#530 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 11:00

Λοιπόν έφτασα και εγώ μέχρι το ep 27 και θα ήθελα να γράψω κάποια πράγματα για το anime γενικά...

Τα πρώτα επεισόδια μέχρι το 16 είναι απλά εξαιρετικά με πολύ αγωνία και έμφαση στη μάχη μεταξύ Light και L.
Από το 16 και μετά
Spoiler:
η σειρά κάνει μια κοιλιά και χάνεται το feeling που σου έδιναν τα πρώτα eps. Μου την έδωσε τόσο πολύ που θα τη σταμάταγα αν δεν είχα την απορία τι θα κάνει ο Light στο τέλος. Απο το 22 και μετά κάπως φτιάχνουν τα πράγματα με αποκορύφωμα το ep 25
Spoiler:

Τώρα για τα καινούργια επεισόδια με τους Μ,Ν κτλ δε μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αφού έχω την αίσθηση άντε φτου και απ την αρχή . Βέβαια είναι τρεις οι ήρωες τώρα...

Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του anime είναι σίγουρα η σκηνοθεσία του- ειδικά οι σκηνές αντιπαράθεσης των Light και L δίνονται με φανταστικό τρόπο (μου άρεσε ιδιαίτερα το εφέ που αλλάζει το χρώμα ο χαρακτήρας όταν σκέφτεται,μπλέ για τον L κόκκινο για τον Light -καταλαβαίνετε τι εννοώ ελπίζω) ενώ το ep 25 είναι αρτιότατο σκηνοθετικά.
Spoiler:

Και τελειώνω την έκθεσή μου με μια απορία που έχω στο ep 25
Spoiler:

Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#531 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 11:51

Και τελειώνω την έκθεσή μου με μια απορία που έχω στο ep 25

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#532 ninjabonnie

ninjabonnie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 12:13

:wooi2:!!!!! L !!!!!!:6f428754:

#533 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 12:15

Την ίδια απορία έχω και εγώ
Spoiler: επεισόδιο 25

Αυτό ήταν το αγαπημένο μου επεισόδιο. Μετά από αυτό το χάος.
This is my way of the ninja.

#534 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 13:49

Spoiler: 25
Άσχετο, είμαι ο μόνος που του αρέσει το δεύτερο part; Τουλάχιστον μερικά σημεία φαίνονται πιο λογικά... ασχέτως αν όλοι οι χαρακτήρες είναι/έχουν καταντήσει εντελώς αδιάφοροι. Τουλάχιστον το σενάριο προχωράει ομαλά.

#535 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 14:32

Μωρέ το σενάριο περπατάει, δεν τρέχει όμως όπως γίνονταν πριν! Δλδ δεν κάνει το ίδιο κλικ! Τες πα ας δούμε πως θα το συνεχίσουν για 10 επεισόδια ακόμη!!!!

#536 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 15:01

Άσχετο, είμαι ο μόνος που του αρέσει το δεύτερο part; Τουλάχιστον μερικά σημεία φαίνονται πιο λογικά... ασχέτως αν όλοι οι χαρακτήρες είναι/έχουν καταντήσει εντελώς αδιάφοροι. Τουλάχιστον το σενάριο προχωράει ομαλά.

Spoiler:

Ακόμα αναρωτιέμαι... η Mangaka χάζεψε από ένα σημείο και μετά; Βαρέθηκε; Τις τέλειωσαν οι ιδέες; Ή μόλις άρχισε να πουλάει το manga, είπε εντάξει τώρα θα βάζω κάποια πράγματα που εντυπωσιάζουν για να γίνει η ιστορία;

#537 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 15:14

Bασικά το ωραίο μέρος της σειράς τελείωσε στο 10ο επεισόδιο για μένα. Η σειρά ήταν ωραία όσο δεν ασχολιόταν με τους άπειρους κανόνες του death note και τους shinigami, όσο δηλαδή ήταν κατά κάποιο τρόπο "παράλογα λογική". Όταν μπήκε η καθυστερημένη Misa χάλασε η όλη συνταγή. Η μαγκιά θα ήταν να γινόταν το παιχνίδι με τους 3 πρώτους κανόνες και να έβρισκε ο Light κι άλλους τρόπους να αξιοποιήσει το death note, αλλά εντάξει, μάλλον η mangaka δεν ήταν αρκετά έξυπνη για να κάνει κάτι τέτοιο.

#538 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 15:14

Ε.... στο μαγκα συνεχίζει ωραία η ιστορία. Απλά εγώ τουλάχιστον αναφερόμουν ως προς την σκηνοθεσία και το στήσιμο, που κάπου έχασαν. Ας ελπίσω ότι με την εμφάνιση των 2 θα ξαναπάρει τα πάνω του!

#539 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 15:32

προς το παρον με N,M μου φαινεται λιγο αδιαφορο θα συνεχισω να το βλεπω περιμενω το τελος του dn εκει θα τα σπασει believe me ^^

#540 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 15:41

Η σειρά ήταν ωραία όσο δεν ασχολιόταν με τους άπειρους κανόνες του death note και τους shinigami. Όταν μπήκε η καθυστερημένη Misa χάλασε η όλη συνταγή.

x2:6e45ec9e:
Δημοσιευμένη  εικόνα