Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#316 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2007 - 22:48

Τώρα τι να απαντήσω στην Erisabetsu... συμφωνω με τους προλαλήσαντες! Πάρτε το απόφαση..ότι συμβαίνει είναι σχέδιο του Light και τελειώνει η υπόθεση....τώρα ποιο διάολο είναι αυτό το σχέδιο και αν είχε προβλέψει τις παπαριές που κάνει τώρα το ξεκολάκι η mISA ο συγγραφέας ξέρει!!! Περιμένουμε λοιπόν...

Υστερόγραφο... μην κάνεις καμια μαλακία Erisabetsu και με γράψεις στο Death note σου μην πετάξω κανά bankai και γίνει της κολάσεως!!!

#317 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 16:14

To ξεκίνησα και εγώ σιγά σιγά... Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια έφυγαν νεράκι... Αν έχω χρόνο θα συνεχίσω...

α, βλέπω την έκδοση του AnimeClipse και είναι πραγματικά πολύ καλή δουλειά...

#318 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 17:04

Geezz Εχω δει μεχρι και το 23 απο youtube.com αναθεμα αν αυτος ο Light μπορεσε και τα προβλεψε ολα αυτα . Δηλαδη Ffs ας μην ηθελε ο συγγραφεας να κερδιζε ο Light θ σας ελεγα εγω :D

#319 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 17:46

μην spolier-άζετε... κάποιοι τα βλέπουν τώρα [ή και θα τα δουν αργότερα]

έφτασα στο 6 και πρέπει να κλείσω... γμτ

πρέπει να ξεκλέψω κάποια ώρα να το συνεχίσω...

#320 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 17:51

Στη δεύτερη live-action ταινία τελειώνει η ιστορία με το death note ή θα υπάρξει και τρίτη ταινία? Αν όχι μέχρι που φτάνει η υπόθεση? Είδα τα πρώτα 20 λεπτά αλλά δεν τολμάω να δω παρακάτω ώστε να μη πετάξει spoiler για τη σειρά.

#321 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 18:04

Το 23

Spoiler:

"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#322 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 18:58

Ρε παιδία ιδέα μου είναι η εδώ και 4-5 επεισόδια στο DN ι ιστόρια έχει πάρει έναν ποιό αργο ρυθμό?

Παλίοτερα έχω την αίσθηση οτι η καταδίοξη του επ 23 θα τελείωνε σε μισό επεισόδιο αλλα τώρα τράβηξε αρκετά.

Λέτε να το τραβολογάνε για να βγεί καμια season 2?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 18:58

επιτελους αρχισε να θυμιζει παλια επισοδεια[η υποθεση]...για το 21 λεω
για το τελος θα ηθελα να δω τον Light να κερδιζει και να δω τον 'τελειο' κοσμο οπως τον φανταζεται.αν χασει θα μεινω ανικανοποιητος αδικα βεβαια γιατι η σειρα ειναι αριστη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 19:01

Υστερόγραφο... μην κάνεις καμια μαλακία Erisabetsu και με γράψεις στο Death note σου μην πετάξω κανά bankai και γίνει της κολάσεως!!!

Η μια τον γράφει στο death note της, ο άλλος θα πετάξει έξω το bankai του....

Ήρεμα ρε παιδιά μην βγεί κανας Dante80 με καμια ανακόντα διψασμένη για εκδίκηση και μας ζώσουν τα φίδια.... Ηρεμία.... :

Όντως το 23 ηταν σχεδον το ίδιο "ξενέρωμα" με το 119 του blits. Θέλουμε τα επόμενα. ΤΩΡΑ!(Καιρό έχουν να βγάλουν 2πλο επεισόδιο στο blits ρε γμτ.)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#325 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 19:35

Γιατί ξενέρωμα ρε παιδιά; Το καλύτερο επεισόδιο του Yotsuba arc ήταν. Και το preview ήταν σκέτη κόλαση :P

#326 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 21:56

What? I found episode 23 extremelly intense! I think nagging has become a hobby... If you want more, just read the manga!

#327 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 22:30

at laaaaast!Yotsuba arc over desu ^^
back to the interesting storyline...and sth inevitable happens next^^

#328 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2007 - 04:47

Στη δεύτερη live-action ταινία τελειώνει η ιστορία με το death note ή θα υπάρξει και τρίτη ταινία? Αν όχι μέχρι που φτάνει η υπόθεση? Είδα τα πρώτα 20 λεπτά αλλά δεν τολμάω να δω παρακάτω ώστε να μη πετάξει spoiler για τη σειρά.

Εγώ την είδα όλη και απ'ότι κατάλαβα μάλλον τελειώνει η ιστορία
Spoiler:
αν και δεν έχω διαβάσει τα manga οπότε δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω.Πάντως συγκινήθικα πολύ στο τέλος της παρατρίχα να κλάψω και πιστέψτε με είμαι εντελώς αναίσθητος:cry:.Και αυτός που παίζει τον L φοβερός λες και γεννήθηκε γι'αυτό το ρόλο.

#329 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2007 - 14:14

ξέχασα να δω το 21!!! και είδα κατευθείαν το 22 πόσο χαζή είμαι;

Λέτε να το τραβολογάνε για να βγεί καμια season 2?

Σίγουρα θα πάει και για δεύτερη σαιζον, απλά τουλάχιστον να ανεβάσουν κάπως τους ρυθμούς.

αλήθεια πόσα επεισόδια μπορεί να έχει μια σαιζόν;
και πόσα τεύχη έχει το manga;
έχει τελειώσεις το manga ή είναι και αυτό On going;

#330 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2007 - 14:43

Παιδες δωστε και σωστε :lol: απο που μπορω να κατεβασω το επ 13 δοκιμασα καμποσα torrents αλλα φενωνται πσοφια.